φαντασου φιλε,ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟ μπορουν να σε αντιμετωπισουν,που να σε συναντουσαν κιολας..χαχαχα
πολυ πλακα εχουν..παρακολουθω τοσες μερες το θρεντ σου ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν εχει τα αρχιδια να παιξει ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..τοσο κλαψοκοτες..
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ,ξερεις εσυ..
τα λεμε φιλε
ενα σωρο φιλαρακια γαυρους εχω και φυσικα δεν χρειαζεται να φοβαται κανεις τιποτα...περα απο την πλακα
ο λογος που πολλοι γαυροι δεν θελουν να παιξουν εναντιον μου το ντερμπι παναθηναικος-ολυμπιακος νομιζω οτι εχει να κανει με το προφιλ μου
μαλλον και εγω εαν εβλεπα εναν γαυρο με πολυ καλη στατιστικη την ωρα που ο ιδιος δεν ειμαι τοσο καλος, ισως να το σκεφτομουν και μια δευτερη φορα...πριν γινω ρομπα
το βασικο προβλημα αδελφε στο ονλινε ειναι οτι πολλοι μαλακες βγαζουν κομπλεξ βριζοντας και κοροιδευοντας τους αντιπαλους τους (σε εχυσα, τσιμπα το, ρουφα το τρομπονι, εισαι κοτα γιατι κατεβαινεις με σχημα 5-3-2, εισαι αμπαλος, εισαι κωλοφαρδος, να πεθανεις, μανες σπιτια σοια κτλ.)
λογικο ειναι αυτο να απογοητευει πολλους παικτες......
ορισμενοι δυστυχως δεν καταλαβαινουν οτι ειναι μονο ενα game
ολοι νομιζουν οτι ειναι οι καλυτεροι και μολις ρουφαν το ενα μπαλακι μετα το αλλο θολωνουν
δεν χρειαζεται να αναφερω τι γινεται στο greece vs turkey.....