Νέα

Διαγραφή προστίμων παράνομης στάθμευσης.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.207
Πόντοι
1.106
Αυτο με τα προστημα και τα χρεη στο δημοσιο δεν το εχω καταλαβει.

Τον καιρο που εμενα στην Αθηνα ειχα φαει 2 κλησεις για σταθμευση. Δεν τις πληρωσα και ποτε δε μου ηρθε κανενα χαρτι για να πληρωσω. Φιλαρακος μου που ειχε δικαστει ερημην για τροχαια παραβαση, οταν μετα απο χρονια πηγε να βγαλει καινουρια ταυτοτητα τον επιασαν γιατι χρωστουσε λεει.

Επισης διαβαζω για συλληψεις για χρεη στο δημοσιο. Το πρωην αφεντικο μου πριν κλεισει το μαγαζι, χρωστουσε στο ΤΕΒΕ περιπου 15000 ευρω, σε ενοικια 1800 τα οποια ο ιδιοκτητης τα εστειλε στην εφορια, + κανα 5000 στην εφορια απο ΦΠΑ και αλλες μαλακιες. Αυτον γιατι δεν τον πιανουν ?

ΑΝ ηταν απο δημοτικη αστυνομια πριν καποια χρονια κτλ κτλ δεν θα σου ερθει ποτε χαρτι και δεν θα την πληρωσεις και δεν θα παει εφορια.
Για παρανομο παρκαρισμα δεν δικαζεσαι αρα ο φιλαρακος σου εκανε παραβαση αλλη
ΕΦΟΡΙΑ+ΤΕΒΕ=  :police: :police: :police: "Αδεια κυκλοφοριας(για το ξεκαρφωμα) και ταυτοτητα παρακαλω,ειστε ο φιλος του "paralimnios"?Θα πρεπει να μας ακολουθησετε κυριε στο τμημα"
Τοσο απλα...Η μονη του ελπιδα ειναι να οδηγαει οχημα με πινακιδα σε ονομα της γυναικας του που εχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ επωνυμο...αλλιως οπως λεει ο gkavliaris

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.207
Πόντοι
1.106
Μπα την εκανε για Σουηδια νομιζω. Αλλα αντε πες οτι τον επιαναν. Τι θα του κανουν οταν εχει μονο ενα σπιτι μισο-μισο με τη γυναικα του κι αυτο το χρωσταει στην τραπεζα ?  

Οι δικες μου οι κλησεις μαλλον σβηστηκαν ?
A.δημοτικη?ετος?
Β.Το σπιτι ειναι πολυ συνθετο μπορει με καλο δικηγορο και και και να παρει παρατα

Επισκέπτης
A.δημοτικη?ετος?
Β.Το σπιτι ειναι πολυ συνθετο μπορει με καλο δικηγορο και και και να παρει παρατα

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλλον απο δημοτικη αστυνομια ηταν οι κλησεις.
Ετη, η πρωτη ηταν 1999 και η δευτερη 2002 ή 2003.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.235
Πόντοι
12.756
A.δημοτικη?ετος?

αν ειναι μισο μισο με την γυναικα του το κρατος θα παρει τ αρχιδια μου  :grin: :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.235
Πόντοι
12.756
Εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα με το πρακιγκ ρε ξηγηθηκαν οι δημαρχοι :2funny: :2funny: :2funny:

Ευτυχως ειχα τον island και μου τις εσβηνε  :sunglasses:
Αλλα και εδω στα αρχιδια μου , μεχρι και στα σκαλια της εκκλησιας ειχα παρκαρει μια μερα για να παω στα public  :2funny: :2funny:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.207
Πόντοι
1.106
Ευτυχως ειχα τον island και μου της εσβηνε  :sunglasses:
Αλλα και εδω στα αρχιδια μου , μεχρι και στα σκαλια της εκκλησιας ειχα παρκαρει μια μερα για να παω στα public  :2funny: :2funny:

Γαμηθηκε ο Απολλωνιος εκει ρε πουστη μου και δεν μπορουμε να κλάσουμε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.235
Πόντοι
12.756
Γαμηθηκε ο Απολλωνιος εκει ρε πουστη μου και δεν μπορουμε να κλάσουμε

οντως , αλλα εγω κλεινω το παρκινγκ της εκκλησιας , ουτως η αλλως ειμαι σε αποστολη του Θεου , παω να παρω αρτο  :grin: :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.207
Πόντοι
1.106

Επισκέπτης
Μπα την εκανε για Σουηδια νομιζω. Αλλα αντε πες οτι τον επιαναν. Τι θα του κανουν οταν εχει μονο ενα σπιτι μισο-μισο με τη γυναικα του κι αυτο το χρωσταει στην τραπεζα ?  

Οι δικες μου οι κλησεις μαλλον σβηστηκαν ?

στη Σουηδία θα του ζητήσουν χαρτί από την Ελληνική εφορία ότι δε χρωστάει, για να βγάλει το personummer που είναι τα πάντα για εκεί (σημαντικότερο απ τη δική μας ταυτότητα)

εκτός αν δε θέλει να βγάλει personummer και να καθαρίζει σκατά αδήλωτος μέχρι να γεράσει...

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
νομίζω πως είναι διαφορετικό η διοικητική ποινή των 3.800 με την ποινή φυλακίσεως.

XΡΩΣτω στην εφορια απο απληρωτες κλησεις της τροχαιας περιπου 3.800 ευρω.δεν δινω μια οταν με συλλαβουν ποσες μερες θα κρατηθω μεσα για να σβηστει το χρεος :huh:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Ας  παρει  τα  αρχιδια  μου  ο  δημος  βουλιαγμενης  που  εγραφε οποιον  πηγαινε  για  μπανιο  και  παρκαρε  το  αυτοκινητο  του  στην  παραλιακη  οδο...........
Με  ειχαν  γραψει  το  1996  με  προστιμο   τοτε  7500 δρχ ........μετα  απο  χρονια  μου  ηρθε  χαρτι  για  την  ιδια  κληση  55  ευρω.............
Τους  εγραψα  και  τις  δυο  φορες  στα  Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α  μου............

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sorry αλλα και λιγα σου εστειλαν αν παρκαρες στη παραλιακη...
τα αυτοκινητα που προεξεχουν ή μπορει να φανουν ως εμποδιο σε ενα οδηγο μηχανης, μπορει πολυ ευκολα να προκαλεσει ατυχημα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η Τρωικα τυπε καταργει τωρα και τις τριετειες. Και η ΔΕΗ 100-150, τα προστιμα τροχαιας 80αρια, κλπ πως θα ζησει ο κοσμος με παγια εξοδα Ελβετιας και μισθους αλβανιας. Το ειπε ο καρατζαφερης, είναι μπουρδελα  >:(

δηλαδή σώνει και καλά ο κόσμος πρέπει να κάνει παραβάσεις για να πληρώνει πρόστιμα ??

tsiribomb

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Like
20
Πόντοι
1
Μου ειρθε κληση για παρανομο παρακαρισμα απο το 2011 στο δημο γλυφαδας.
Ειχαν γραψει λαθος τη μαρκα του αυτοκινητου...
Την εσβησαν αμεσως... :cheesy:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
απλα και μόνο από δω και πέρα θα είναι προσεκτικότεροι... θα γραφουν σωστά την μάρκα το χρώμα και που ακριβώς είναι το αμάξι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
παντως εδώβ στην Αγγλία έχει πολύ πλάκα... αν το αμάξι εμποδίζει μπορεί να το βρείς σε κανένα κάδο ανακύκλωσης... αν δεν εμποδίζει τότε σίγουρα σου έχουν περάσει δαγκάνες και για να τις ανοίξεις πηγαίνεις και τα ακουμπάς πρώτα στο ταμείο και μετά έρχονται και στο ελευθερώνουν... αμα το αφήσεις το πρόστιμο τρέχει στην βδομάδα το αμάξι στο παίρνουν και στον μήνα το πάνε στην πρέσα...

υπόψιν δε ότι δικαίωμα να σου βάλει δαγκάνες έχει και ιδιωτης αν βάλεις το αμάξι σου μέσα σε πάρκιν άλλου ή κλέισεις την έξοδο από τον παρκιν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom