Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
εγώ θα έλεγα να ανοίξει τα πόδια να της τον χώσεις μέσα ... τον λογαριασμό....
το χιλιαρικο προτιμω τυπε
εγώ θα έλεγα να ανοίξει τα πόδια να της τον χώσεις μέσα ... τον λογαριασμό....
ανοιξε τα ΠΜ σου για να σου στειλω τον τραπεζικο λογαριασμο για να κανεις καταθεση
το χιλιαρικο προτιμω τυπε
Δεν έχουν τίποτα τα πμ μου , χαζέ , σας "δουλεύει" ο δικηγόρος !
δεν μπορω να στειλω pm
Ό,τι και να πει ο tramountanas είναι άστο , βράστο !
τι γινεται θα ξεμπολκαρεις τα ΠΜ σου να μου στειλεις το χιλιαρικο;
Ρε κοπελα μου ολοι σου το λεμε, εχεις μπλοκαρει τα πμ σου. Εμεις θα απευθυνθουμε στον μοντ ή εσυ? Νισαφι πια. Δεκα χρονων εισαι?Λεω και πιο πάνω , πες το σε κάποιο mod , αν όντως υπάρχει θέμα , εγώ δε μπλοκαρα τίποτα !
Λεω και πιο πάνω , πες το σε κάποιο mod , αν όντως υπάρχει θέμα , εγώ δε μπλοκαρα τίποτα !
Ρε κοπελα μου ολοι σου το λεμε, εχεις μπλοκαρει τα πμ σου. Εμεις θα απευθυνθουμε στον μοντ ή εσυ? Νισαφι πια. Δεκα χρονων εισαι?
αντε να τα ξεμπολακαρει τα πμ της για να παρουμε το χιλιαρικο
Ποιό χιλιάρικο , ρε απατεώνα, που τσέκαρα το one-way για Κίεβο και είναι 67 ευρά ! Εδώ είμαστε καπιτάλες , εμάς θα κοροϊδέψεις ;
ειπαμε θα βαδησουμε στα χναρια του δασκαλου kman2 οχι μονο αεροπορικα αλλα και πουτανες θα πρεπει να κερασεις τι με ενα αεροπορικο εισητηριο θα τη βγαλεις
Το θέμα είναι ότι όποτε θέλεις να μου στείλεις τραπεζικό λογαριασμό (και στείλε και διεύθυνση , τηλ , ΑΦΜ , τα πάντα όλα ) απευθύνσου στον παμμέγιστο admin , γιατί εγώ δεν έχω λόγο !
Φίλε , δε γίνεται χούντα (μόνο Honda ! ) , δεν είναι σωστό , ενώ με έναν ισοπεδωτικό σεισμό , ούτε γάτα , ούτε ζημιά !Δε φταίει κανείς και έχει ισοπεδωθεί το σύμπαν !
Δόξα τω Θεώ (Αμερικανοί προβλέπουν σεισμούς μέσα στο 2018) :
Γιατί χρειάζεται να γίνει reset χωρίς να φταίει κανείς !
Μιχάλη, εννοείς φτιαχτούς "σεισμούς";
Συγκεκριμένα έχουν λάβει φύλλο πορείας για άλλη υπηρεσία, συνολικά 24 άτομα, μεταξύ αυτών και ο διοικητής του Τάγματος του ΓΕΕΘΑ, ο οποίος είναι αρμόδιο για την εφαρμογή και επισκόπηση όλου του σχεδίου ασφαλείας του "Στρατοπέδου Παπάγου". Παράλληλα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η ΕΔΕ που διέταξε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.