Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Τράβα βρες μια δούλα και , είπαμε ,σου κάνουμε τα εισιτήρια και "Αντε γειά " !!!!
Τράβα βρες μια δούλα και , είπαμε ,σου κάνουμε τα εισιτήρια και "Αντε γειά " !!!!
Ασφαλώς , πανίβλακα !...
ουστ μωρη κοτα που θα με πεις πανιβλακα σαλτα και γαμησου τωρα και ασε μας στη ησυχια μας πουλαδα ε πουλαδα
Μόνο για το ζωικό βασίλειο είσαι και για καμιά δούλα ! Όποτε θέλεις σου κάνουμε τα εισιτήρια , είπαμε !
ρε ασχολισου με τιποτα αλλο ρε γαμω-τρολλ παρατα μας και ξεκουμπησου απο εδω και μην ποσταρεις σε εμενα ξανα
Όποτε θέλεις σου κάνουμε τα εισιτήρια , λέμε !...
σαλτα και γαμησου ρε βλαμενη
Σε δυσκολεύει η Δημοκρατία , "Πάπα" ; Για πού θέλεις τα εισιτήρια ,Βοζνία-Ερζεγοβίνη , καλά είναι ;
κερνας air tikets δλδ;
για να ξερω αν εισαι τοσο απλας τελικα
Το αποφάσισες ; Βοζνία-Ερζεγοβίνη ;
κιεβο
να σου στειλω τραπεζικο λογαριασμο να βαλεις 1000 ευρω
Το one-way είναι 1000 ;
να σου στειλω τραπεζικο λογαριασμο να κανεις καταθεση;
Και το ρωτάς ;
Είπε αυτός που έχει βάλει γυναίκα στο avatar και γυναικείο nick ...
ανοιξε τα ΠΜ σου για να σου στειλω τον τραπεζικο λογαριασμο για να κανεις καταθεση
Οπως και ο ναύαρχος προείπε tramountana είναι ονομασία ανέμου εις την ναυτικήν ορολογία...
και στο φινάλε... σύρε και γαμίσου με τον δονητή σου ή με τον σκύλο σου (γιατί είμαι σίγουρος ότι άντρας δεν σε πλησιάζει)
Οπως και ο ναύαρχος προείπε tramountana είναι ονομασία ανέμου εις την ναυτικήν ορολογία...
και στο φινάλε... σύρε και γαμίσου με τον δονητή σου ή με τον σκύλο σου (γιατί είμαι σίγουρος ότι άντρας δεν σε πλησιάζει)
εγώ θα έλεγα να ανοίξει τα πόδια να της τον χώσεις μέσα ... τον λογαριασμό....