Νέα

Εδώ Πολυτεχνείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16

Να ορίστε ο έτερος γηραίος αφισοκολλητής είναι πιο κοντά στην επίσημη θέση του ΚΚΕ από τον καπετάν σκλέτζα τον φασιστοφάγο του διαδικτύου που κρατάει το σκορ.

Ας δούμε και την γνώμη του ΚΚΕ (την τότε γνώμη βεβαίως), μια και αποτελεί έναν από τους βασικούς υποστηρικτές και τιμώντες της επετείου:

«Παρά τις αφηνιασμένες προσπάθειες της χουντικής ΚΥΠ και των πληρωμένων πρακτόρων της να διαστρέψουν την πορεία και το περιεχόμενο της εξέγερσης, καταγγέλλουμε την προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολυτεχνείου την Τετάρτη, 14 του Νοέμβρη, 350 περίπου οργανωμένων πρακτόρων της ΚΥΠ [...] με σκοπό να προβάλλουν με κάθε μέσο τραμπουκισμού και προβοκάτσιας γελοία και αναρχικά συνθήματα που δεν εκφράζανε την στιγμή και τις συγκεκριμένες δυνάμεις».

Φοιτητικό φυλλάδιο του ΚΚΕ «Πανσπουδαστική», τεύχος 8, Φεβρουάριος, 1974.

URL]]

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ακομη περιμενω pm με τα στοιχεια σου...ΑΔΤ,ονομα ,επαγγελμα,διευθηνση κατοικιας .....και τηλεφωνο !!!

Καλά κρασιά.

Εγώ σου λέω ότι θα είμαι μέσα στο κτίριο μπροστά από την πόρτα του Κέντρου.

Τότε θα σου τα δώσω.

Φτάνει μόνο να πεις ημέρα και ώρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να ορίστε ο έτερος γηραίος αφισοκολλητής είναι πιο κοντά στην επίσημη θέση του ΚΚΕ από τον καπετάν σκλέτζα τον φασιστοφάγο του διαδικτύου που κρατάει το σκορ.

Ας δούμε και την γνώμη του ΚΚΕ (την τότε γνώμη βεβαίως), μια και αποτελεί έναν από τους βασικούς υποστηρικτές και τιμώντες της επετείου:

«Παρά τις αφηνιασμένες προσπάθειες της χουντικής ΚΥΠ και των πληρωμένων πρακτόρων της να διαστρέψουν την πορεία και το περιεχόμενο της εξέγερσης, καταγγέλλουμε την προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολυτεχνείου την Τετάρτη, 14 του Νοέμβρη, 350 περίπου οργανωμένων πρακτόρων της ΚΥΠ [...] με σκοπό να προβάλλουν με κάθε μέσο τραμπουκισμού και προβοκάτσιας γελοία και αναρχικά συνθήματα που δεν εκφράζανε την στιγμή και τις συγκεκριμένες δυνάμεις».

http://[URL unfurl="true"]www.eleysis-ellinwn.gr/images/usrImage/0116131001384510477.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Η πλακα ειναι, οτι στη διπλανη σελιδα εχει αφιερωμα στον Διομηδη Κομνηνο, ως πεσοντα στο Πολυτεχνειο. Μπας και τον θεωρουσαν κι αυτον πρακτορα της ΚΥΠ?
Συνελθε. Αναφερει απλως οτι μπηκαν μεσα και παρακρατικοι και "μπασταρδεψαν" το κινημα.
Οχι οτι η καταληψη του πολυτεχνειου ηταν κυπατζιδικη.
Για πες μας παλι για επιπεδα και παραλληλογραμμα τωρα...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
τι να κανουμε...για αδειες εισοδου αυτο προβλεπεται απο τον κανονισμο ασφαλειας...

Εγώ θα έχω άδεια εισόδου.

Μη σε νοιάζει γι' αυτό.

Είπαμε, θα σε περιμένω μπροστά στην πόρτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
σε κωλοχαρτο η λιστα ανθρωπων που πεθαναν για την δημοκρατια..;
Κοιτα, ο περαστικος που εφαγε τη ριπή στο δρομο ενώ πηγαινε βολτα με το παιδακι του, ή η 17χρονη που εφαγε τη σφαιρα στο κεφαλι ενω κοιτουσε απο την ταρατσα, δεν ειναι ακριβως και "θανόντες υπερ δημοκρατιας". "Φονευθεντες υπό του καθεστωτος" μπορει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και μπασταρδευοντάς το, το κάνανε τι ακριβώς ρε μεγαλοδικηγόρε;
Αναρχικό και οχι κομμουνιστικο.
Μηδενιστικό και οχι λαοκρατικό.
Εγω θα στα μαθαινω?

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
ΠΕΡΙΞ, ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ ...και επί τα αυτά:
Ρε παιδιά, σκεφτείτε για λίγο ότι την χώρα την κυβερνούσαν ξενόδουλοι και με ξενόδουλη μεθοδολογία, σκεφτόντουσαν.
Δεν αντιμετώπισαν τη Χρυσή Αυγή ως κόμμα. Τι θα προκαλούσε ένα πλήθος κλεισμένο πίσω από κάγκελα και περικυκλωμένο ασφυκτικά; Πρακτικά, οι εθνικιστές ήταν ακίνδυνοι.
Αντιθέτως, αντιμετώπισαν το όλο συμβάν ως επικείμενο πρόλογο μίας γενικευμένης εξέγερσης. Αυτό ήταν το μόνο που τους απασχολούσε. Οπότε, όλη η δράση των ένοπλων (είτε ένστολων ή μη) αφορούσε τα πέριξ του Λεκανοπεδίου, αλλά και ευρύτερα την Ελλάδα, με σκοπό και την τρομοκράτηση όλου του πληθυσμού και την άμεση παρεμπόδιση όσων ήθελαν να πλησιάσουν προς τα εκεί.
Κάποιες δολοφονίες φαντάζουν εντελώς αδικαιολόγητες ή απλά, ανεξήγητες, αλλά και αυτό γινόταν σκόπιμα, ως προβοκάτσια φυσικά.
Η χούντα ήθελε να παρουσιάσει την επόμενη ημέρα, ένα σύνολο αθώων πολιτών που εκτελέστηκαν από τα πυρά των εθνικιστών, όπως χαρακτηρίζονταν οι εξεγερμένοι. Μη σας φαίνεται ανήκουστο και παράδοξο αυτό. Το 2013, όλοι οι άνω των 40 Αθηναίοι είχαν ζήσει τον Ανδρέα, οπότε η "ανάδειξη" μίας νέας εμφύλιας σύρραξης δεν ήταν και τόσο απόμακρο γεγονός, όσο φαντάζει σήμερα. Έτσι η Χούντα προβοκάριζε συνέχεια την εξέγερση (μέχρι και όπλα προσπάθησαν να χρεώσουν ΜΕΣΑ στο κόμμα), ώστε να αναδειχτούν οι ίδιοι ως φύλακες της εθνικής ειρήνης και οι αντίπαλοι "φασίστες", ως φορείς ενός νέου εμφυλίου.
Μία τελευταία λεπτομέρεια: την εθνεγερσία μπορούσαν να τη διαλύσουν αμέσως. Δεν το έκαναν, γιατί ήθελαν να παίξουν ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Ότι δήθεν, οι φασίστες εγκληματίες ήταν απομονωμένοι πολιτικά από το σύνολο του λαού. Ήθελαν δηλαδή, την αφύπνιση να ξεφουσκώσει από μόνη της. Δεν τους βγήκε έτσι ακριβώς. Οπότε μετά, πέρασαν στο σχέδιο Β΄, που περιλάμβανε τις προαναφερθείσες εγκληματικές και προβοκατόρικες ενέργειες.  

Ρε συ μια χαρά τα λες και σε είχα παρεξηγήσει. Έτσι ακριβώς.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Καλά κρασιά.

Εγώ σου λέω ότι θα είμαι μέσα στο κτίριο μπροστά από την πόρτα του Κέντρου.

Τότε θα σου τα δώσω.

Φτάνει μόνο να πεις ημέρα και ώρα.

ελα ρε εξυπνε ??? σοβαρα ??? πες εσυ και ελα εσυ ??? θα εισα εξω απο την πορτα του ΚΕΠΙΧ ? και θα με περιμενεις ??? θα περασεςι απο την πυλη και θα μπεις μεσα λογο γνωστου ???? και παλιοτερα τι ζητουσες να σε βαλω εγω ??? τωρα βρηκες γνωστο να σε βαλει και να με περιμενεις ???

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36

http://[URL unfurl="true"]www.eleysis-ellinwn.gr/images/usrImage/0116131001384510477.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Μη με ξαναπείς "γηραιό", θα μαλώσουμε...!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ελα ρε εξυπνε ??? σοβαρα ??? πες εσυ και ελα εσυ ??? θα εισα εξω απο την πορτα του ΚΕΠΙΧ ? και θα με περιμενεις ??? θα περασεςι απο την πυλη και θα μπεις μεσα λογο γνωστου ???? και παλιοτερα τι ζητουσες να σε βαλω εγω ??? τωρα βρηκες γνωστο να σε βαλει και να με περιμενεις ???
Ελα, σε ρεζιλεψε. Τελειωνε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κοιτα, ο περαστικος που εφαγε τη ριπή στο δρομο ενώ πηγαινε βολτα με το παιδακι του, ή η 17χρονη που εφαγε τη σφαιρα στο κεφαλι ενω κοιτουσε απο την ταρατσα, δεν ειναι ακριβως και "θανόντες υπερ δημοκρατιας". "Φονευθεντες υπό του καθεστωτος" μπορει.

αυτος ειναι ο καημος μου γιαυτο εκανα την ερωτηση

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αναρχικό και οχι κομμουνιστικο.
Μηδενιστικό και οχι λαοκρατικό.
Εγω θα στα μαθαινω?

Α μάλιστα. Κ τώρα το ΚΚΕ πάει και τιμάει μια μηδενιστική αναρχική εξέγερση οπότε.
Ρε τι μαθαίνει κανείς νυχτιάτικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom