Νέα

Εεεεεε.......ο.......«πίνω μπάφους και παίζω pro» !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ORCA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
O

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
ετυχε κατι και εφυγα ρε. Ανυπομονω για ενα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Θα σου κανω το συστηματακι σου αχρηστο. Ελπιζω να βρεθου,ε συντομα online και οι δυο. Το ονομα σου κατι μου θυμιζει. Πρεπει να εχεις φαει μερικα μπαλακια !!!!!

αναλ μη μπερδευεσαι, ενα σορο παικτες στο ονλινε εχουν το νικ golazo....
με μενα σιγουρα δεν εχεις παιξει
στους top 200 ονλινε και στο pes 6 και στο pes 2008
τι θα γινει τωρα; ανοιγω room PANATHINAIKOS VS OLYMPIAKOS...
θα ερθεις;
η παλι κο κο κο...

OP
OP
O

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
αναλ κο κο κο...!!!

OP
OP
O

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
οποιος γαυρος-αεκτζης δεν κωλωνει να μπει μεσα ΤΩΡΑ!!!
εγω με τον Παναθηναικο, εσεις παρτε ακομα και τη barcelona ρε κοτες
παλι θα σας γαμησω
NR.1 in Greece....

OP
OP
O

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
σημερινα ονλινε αποτελεσματα
barcelonavspanathinaikonb8.jpg

brazilvsgreece13fh0.jpg

panathinaikosvsasroma20lu3.jpg

acmilanvsolympiakos12pd6.jpg

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
με αυτα τα αποτελεσματα σιγουρα πινει μπαφο... :grin:

OP
OP
O

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
SOS graaaan gol
βρεχει σημερα στο ονλινε
ajaxvspanathinaikos01rk3.jpg

panathinaikosvsbenfica3zm8.jpg

OP
OP
O

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
ειμαστε σε σιτε με σχεδον 60000 μελη και ουτε ΕΝΑΣ ολυμπιακος δεν εχει τα κοτσια να παιξει μαζι μου;
ουτε ενας ρε;
αρε γαυροι
μια ζωη κοτες.....

ανοιγω room
PANATHINAIKOS VS OLYMPIAKOS     

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Εππιτελους βρεθηκαμε. Ειχες αρκετες μερες να μπεις εδω μεσα οταν σε εψαχνα. Γυρισα σημερα και μεχρι την Πεμπτη θα ειμαι ετοιμος για ...τηγανισμα. Απογευματινες ως πολυ αργα το βραδυ. Θα την κανω τωρα αλλα απο σημερα το βρασυ θα ειμαι εδω. Καπου θα βρεθουμε.

ειμαστε σε σιτε με σχεδον 60000 μελη και ουτε ΕΝΑΣ ολυμπιακος δεν εχει τα κοτσια να παιξει μαζι μου;
ουτε ενας ρε;
αρε γαυροι
μια ζωη κοτες.....

ανοιγω room

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ουτε ενας ρε;
αρε γαυροι
μια ζωη κοτες.....

ανοιγω room

ρε φιλε εδω σε βλεπουν στον υπνο τους,σε βλεπουν σαν τον ΑΤΙΛΛΑ ετοιμο να γαμησεις κολους κ να κοψεις κεφαλια..μην τους παρεξηγεις απλα ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ,ανθρωπινο ειναι...

ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ κ ανεβασε τις φωτο με το σκορ ΗΓΕΤΗ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ORCA ΤΡΙΦΥΛΛΟΦΟΡΕ!

OP
OP
O

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
αυριο γυρω στις 12 το βραδυ ειναι μια χαρα
στειλε πμ οταν....θα `σαι ετοιμος να σε στρωσω

OP
OP
O

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρε φιλε εδω σε βλεπουν στον υπνο τους,σε βλεπουν σαν τον ΑΤΙΛΛΑ ετοιμο να γαμησεις κολους κ να κοψεις κεφαλια..μην τους παρεξηγεις απλα ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ,ανθρωπινο ειναι...

ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ κ ανεβασε τις φωτο με το σκορ ΗΓΕΤΗ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ORCA ΤΡΙΦΥΛΛΟΦΟΡΕ!

αδερφε ασε...τι να λεμε τωρα....
μπαινουν ατομα με νικ tassos7 στο room μου και μολις δουν οτι παιρνω ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μασανε να παρουν την ομαδα τους....πηγαινουν πρωτα στο εμβλημα του ολυμπιακου, το σκεφτονται για λιγο και μετα παιρνουν real, barcelona, manchester...
μιλαμε για πολυ χεσιμο  

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αδερφε ασε...τι να λεμε τωρα....
μπαινουν ατομα με νικ tassos7 στο room μου και μολις δουν οτι παιρνω ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μασανε να παρουν την ομαδα τους....πηγαινουν πρωτα στο εμβλημα του ολυμπιακου, το σκεφτονται για λιγο και μετα παιρνουν real, barcelona, manchester...
μιλαμε για πολυ χεσιμο 

φαντασου φιλε,ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟ μπορουν να σε αντιμετωπισουν,που να σε συναντουσαν κιολας..χαχαχα

πολυ πλακα εχουν..παρακολουθω τοσες μερες το θρεντ σου ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν εχει τα αρχιδια να παιξει ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..τοσο κλαψοκοτες..

ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ,ξερεις εσυ..
τα λεμε φιλε

OP
OP
O

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
φαντασου φιλε,ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟ μπορουν να σε αντιμετωπισουν,που να σε συναντουσαν κιολας..χαχαχα

πολυ πλακα εχουν..παρακολουθω τοσες μερες το θρεντ σου ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν εχει τα αρχιδια να παιξει ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..τοσο κλαψοκοτες..

ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ,ξερεις εσυ..
τα λεμε φιλε

ενα σωρο φιλαρακια γαυρους εχω και φυσικα δεν χρειαζεται να φοβαται κανεις τιποτα...περα απο την πλακα
ο λογος που πολλοι γαυροι δεν θελουν να παιξουν εναντιον μου το ντερμπι παναθηναικος-ολυμπιακος νομιζω οτι εχει να κανει με το προφιλ μου

μαλλον και εγω εαν εβλεπα εναν γαυρο με πολυ καλη στατιστικη την ωρα που ο ιδιος δεν ειμαι τοσο καλος, ισως να το σκεφτομουν και μια δευτερη φορα...πριν γινω ρομπα

το βασικο προβλημα αδελφε στο ονλινε ειναι οτι πολλοι μαλακες βγαζουν κομπλεξ βριζοντας και κοροιδευοντας τους αντιπαλους τους (σε εχυσα, τσιμπα το, ρουφα το τρομπονι, εισαι κοτα γιατι κατεβαινεις με σχημα 5-3-2, εισαι αμπαλος, εισαι κωλοφαρδος, να πεθανεις, μανες σπιτια σοια κτλ.)
λογικο ειναι αυτο να απογοητευει πολλους παικτες......

ορισμενοι δυστυχως δεν καταλαβαινουν οτι ειναι μονο ενα game
ολοι νομιζουν οτι ειναι οι καλυτεροι και μολις ρουφαν το ενα μπαλακι μετα το αλλο θολωνουν

δεν χρειαζεται να αναφερω τι γινεται στο greece vs turkey.....         

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
φιλε εγω επαιζα οταν ειχα συνδρομη(πληρωνεις στην ms ενα ποσο) στο ΧΒΟΧ LIVE προ κ φιφα...
μιλαμε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΚΤΡΟΝΙΑ απο τους ελληνες δεν συναντουσες..
μπορει να επαιζα σε τουρνουα περιοδικων ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κ να εβγαινα 2ος κ να επαιζα πρωταθληματα πανελληνια που διοργανωναν sites κ να μην εβγαινα καν 10ος!!!!

ειμαστε καλοι σε αυτα,οι τουρκοι ειναι ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ Κ ΑΘΛΙΟΙ,ολη την ωρα βριζουν στο live,σαν να του σκοτωσες την μανα..

και φυσικα τι καλυτερο απο το να τους βαζεις γκολ το 93...

OP
OP
O

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
στανταρ αδερφε αυτο που λες...οι ελληνες δεν παιρνουμε χαμπαρι απο τιποτα, τους εχουμε ξεκωλιασει ολους στο ονλινε
φερτε αγγλακια, ιταλακια, ισπανους, ρωσους, τους φριτσιδες τους γερμανους...για πλακα τους εχουμε

αυτο που γραφεις για τους μογγολους ισχυει, τρωνε γερο πακετο τα μεμετια....και αυτο παντου....

4 η φενερ απο τον παναθηναικο
3 η gala απο τον ολυμπιακο
το θεικο γαμησι που εφαγε στον τελικο η εφες απο τον αρη
ο ζαμπο που τους εχει τρελανει στα μπουκετα
ακομα και στο pro τους εχουμε καταχυσει...το καλυτερο ειναι οταν κανουν cut την συνδεση γιατι δεν αντεχουν τα γκολ

οι πιο δυσκολοι αντιπαλοι ειναι παντως οι ιταλοι γιατι συνηθως παιζουν catenaccio 5-4-1 με κοντρα επιθεση και οι γερμανοι γιατι παλευουν σαν τα σκυλια

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
κο κο κο

αναλ μην μασας
θα ανοιξω friendly room και θα σου μαθω ενα σωρο κολπακια
στειλε αμα θελεις και το εμαιλ σου για να σου δωσω 3 εξαιρετικες τακτικες του ολυμπιακου ;) 

OP
OP
O

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
βγαλαμε γλωσσα βλεπω?
αναλ δωσε μου το νικ σου για να σου στειλω προσκληση (room golazZzo)
μην ξεχασεις να βαλεις λαδακι στον κωλο πριν μπεις στο room...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom