Να δουμε πότε θα κατεβει αστυνομια με όπλα με εντολή να πυροβολήσει οποιον προσπαθεί να σκοτώσει πολίτες.
ποτε οσο κυβερνα τσυριζα σανελ ...
Να δουμε πότε θα κατεβει αστυνομια με όπλα με εντολή να πυροβολήσει οποιον προσπαθεί να σκοτώσει πολίτες.
Αυτό θα ήθελα να το δω, εννοειται ότι οι πεζοναυτες θα τους τακτοποιούσαν ...
Οχι επι μητσοτακη παντως
Tι "εχεις δικιο" της λες μωρε? Τι την ενθαρρυνεις στις ασυναρτησιες της?εχεις δικιο ....
Δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν μέσα, όποιος έχει περάσει απέξω απο την πρεσβεία ξερει...δεν ειναι υπουργείο άμυνας ουτε Βουλή
Δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν μέσα, όποιος έχει περάσει απέξω απο την πρεσβεία ξερει...δεν ειναι υπουργείο άμυνας ουτε Βουλή
μάλιστα .... ενδιαφέρουσα άποψη .... πάντως σημερα βασιζόμεθα σε πολλά θεματα στο ισραηλ ... τα ελικοπτερα του ελ στρατου που καταγραφουν κινση συνορων αλλά και λοιπων σημειων εδιαφέροντος με κρυογενητικές καμερες βασίζονται σε τεχνολογια πο τελ αβιβ .... φιλοι μου ισραηλινοι τα εφεραν και τα εγκατεστησαν την εποχη του ελ βενιζελ .... 2001 ....
Η γενική εξωτερική πολιτική μας είναι απλά επικίνδυνη για την υπόλοιπη Ε.Ε. ¨Οσο και χρεωμένοι & ανύπαρκτοι οικονομικά να είμαστε , συνεχίζουμε να καθόμαστε πάνω στο Ευρωπαϊκό έδαφος που είναι πιο κοντά απ' όλους στη Μέση Ανατολή . Αυτό δεν αλλάζει ποτέ και με τίποτα. Λοιπόν, το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να συνεχίσει το "οικοπεδο" να είναι Χριστιανικό και κάποιοι άλλοι προσπαθούν αυτό να το αλλάξουν . Οπότε , λέω ότι ως μέλος της Ε.Ε. πρέπει να ισαπέχω από το Μεσανατολικό. Αν οι μυστικές υπηρεσίες μου τραβάνε προς Ισραήλ μεριά και η Αστυνομία μου προς Αγγλία μεριά , αυτά ΠΡΕΠΕΙ να τα αλλάξω !
Και επίσης να θυμηθούμε ότι αγνοήθηκε το θρήσκευμα στην απογραφή του 2011 , προφανώς επειδή έχουν αλλαξει οι ισορροπίες.
ενω το 2008 με νδ...
κατεβηκαν τα κομαντα
Δικηγορος ειναι αυτη? Πρεπει να μαθω ποια ειναιτι δουλεια ειχε εκει αυτή ειπαμε ? καλυτερα θα ηταν να ηταν σε ενα μπουρδελακι να βγαζει μεροκαματο..
Διότι ως γνωστόν η Κύπρος είναι κοντά στο Γιβραλτάρ.
Δικηγορος ειναι αυτη? Πρεπει να μαθω ποια ειναι
Ελεεινό αλλά καλο...Η κουτση Μαρια
Δικηγορος ειναι αυτη? Πρεπει να μαθω ποια ειναι
Διότι ως γνωστόν η Κύπρος είναι κοντά στο Γιβραλτάρ.