τι λες βρε μαλακα?ποιος ειναι που εχει αποψη κ για τους Παπανδρεου?θα μας πεις?
Δεν σε έβρισα.
Δεν καταλαβαίνω, γιατί να μην έχει κανείς άποψη για τους Παπανδρέου, βρίσκονται στο απυρόβλητο;
τι λες βρε μαλακα?ποιος ειναι που εχει αποψη κ για τους Παπανδρεου?θα μας πεις?
Αυτοι κανονικα ( το Πασοκ) θα πρεπει να διαλυθουν και να ξαναγινουν απο την αρχη .
Πρωτη φορα στα χρονικα , κυβερνηση παει απο το κακο στο χειροτερο και η αντιπολητευση.....πεφτει !!!!!!
Οι συμβασεις εγιναν επι Μητσοτακη και τα εργα ξεκινησαν απο αυτον.Αν τωρα δεν θυμασαι πως ηταν η πλατεια Συνταγματος (κεντρικος σταθμος μετρο) το 92 αυτο ειναι δικο σου προβλημα αλλα ισως να ησουν και πολυ μικρος ηλικιακα.
Ιμια....ο μη πολεμος ειναι η πιο λογικη επιλογη (συμφωνω μαζι σου) αλλα οταν σου εχουν ηδη κανει πολεμο (καταληψη εθνικου εδαφους) απλα κανεις το αυτονοητο.Πολεμο!!! Διαφορετικα εισαι ενας μικροψυχος δοσυλογος.
S300,επι Σημιτη σαπιζαν στις αποθηκες στη Κρητη.Επιχειρησιακα ενεργοποιηθηκαν μετα το 2004.
Υποθεση Οτσαλαν....αδιαδορω γι αυτον και για τους Κουρδους,αλλα αφου τον ειχαμε στα χερια μας δεν θα επρεπε να τον παραδωσουμε στους Τουρκους εννοειται κατοπιν εντολης ΗΠΑ στο Σημιτη (ποιος ξερει με τι ανταλλαγματα).
Και φυσικα μη ξαχναμε και την εκλογικη βραδυα του Απριλη του 2000,ειχε "πολλα αεροπλανα εκεινη την ημερα ο ουρανος".
Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής και Κωνσταντίνος Σημίτης.
Οι δύο καλλίτεροι πρωθυπουργοί από την μεταπολίτευση και μετά για να μην πω μεταπολεμικά.
Ο ένας μας έβαλε (με το ζόρι) στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο άλλος (με το ζόρι) στην ΟΝΕ.
Ο μελλοντικός ιστορικός θα τους κατατάξει στην ίδια κατηγορία με τον Χαρίλαο Τρικούπη και τον Ελευθέριο Βενιζέλο.
Όποιος δει τον κατάλογο με τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας μόνον σε αυτό το συμπέρασμα μπορεί να φτάσει αν τους εξετάσει στην ιστορική τους προοπτική:
Στην δεύτερη κατηγορία είναι 5-6 και από εκεί και πέρα......
Αυτά για τα 200 περίπου χρόνια νεοελληνικής ιστορίας.
Όχι ιδιαίτερα άσχημα κατά την γνώμη μου.
Γιατί πόσους διεθνώς γνωστούς πρωθυπουργούς έβγαλε μία αναλόγου μεγέθους Ευρωπαϊκή χώρα, όπως πχ η Πορτογαλία;
Εβαλε τη ταφοπλακα του ο Γιωργακης.
Εγω σε κοβω για πολυ πασοκο αλλα αυτο ειναι δικαιωμα σου ,το οτι ντρεπεσαι να το πεις ομως θα πρεπει να το ψαξεις
Οι συμβασεις εγιναν επι Μητσοτακη και τα εργα ξεκινησαν απο αυτον.Αν τωρα δεν θυμασαι πως ηταν η πλατεια Συνταγματος (κεντρικος σταθμος μετρο) το 92 αυτο ειναι δικο σου προβλημα αλλα ισως να ησουν και πολυ μικρος ηλικιακα.
Ιμια....ο μη πολεμος ειναι η πιο λογικη επιλογη (συμφωνω μαζι σου) αλλα οταν σου εχουν ηδη κανει πολεμο (καταληψη εθνικου εδαφους) απλα κανεις το αυτονοητο.Πολεμο!!! Διαφορετικα εισαι ενας μικροψυχος δοσυλογος.
S300,επι Σημιτη σαπιζαν στις αποθηκες στη Κρητη.Επιχειρησιακα ενεργοποιηθηκαν μετα το 2004.
Υποθεση Οτσαλαν....αδιαδορω γι αυτον και για τους Κουρδους,αλλα αφου τον ειχαμε στα χερια μας δεν θα επρεπε να τον παραδωσουμε στους Τουρκους εννοειται κατοπιν εντολης ΗΠΑ στο Σημιτη (ποιος ξερει με τι ανταλλαγματα).
Και φυσικα μη ξαχναμε και την εκλογικη βραδυα του Απριλη του 2000,ειχε "πολλα αεροπλανα εκεινη την ημερα ο ουρανος".
Δυστυχως παει το Πασοκ.Μας τελειωσε. Δεν γυριζει πισω η ζωη Να πω την αμαρτια μου καποτε το ειχα στηριξει και εγωΕίναι χρυσή ευκαιρία για το Πασόκ να "καθαρίσει" αν και το θεωρώ χλωμό!Το ζήτημα είναι σε τι αποσκοπεί ο Σημίτης και γιατί έκανε αυτή την κίνηση...
τι να καθαρίσει ρε πατρίδα εδώ έχει φτάσει και ικετεύει τον ΣΥΝΡΙΖΑ για να τσοντάρει και να πάρει την εξουσία..........Είναι χρυσή ευκαιρία για το Πασόκ να "καθαρίσει" αν και το θεωρώ χλωμό!Το ζήτημα είναι σε τι αποσκοπεί ο Σημίτης και γιατί έκανε αυτή την κίνηση...
Σα δεν ντρέπεσαι λεω γωΔυστυχως παει το Πασοκ.Μας τελειωσε. Δεν γυριζει πισω η ζωη Να πω την αμαρτια μου καποτε το ειχα στηριξει και εγω
[size=26pt]Ειχα παει και σε συγκεντρωση[/size]
Ρε συ ...φαινεται ετσι οπως το εγραψες. Επιτηδες το ειχα γραψει εγω με μικρα γραμματαΣα δεν ντρέπεσαι λεω γω
Τουλάχιστον είχες πάρει χαρτζηλίκι ή πήγες οικειοθελώς?Ρε συ ...φαινεται ετσι οπως το εγραψες. Επιτηδες το ειχα γραψει εγω με μικρα γραμματα
Ελπίζω να μην ήταν επί εποχής Σημίτη!Οικιοθελως
[size=6pt]Δυστυχως ηταν επι Σημιτη. Πρν τις εκλογες του 1996[/size]Ελπίζω να μην ήταν επί εποχής Σημίτη!
Τι να σου κάνω που δεν έχει την δυνατότητα αποστολής μούτζας το site!