Νέα

Εδώ Πολυτεχνείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό μπορείς να το πεις στους επιβάτες του Μετρό που τα τρώγανε στο Σύνταγμα.

Θα μας κλάσεις τα αρχίδια. Με τις πλάτες του Αστικού Κράτους πάντα θα είσαι τζάμπα μάγκας γεράκο αφισοκολλητή, που την είδες αντάρτης πόλεων με τον καθετήρα.
Το λέω και σε σένα.
Συνδικάτο οικοδόμων στο Γαλάτσι.

Victoria Cats θα λέμε και θα κλαίτε...

ΥΓ.Γιατι τώρα υπαρχουν ελευθεροι σκοπευτές όπως τότε ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Α μάλιστα. Κ τώρα το ΚΚΕ πάει και τιμάει μια μηδενιστική αναρχική εξέγερση οπότε.
Ρε τι μαθαίνει κανείς νυχτιάτικα...
Τιμαει αυτους που την ξεκινησαν, και καταγγελλει αυτους που πηγαν να την μηδενισουν.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ελα, σε ρεζιλεψε. Τελειωνε.

ποιος με ρεζιλεψε ??? αυτος που θελει να τον μπασω στο αρχηγειο του λιμενικου σωματος στον πειραια ,να παει στο κεπιχ να του πουν οτι ο αριθμος των μεταναστων δεν ειναι 1,5 μυριο ..αλλα κοντα στα 3 μυρια ??? σοβαρα μιλας ???πριν λιγο βρηκε γνωστο αλλον αν τον μπασει....και να ειναι εξω απο το ΚΕΠΙΧ...γιατι δεν μπαινει λοιπον να του πουν ??? θελει και παρεα εμενα ??? εγω παω οτι ωρα θελω .....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Α μάλιστα. Κ τώρα το ΚΚΕ πάει και τιμάει μια μηδενιστική αναρχική εξέγερση οπότε.
Ρε τι μαθαίνει κανείς νυχτιάτικα...

και η κυβερνηση την τιμαει και η αντιπολιτευση. Γιατι ασχετως αν καπηλευτηκαν καποιοι αυτη την εξεγερση και κερδιασαν εξουσιες και όφελος, ηταν μια δικαιη προσπαθεια να νικηθεί ο φασισμος. Που τοσο λατρευεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ποιος με ρεζιλεψε ??? αυτος που θελει να τον μπασω στο αρχηγειο του λιμενικου σωματος στον πειραια ,να παει στο κεπιχ να του πουν οτι ο αριθμος των μεταναστων δεν ειναι 1,5 μυριο ..αλλα κοντα στα 3 μυρια ??? σοβαρα μιλας ???πριν λιγο βρηκε γνωστο αλλον αν τον μπασει....και να ειναι εξω απο το ΚΕΠΙΧ...γιατι δεν μπαινει λοιπον να του πουν ??? θελει και παρεα εμενα ??? εγω παω οτι ωρα θελω .....
δωσε κωλοτουμπα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.765
Πόντοι
25.467
όχι στα χρόνια που ήμουν μαθητής... τώρα δεν ξέρω τι λένε...

Τότε ίσως να μην υπήρχε το δόγμα της βήμα-βήμα προσσέγγισης.  :)

Πάντως, αποτελεί πάγια τακτική κάθε καθεστώτος, το να χρησιμοποιεί τους θεσμούς για να αναπαράξει την ιδεολογία του.  :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
και η κυβερνηση την τιμαει και η αντιπολιτευση. Γιατι ασχετως αν καπηλευτηκαν καποιοι αυτη την εξεγερση και κερδιασαν εξουσιες και όφελος, ηταν μια δικαιη προσπαθεια να νικηθεί ο φασισμος. Που τοσο λατρευεις.
Σε αυτους που υποστηριζουν οτι το Πολυτεχνειο ουσιαστικα ματαιωσε την προσπαθεια εκδημοκρατισμου επι Μαρκεζινη ωστε να γινουν εκλογες στις αρχες του 1974, και ηρθε ο Ιωαννιδης με την πιο σκληρη χουντα απο την προηγουμενη, που εχασε και την κυπρο κιολας, τι απανταμε?
Με λιγα λογια: Αν δεν ειχε γινει το πολυτεχνειο, θα ειχαμε χασει τη μιση κυπρο?
Προσωπικα δεν το συμμεριζομαι, τη γνωμη σου θελω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σε αυτους που υποστηριζουν οτι το Πολυτεχνειο ουσιαστικα ματαιωσε την προσπαθεια εκδημοκρατισμου επι Μαρκεζινη ωστε να γινουν εκλογες στις αρχες του 1974, και ηρθε ο Ιωαννιδης με την πιο σκληρη χουντα απο την προηγουμενη, που εχασε και την κυπρο κιολας, τι απανταμε?
εχω αυριο δουλεια και παω νανι θύμισε μου να στην γραψω αυριο γιατι τωρα δεν εχω χρονο χρειαζομαι καθαρο μυαλο. Μην παρω κανα παλικαρακι στο λαιμο μου τζαμπα. :grin:

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Το λέω και σε σένα.
Συνδικάτο οικοδόμων στο Γαλάτσι.

Victoria Cats θα λέμε και θα κλαίτε...

Καλά κρασά γεράκο, ελπίζω αν δεν έχεις εγγόνια για να τους λες παραμύθια να κοιμηθούνε, τουλάχιστον οι υπόλοιποι στο Καπή να σε κάνουν ακόμη παρέα.
Διότι ως γνωστόν οι φιδέμπορες είναι πάντοτε αντιπαθητικοί.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τιμαει αυτους που την ξεκινησαν, και καταγγελλει αυτους που πηγαν να την μηδενισουν.

Κάνε μας ένα copy-paste τις σημερινές δήλωσεις του ανεπαγγελτου κασετοφωνάκια aka Κουτσούμπας να δουμε που καταγγέλει  λοιπόν.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16

Χαίρομαι που νοιώθεις τόσο δικαιωμένη από την ήττα του Φασισμού που τόσο μισείς.
Περνάτε υπέροχα τώρα που κεδίσατε άλλωστε.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

που θελει να πει ο ποιητης ????

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Ρε συ μια χαρά τα λες και σε είχα παρεξηγήσει. Έτσι ακριβώς.

Αγαπητέ Ιεραπόστολε, συνεχίζεις να με πείθεις ότι κάνεις υψηλής κλάσης δουλειά, μέσα στο κόμμα. Δεν το λέω ούτε ειρωνικά, ούτε υποτιμητικά. Σοβαρά το λέω και δεν έχεις κανένα λόγο να ενοχλείσαι, αν πράγματι είσαι συνειδητοποιημένος και ταγμένος σε αυτό που κάνεις. Κι εγώ αν ήμουν κομματικά οργανωμένος, θα το παραδεχόμουν ανοιχτά, σου δίνω το λόγο μου γι΄αυτό. Τα παρακάτω, αφιερωμένα σε σένα:

Συνημμένα

• getF765689ile.jpg
    getF765689ile.jpg
    91,2 KB · Εμφανίσεις: 59

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Χαίρομαι που νοιώθεις τόσο δικαιωμένη από την ήττα του Φασισμού που τόσο μισείς.
Περνάτε υπέροχα τώρα που κεδίσατε άλλωστε.
Kαι ο φασισμος και ο κομμουνισμος ειναι ηττημενοι, δοξα τω θεω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εχω αυριο δουλεια και παω νανι θύμισε μου να στην γραψω αυριο γιατι τωρα δεν εχω χρονο χρειαζομαι καθαρο μυαλο. Μην παρω κανα παλικαρακι στο λαιμο μου τζαμπα. :grin:
Οκ, καληνυχτα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τι εισαι συ τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom