Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
εγώ θα έλεγα να ανοίξει τα πόδια να της τον χώσεις μέσα ... τον λογαριασμό....![]()
το χιλιαρικο προτιμω τυπε
εγώ θα έλεγα να ανοίξει τα πόδια να της τον χώσεις μέσα ... τον λογαριασμό....![]()
ανοιξε τα ΠΜ σου για να σου στειλω τον τραπεζικο λογαριασμο για να κανεις καταθεση![]()
το χιλιαρικο προτιμω τυπε![]()
Δεν έχουν τίποτα τα πμ μου , χαζέ , σας "δουλεύει" ο δικηγόρος !
δεν μπορω να στειλω pm
Ό,τι και να πει ο tramountanas είναι άστο , βράστο !
τι γινεται θα ξεμπολκαρεις τα ΠΜ σου να μου στειλεις το χιλιαρικο;
Ρε κοπελα μου ολοι σου το λεμε, εχεις μπλοκαρει τα πμ σου. Εμεις θα απευθυνθουμε στον μοντ ή εσυ? Νισαφι πια. Δεκα χρονων εισαι?Λεω και πιο πάνω , πες το σε κάποιο mod , αν όντως υπάρχει θέμα , εγώ δε μπλοκαρα τίποτα !
Λεω και πιο πάνω , πες το σε κάποιο mod , αν όντως υπάρχει θέμα , εγώ δε μπλοκαρα τίποτα !
Ρε κοπελα μου ολοι σου το λεμε, εχεις μπλοκαρει τα πμ σου. Εμεις θα απευθυνθουμε στον μοντ ή εσυ? Νισαφι πια. Δεκα χρονων εισαι?
αντε να τα ξεμπολακαρει τα πμ της για να παρουμε το χιλιαρικο![]()
Ποιό χιλιάρικο , ρε απατεώνα,που τσέκαρα το one-way για Κίεβο και είναι 67 ευρά ! Εδώ είμαστε καπιτάλες , εμάς θα κοροϊδέψεις ;
![]()
ειπαμε θα βαδησουμε στα χναρια του δασκαλου kman2 οχι μονο αεροπορικα αλλα και πουτανες θα πρεπει να κερασεις τι με ενα αεροπορικο εισητηριο θα τη βγαλεις![]()
Το θέμα είναι ότι όποτε θέλεις να μου στείλεις τραπεζικό λογαριασμό (και στείλε και διεύθυνση , τηλ , ΑΦΜ , τα πάντα όλα ) απευθύνσου στον παμμέγιστο admin , γιατί εγώ δεν έχω λόγο !![]()
Φίλε , δε γίνεται χούντα (μόνο Honda ! ) , δεν είναι σωστό , ενώ με έναν ισοπεδωτικό σεισμό , ούτε γάτα , ούτε ζημιά !Δε φταίει κανείς και έχει ισοπεδωθεί το σύμπαν !
Δόξα τω Θεώ (Αμερικανοί προβλέπουν σεισμούς μέσα στο 2018) :
Γιατί χρειάζεται να γίνει reset χωρίς να φταίει κανείς !
Μιχάλη, εννοείς φτιαχτούς "σεισμούς";
Συγκεκριμένα έχουν λάβει φύλλο πορείας για άλλη υπηρεσία, συνολικά 24 άτομα, μεταξύ αυτών και ο διοικητής του Τάγματος του ΓΕΕΘΑ, ο οποίος είναι αρμόδιο για την εφαρμογή και επισκόπηση όλου του σχεδίου ασφαλείας του "Στρατοπέδου Παπάγου". Παράλληλα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η ΕΔΕ που διέταξε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.