τοτε τι παριστανεις, το μαλακα?
δεν παριστανω καποιον....εσυ πεταχτηκες σα μαλακας στην ολη υποθεση !!!
τοτε τι παριστανεις, το μαλακα?
Αυτός ακόμα έχει ακμή ακόμα,τι να του εξηγήσω...
Ας βρεί κάποιον παλιό,να του εξηγήσει ποιοι και τι είμασταν.
Απο πότε η παράθεση γεγονότων είναι βρίσιμο ?Βλέπουμε πόσο έχασες την ψυχραιμία σου αφισοκολλητή για να βρίζεις μάνες.
Τόσο απλά, πολύ μιλάς, αφού δεν γαμάς.
Δεν είπαμε,
όχι υπονοούμενα για την ηλικία μου;;!!
Σε αυτους που υποστηριζουν οτι το Πολυτεχνειο ουσιαστικα ματαιωσε την προσπαθεια εκδημοκρατισμου επι Μαρκεζινη ωστε να γινουν εκλογες στις αρχες του 1974, και ηρθε ο Ιωαννιδης με την πιο σκληρη χουντα απο την προηγουμενη, που εχασε και την κυπρο κιολας, τι απανταμε?
Με λιγα λογια: Αν δεν ειχε γινει το πολυτεχνειο, θα ειχαμε χασει τη μιση κυπρο?
Προσωπικα δεν το συμμεριζομαι, τη γνωμη σου θελω.
Εσυ ειπες οτι πονοκεφαλιαζει, εσυ να μας πεις απο που το ξερεις.
Απο πότε η παράθεση γεγονότων είναι βρίσιμο ?
Λυπάμαι που το έμαθες με αυτο τον τρόπο...
Να ξέρεις όμως,οτι αγαπάω την μάνα σου.
Δεν ειναι απλα ενα πήδημα.
Ελπίζω αυτό να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.
Α αρα προκειται για δικη σου ερμηνεια.ο ζουγκλας εβγαλε ποσοστα για την ΧΑ πρωτο κομμα....αυτο δεν φτανει να πονοκεφαλιασουν ??? ο σαμαρας δεν ζητουσε καθε μερα δημοσκοπησεις των κομματων ??? ξαφνικα τα αφησαν στην ακρη ??? βαση αυτων των δημοσκοπησεων δεν πατησαν στον φυσσα ??? ε ,λοιπον δε του βγηκαν καλα τα αποτελεσματα του σαμαρα !!!
Ολα σωστα. Ομως εγω ηθελα την Ερι να απαντησει. Και μου ειχε υποσχεθει να απαντησει αυριο.Το Πολυτεχνείο απλώς επιτάχυνε την χούντα του Ιωαννίδη.
Ο Ιωαννίδης συνομωτούσε πολύ καιρό για να ρίξει τον Παπαδόπουλο για διάφορους λόγους (και όχι μόνον για την πρόθεση του να προχωρήσει σε μία πολιτική κυβέρνηση, επαναφέροντας βέβαια στην εξουσία τους παλαιούς πολιτικούς - και αυτό βέβαια είναι κάτι που βολεύει να το ξεχνάνε οι σημερινοί υμνητές της χούντας).
Είχε λοιπόν οργανώσει το πραξικόπημα από πολύ καιρό διότι διαφορετικά δεν θα μπορούσε να κατεβάσει τα τανκς μέσα σε μία βδομάδα στην Αθήνα.
Και στην Κύπρο επίσης είχε εγκαταστήσει τους δικούς του αξιωματικούς στην ΕΛΔΥΚ οι οποίοι έκαναν το πραξικόπημα.
Ο άφρων Ιωαννίδης νόμιζε ότι θα είχε την υποστήριξη των Αμερικάνων για το πραξικόπημα και νόμιζε ότι φουσκώνοντας σα γαλοπούλα θα φοβότανε ο Σίσκο.
Και μετά ο βλαξ είχε τόσο το ακαταλόγιστο που κλαιγόταν: "Μας εξαπατήσατε".
Αυτά με την μισή Κύπρο στα χέρια των Τούρκων.
Τραγικοί δικτατορίσκοι......
Α αρα προκειται για δικη σου ερμηνεια.
Οχι για γνωση. Μαλιστα.
Ο ζούγκλας για ποιον ακριβως λογο θεωρειται υπερέγκυρος, δεν εχω αντιληφθει.
Μου το εξηγεις?
Αν ας πουμε εδινε πρωτο το Συριζα, θα ηταν εξισου εγκυρος?
Γιατι το να δινεις πρωτο κομμα, ενα κομμα του 6-7%, ε εχει μια αποσταση απο την πραγματικοτητα ρε παιδι μου.
Δεν ειναι εγκυρος?δεν σου ειπα οτι ειναι εγκυρος...σου ειπα οτι ειναι μια δημοσκοπηση που εβγαλε την ΧΑ πρωτο κομμα....και επισης η ΧΑ επισημα ειναι ενα κομμα με 7% εδω και εναμιση χρονο...πριν δεν ηταν καν μεσα στην βουλη ρε παιδι μου......οπως και η ΝΔ απο κομμα του 40% μεσες ακρες ...βρεθηκε να παιζει στο 19-20% ρε παιδι μου.....ε, αυτο δεν εχει μια αποσταση ρε παιδι μου και ειναι πραγματικοτητα ????
Το Πολυτεχνείο απλώς επιτάχυνε την χούντα του Ιωαννίδη.
Ο Ιωαννίδης συνομωτούσε πολύ καιρό για να ρίξει τον Παπαδόπουλο για διάφορους λόγους (και όχι μόνον για την πρόθεση του να προχωρήσει σε μία πολιτική κυβέρνηση, επαναφέροντας βέβαια στην εξουσία τους παλαιούς πολιτικούς - και αυτό βέβαια είναι κάτι που βολεύει να το ξεχνάνε οι σημερινοί υμνητές της χούντας).
Είχε λοιπόν οργανώσει το πραξικόπημα από πολύ καιρό διότι διαφορετικά δεν θα μπορούσε να κατεβάσει τα τανκς μέσα σε μία βδομάδα στην Αθήνα.
Και στην Κύπρο επίσης είχε εγκαταστήσει τους δικούς του αξιωματικούς στην ΕΛΔΥΚ οι οποίοι έκαναν και το πραξικόπημα.
Ο άφρων Ιωαννίδης νόμιζε ότι θα είχε την υποστήριξη των Αμερικάνων για το πραξικόπημα και νόμιζε ότι φουσκώνοντας σα γαλοπούλα θα φοβότανε ο Σίσκο.
Το ciallis ποση ωρα πριν το γαμησι πρεπει να το παιρνουμε?
Το Πολυτεχνείο απλώς επιτάχυνε την χούντα του Ιωαννίδη.
Και στην Κύπρο επίσης είχε εγκαταστήσει τους δικούς του αξιωματικούς στην ΕΛΔΥΚ οι οποίοι έκαναν το πραξικόπημα.
Ο άφρων Ιωαννίδης νόμιζε ότι θα είχε την υποστήριξη των Αμερικάνων για το πραξικόπημα της Κύπρου και νόμιζε ότι φουσκώνοντας σα γαλοπούλα θα φοβότανε ο Σίσκο.
Δεν ειναι εγκυρος?
Τοτε γιατι ασχολουμεθα?
Εσύ δεν έλεγες ότι μπορείς να μας βάλεις μέσα στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος για να μας πούνε πόσοι πραγματικά είναι οι λαθρομετανάστες που μπαίνουν στην χώρα.
Ακόμη περιμένουμε....
Και επειδή θα βγεις και θα ζητάς το ονόματα μας και ΑΔΤ εγώ προσωπικά μπορώ να σε περιμένω ακριβώς έξω από την πόρτα του Κέντρου.
Για να δούμε, θα εμφανιστείς;
Η πορεία θα γινει μεγαλειώδης και εκει, αν αρχίσουν να συμμετέχουν... τρικυκλιστές!