Νέα

Εφοδος του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigas el
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 505
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Λεω και πιο πάνω , πες το σε κάποιο mod , αν όντως υπάρχει θέμα , εγώ δε μπλοκαρα τίποτα !
Ρε κοπελα μου ολοι σου το λεμε, εχεις μπλοκαρει τα πμ σου. Εμεις θα απευθυνθουμε στον μοντ ή εσυ? Νισαφι πια. Δεκα χρονων εισαι?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ρε κοπελα μου ολοι σου το λεμε, εχεις μπλοκαρει τα πμ σου. Εμεις θα απευθυνθουμε στον μοντ ή εσυ? Νισαφι πια. Δεκα χρονων εισαι?

αντε να τα ξεμπολακαρει τα πμ της για να παρουμε το χιλιαρικο  :woldman:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ποιό χιλιάρικο , ρε απατεώνα,  :grin:  που τσέκαρα το one-way για Κίεβο και είναι 67 ευρά ! Εδώ είμαστε καπιτάλες , εμάς θα κοροϊδέψεις ;  :grin:

ειπαμε θα βαδησουμε στα χναρια του δασκαλου kman2 οχι μονο αεροπορικα αλλα και πουτανες θα πρεπει να κερασεις τι με ενα αεροπορικο εισητηριο θα τη βγαλεις :grin:

Επισκέπτης
ειπαμε θα βαδησουμε στα χναρια του δασκαλου kman2 οχι μονο αεροπορικα αλλα και πουτανες θα πρεπει να κερασεις τι με ενα αεροπορικο εισητηριο θα τη βγαλεις :grin:

Το θέμα είναι ότι όποτε θέλεις να μου στείλεις τραπεζικό λογαριασμό (και στείλε και διεύθυνση , τηλ , ΑΦΜ , τα πάντα όλα ) απευθύνσου στον παμμέγιστο admin , γιατί εγώ δεν έχω λόγο !  :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το θέμα είναι ότι όποτε θέλεις να μου στείλεις τραπεζικό λογαριασμό (και στείλε και διεύθυνση , τηλ , ΑΦΜ , τα πάντα όλα ) απευθύνσου στον παμμέγιστο admin , γιατί εγώ δεν έχω λόγο !  :grin:

ειπαμε μιχαλη γιατι δεν στροφαρεις ευκολα φαινεται  :jerking:

ο λογαριασμος εδω στο bou.com ειναι δικος σου και εσυ πρεπει να απεφυνθεις στον admin για τα ΠΜ σου και οχι καποιος αλλος

Επισκέπτης
Φίλε , δε γίνεται χούντα (μόνο Honda ! ) , δεν είναι σωστό , ενώ με έναν ισοπεδωτικό σεισμό , ούτε γάτα , ούτε ζημιά !Δε φταίει κανείς και έχει ισοπεδωθεί το σύμπαν !

Δόξα τω Θεώ (Αμερικανοί προβλέπουν σεισμούς μέσα στο 2018) :

Γιατί χρειάζεται να γίνει reset χωρίς να φταίει κανείς !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.348
Πόντοι
5.506

Επισκέπτης
Μιχάλη, εννοείς φτιαχτούς "σεισμούς";

Γειά σου , barock , με το θεο-sexy avatar ! Οπωσδήποτε δε μπορώ εγώ προσωπικά να ξέρω αν θα είναι φτιαχτοί οι σεισμοί , το αποτέλεσμα μ' ενδιαφέρει ! Δυστυχώς θα υπάρξουν θύματα ,αλλά παντού χρειάζεται να γίνει κάποιο reset , σε μικρό ή μεγάλο βαθμό !

Υ.Γ.
Τι χαμπάρια
απ' το θρεντ με
τους "μικροτσούτσουνους" ;
:)

paulospaulos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
968
Πόντοι
86
Το χεσατε το θέμα με τις βλακίες σας ... Καμενοσυριζαιοι είσαστε ; Ο ροβικωνας μεχρι και εκπομπουλα εχει δικο σας είναι

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
ΥΠΕΘΑ: "Αστακός" η πύλη μετά την εισβολή Ρουβίκωνα

"Αστακός" είναι η κεντρική πύλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, 72 ώρες μετά την εισβολή του Ρουβίκωνα στο "Στρατόπεδο Παπάγου".

Το πλέγμα των μέτρων ασφαλείας έχει ενισχυθεί με την ανάπτυξη ειδικής ομάδας αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων, ανδρών με πλήρη εξάρτηση, στο εσωτερικό του στρατοπέδου, σε απόσταση μιας ανάσας από την πύλη.
Ταυτόχρονα εμπροσθεν της πύλης βρίσκεται τοποθετημένο προσωπικό της στρατονομίας. Επιπλέον σε πλήρη λειτουργία είναι και η εναέρια φύλαξη των εγκαταστάσεων με την χρηση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Αυτή είναι η δεύτερη φάση των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν μετά τα γεγονότα της Παρασκευής. Στο πεδίο των ευθυνών, ο πέλεκυς έχει πέσει βαρύς από τις πρώτες ώρες μετά την εισβολή.

Συγκεκριμένα έχουν λάβει φύλλο πορείας για άλλη υπηρεσία, συνολικά 24 άτομα, μεταξύ αυτών και ο διοικητής του Τάγματος του ΓΕΕΘΑ, ο οποίος είναι αρμόδιο για την εφαρμογή και επισκόπηση όλου του σχεδίου ασφαλείας του "Στρατοπέδου Παπάγου". Παράλληλα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η ΕΔΕ που διέταξε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Το πόρισμα της ΕΔΕ σύμφωνα με τις πληροφορίες του onalert θα παραδοθεί στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων την προσεχή Τετάρτη

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Συγκεκριμένα έχουν λάβει φύλλο πορείας για άλλη υπηρεσία, συνολικά 24 άτομα, μεταξύ αυτών και ο διοικητής του Τάγματος του ΓΕΕΘΑ, ο οποίος είναι αρμόδιο για την εφαρμογή και επισκόπηση όλου του σχεδίου ασφαλείας του "Στρατοπέδου Παπάγου". Παράλληλα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η ΕΔΕ που διέταξε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

ο μπουλης τιποτα;

ταξιδακι στον καναδα μονο με το λιαρ τζετ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom