Νέα

Έδιωξε Σημίτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δεν είμαι Πασόκος, αλλά εχω μια απορία: Πότε σε ταπεινωσε ρε φίλε ο Σημίτης; Οταν κερδιζες τους Ολυμπιακους Αγωνες; Οταν εμπαινες στην ΟΝΕ; Οταν αποκτουσες μετρό, συγχρονο αεροδρόμιο και ενα σωρο μεγαλα εργα;
Ημαρτον πια με τους λαϊκιστές, δεξιους και αριστερούς! Μια ψύχραιμη και σοβαρη αξιολόγηση ενός πολιτικους δεν μπορειτε να κάνετε! Λαζόπουλοι, Τραγκες και Λιανες Κανέλλη σας αξιζουν, καφροι!  

φίλε με μια κουβέντα,όντως έκανε κάποια έργα,αλλά παραδόθηκε πλήρως στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα της χώρας...χρηματιστήριο,δημόσια έργα με ασύλληπτες υπερκοστολογήσεις,σκάνδαλο κτηματολογίου...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Δεν είμαι Πασόκος, αλλά εχω μια απορία: Πότε σε ταπεινωσε ρε φίλε ο Σημίτης; Οταν κερδιζες τους Ολυμπιακους Αγωνες; Οταν εμπαινες στην ΟΝΕ; Οταν αποκτουσες μετρό, συγχρονο αεροδρόμιο και ενα σωρο μεγαλα εργα;
Ημαρτον πια με τους λαϊκιστές, δεξιους και αριστερούς! Μια ψύχραιμη και σοβαρη αξιολόγηση ενός πολιτικους δεν μπορειτε να κάνετε! Λαζόπουλοι, Τραγκες και Λιανες Κανέλλη σας αξιζουν, καφροι! 

ΝΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ,ποιος ειπε οτι δεν τα εκανε?

aptoitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
φίλε με μια κουβέντα,όντως έκανε κάποια έργα,αλλά παραδόθηκε πλήρως στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα της χώρας...χρηματιστήριο,δημόσια έργα με ασύλληπτες υπερκοστολογήσεις,σκάνδαλο κτηματολογίου...

Συμφωνω μαζί σου και γι' αυτό δεν τον ψηφισα ποτε και δεν πρόκειται να ψηφισω ποτε πασοκ. Γιατί είναι ενα βαθια λαϊκίστικο και διεφθαρμένο κομμα.
Ομως ο Σημίτης ειχε προσφορα και ειχε και μια προσωπικη ευπρέπεια. Αυτο δεν μπορει να το ακυρωνει κανεις. Και μονο το οτι ειναι αυτος τον οποίο σιχαινονται η λαϊκιστικη πλέμπα του πασοκ και της νουδου (παλαιοπασόκοι τυπου παναγιωτακοπουλου και τραγκοειδη, αντιστοιχως), για μενα ειναι λογος να τον εκτιμω!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Έκανε και τα μεν και τα δε...Και πολλά άλλα θετικά και αρνητικά...
Αυτό όμως δεν έχει σχέση με το πώς τον αντιμετωπίζει ένας εκ των κορυφαίων υπουργών του...
Δε νομίζω μεταπολιτευτικά τουλάχιστον να έχει διαγραφεί από κοινοβουλευτική ομάδα πρώην πρωθυπουργός...
Είναι πρωτοφανές πολιτικό και ηθικό φάουλ...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
str81977 ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ πασοκοι κ μη τον επικροκουν γιαυτο κ εσευ λες οτι ηταν φαουλ..

μηπως δεν ειναι τοσο fair η σταση σου?δεν εισαι πασοκ ή αριστερος,αν δεν κανω λαθος..

φοβασαι την ανοδο του γιωργακη?ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ οτι μιλαμε για τον ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ υπουργο του πασοκ ΒΑΣΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ,οι ιδιες που τωρα τον βαγζουν πιο κατω κ απο τον κανενα..

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μια κριτική των 3 Παπανδρέου από το Χρήστο Γιανναρά(αδέσμευτη από τους προπαγανδικστικούς μηχανισμούς της αριστεράς)

Τυπικό παράδειγμα, ο γενάρχης της μακροβιότερης δυναστείας: Ενας μέτριος, παροιμιώδης για το ευμετάβλητο των «πεποιθήσεών» του δημοκόπος, που οι συγκυρίες τον αποκάθαραν, τον εξωράισαν, τον συμβολοποίησαν σαν «γέρο της δημοκρατίας». Ο γιος του ανέδειξε το πατρικό κληροδότημα, τη δημοκοπία, σε εκπληκτική δεξιότητα διαβουκόλησης των μαζών. Αν προλάβει η ελληνική κοινωνία και αποκτήσει κάποτε ιστοριογραφία ανυπότακτη στον ολοκληρωτισμό της κομματοκρατίας, θα τον κρίνει. Πάντως, η πολιτική του αμβλυωπία και ο αμοραλισμός του απομνημειώθηκαν σε ελάχιστες φράσεις στιλπνού αριβισμού: «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» – «Δικαιούτο ο τάδε (διαχειριστής δημόσιου χρήματος) να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του, αλλά όχι και τόσα εκατομμύρια» – «Βυθίσατε το Χόρα» – «Εγώ απλώς προήδρευα» – «Τσοβόλα δώσ’ τα όλα» – «Οι βάσεις φεύγουν (μόλις υπέγραψε την παραμονή τους), ο αγώνας τώρα δικαιώνεται».

Ο εγγονός δεν έχει ούτε τη δημοκοπική καπατσοσύνη του προπάτορα ούτε τον δαιμονικής γοητείας καμποτινισμό του πατέρα. Θήτευσε σε δύο υπουργικούς θώκους με ανεπάρκεια, που προκαλούσε θλίψη ή θυμηδία. Και με την πρώτη συγκυρία αναρριχήθηκε στην ηγεσία του κόμματος δίχως συγκριτική αναμέτρηση, με μαζικές διαδικασίες υπερψήφισης. Ανέχεται να συζητείται δημόσια και να διακωμωδείται η ολιγότητά του, γαντζωμένος στην καρέκλα και μπλοκάροντας κάθε εξελικτική δυναμική στο πολιτικό πεδίο. Είναι συμβολική προσωποποίηση του παρακμιακού αδιεξόδου της ελληνικής κοινωνίας.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ο Γιανναράς ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ?τι εχει σπουδασει?τι λεει το βιογραφικο του που εχει κ αποψη?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
str81977 ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ πασοκοι κ μη τον επικροκουν γιαυτο κ εσευ λες οτι ηταν φαουλ..

μηπως δεν ειναι τοσο fair η σταση σου?δεν εισαι πασοκ ή αριστερος,αν δεν κανω λαθος..

φοβασαι την ανοδο του γιωργακη?ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ οτι μιλαμε για τον ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ υπουργο του πασοκ ΒΑΣΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ,οι ιδιες που τωρα τον βαγζουν πιο κατω κ απο τον κανενα..

Μου είναι αδιάφορο τί λένε οι πασόκοι ή οι νδιτες..Έχω δική μου άποψη και τη στηρίζω όσο καλύτερα μπορώ...
Υπήρξα ψηφοφόρος του Σημίτη (όχι του μπασογκ, του σημίτη επαναλαμβάνω, απλά μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα) το 2000 και αν και απογοητεύτηκα τα μάλα από τη β΄τετραετία του, δεν πάυει να είναι μια σημαντική φιγούρα στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό...
Οκτώ χρόνια πρωθυπουργίας δεν ακυρώνονται κατ' αυτόν τον τρόπο...

Και γιατί να φοβηθώ την άνοδο του Γιωργάκη;
Αν και βέβαια, η πρώτη μου ερώτηση θα ήταν "ποια άνοδος";

Επισκέπτης

Είσαι τόσο σίγουρος ότι μετά τη διαγραφή Σημίτη θα ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ? Εγώ το βλέπω να πηγαίνει ακόμα πιο φούντο!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ο Γιανναράς ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ?τι εχει σπουδασει?τι λεει το βιογραφικο του που εχει κ αποψη?

Laplace χαλάρωσε γιατί την Μπεζεντάκου που την γνωρίζουν όλοι και την έχει ξεχάσει η μάνα της,δεν θέλω να πιστέψω ότι την εκτιμάς περισσότερο από τον Γιανναρά!!! :idiot: :uglystupid: :headbang: :think:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456

Μετρο και αεροδρομιο ειναι εργα που ξεκινησσαν επι Μητσοτακη,αν εισαι ασχετος μη μιλας. Τα εργα που λες τα περισσοτερα ειναι με αυτοχρηματοδοτηση ενω οσα εγιναν απο το δημοσιο ηταν υπερκοστολογημενα για να πλουτισουν οι εργολαβοι-καναλαρχες που τον στηριζαν.

Και μη ξεχνας κατι,διαχειριστηκε εξ' ολοκληρου Β και Γ κοινοτικα πακετα,τοσα χρηματα δεν ειχαν μπει ποτε στη χωρα σε ολο το προηγουμενο διαστημα μεταπολεμικα.

Εγω σε κοβω για πολυ πασοκο αλλα αυτο ειναι δικαιωμα σου ,το οτι ντρεπεσαι να το πεις ομως θα πρεπει να το ψαξεις.

Ιμια,Οτσαλαν,S-300 μηπως σου λενε κατι? Οι προμηθειες οπλικων συστηματων με τον τροπο που εγιναν  απο τις κυβερνησεις του μηπως σου λενε κατι αλλο? Το οτι τη μια μερα η τυροπιτα εκανε ενα εκατοσταρικο και την αλλη ενα ευρω σου λεει μηπως κατι αλλο? (επειδη ειπες κατι για ΟΝΕ).

Μια συνεχη ξεφτιλα ειναι ο τυπος και θα περασει στην ιστορια σαν ο πιο αποτυχημενος.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775

Μέγας θεωρητικός της βυζαντινομαλακίας, της συνομοταξίας Ζουράρι...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Το μονο σιγουρο ειναι οτι με γιωργακη δεν θα δει εξουσια το πασοκ
τον αιωνα τον απαντα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μετρο και αεροδρομιο ειναι εργα που ξεκινησσαν επι Μητσοτακη,αν εισαι ασχετος μη μιλας. Τα εργα που λες τα περισσοτερα ειναι με αυτοχρηματοδοτηση ενω οσα εγιναν απο το δημοσιο ηταν υπερκοστολογημενα για να πλουτισουν οι εργολαβοι-καναλαρχες που τον στηριζαν.

Και μη ξεχνας κατι,διαχειριστηκε εξ' ολοκληρου Β και Γ κοινοτικα πακετα,τοσα χρηματα δεν ειχαν μπει ποτε στη χωρα σε ολο το προηγουμενο διαστημα μεταπολεμικα.

Εγω σε κοβω για πολυ πασοκο αλλα αυτο ειναι δικαιωμα σου ,το οτι ντρεπεσαι να το πεις ομως θα πρεπει να το ψαξεις.

Ιμια,Οτσαλαν,S-300 μηπως σου λενε κατι? Οι προμηθειες οπλικων συστηματων με τον τροπο που εγιναν  απο τις κυβερνησεις του μηπως σου λενε κατι αλλο? Το οτι τη μια μερα η τυροπιτα εκανε ενα εκατοσταρικο και την αλλη ενα ευρω σου λεει μηπως κατι αλλο? (επειδη ειπες κατι για ΟΝΕ).

Μια συνεχη ξεφτιλα ειναι ο τυπος και θα περασει στην ιστορια σαν ο πιο αποτυχημενος.

Για την ακρίβεια ο Μητσοτάκης είχε κάθε καλή πρόθεση να τα φτιάξει αλλά δεν πρόλαβε..
Οι συμβάσεις και η εκτέλεση έγιναν επί Σημίτη..

Για τα Ίμια δύσκολα κατηγορείς το Σημίτη, ο οποίος εκτός του ότι είχε 5 μέρες πρωθυπουργός και ένα ξεχαρβαλωμένο σύστημα πληροφόρησης για το ποίο δεν ευθυνόταν ο ίδιος, έκανε ό,τι θα έκανε κάθε έλληνας πρωθυπουργός: Μη πόλεμο...

Δεν καταλαβαίνω την εμμονή με τον Οτσαλάν..Και δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται προδοσία...Λες οι αμερικάνοι να μην ήξεραν που είναι και να έπρεπε να τον δώσουμε εμείς;

Οι Σ-300 είναι στην Κρήτη και προστατευουν τον ελληνικό εναέριο χώρο...Γιατί δεν αισθάνομαι προδομένος από κάτι τέτοιο;

Πάντως ο χοντρός έχει δείξει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα από τον κινέζο σε θέματα εξωτερικής πολιτικής..Θα δούμε αν θα το φτάσει μέχρι τέλους (δηλαδή αν για πρωτη φορά στην ελληνική μεταπολεμική ιστορία δεν θα παραγγείλουμε και αμερικανικο μαχητικό)...

Για τις προμήθειες, τις υπερκοστολογήσεις, για τη μετακίνηση του πλούτου στα χέρια ελάχιστων μέσω χρηματιστηρίου και το κυριότερρο, την αφόρητη ομερτά και τα ελεγχόμενα μήντια είναι κυρίως υπόλογος ο Σημίτης...
Να θυμίσω όμως ότι τα ελεγχόμενα μηντια στήριξαν αφειδώς το γιωργάκη σε κείνη την αξέχαστη προεκλογική περίοδο του 2004 που νόμιζες ότι η τηλεόραση είχε χαλάσει και όλα τα κανάλια παίζαν το ίδιο πρόγραμμα...

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Αυτοι κανονικα ( το Πασοκ) θα πρεπει να διαλυθουν και να ξαναγινουν απο την αρχη .

Πρωτη φορα στα χρονικα , κυβερνηση παει απο το κακο στο χειροτερο και η αντιπολητευση.....πεφτει !!!!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Αυτοι κανονικα ( το Πασοκ) θα πρεπει να διαλυθουν και να ξαναγινουν απο την αρχη .

Πρωτη φορα στα χρονικα , κυβερνηση παει απο το κακο στο χειροτερο και η αντιπολητευση.....πεφτει !!!!!!

πολυ σωστο αυτο

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Στο press.gr είχαν βγάλει το πρωί κείμενο για τον Άκη και thn Siemens.
Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ....

Μήπως αρχίζουν σιγά σιγά να απομακρύνονται, ή να τους απομακρύνουν, διάφοροι απο τα δυο κόμμάτα για να μην τους πάρει η μπάλα?
Εαν, φυσικά, υπάρξει μπάλα....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής και Κωνσταντίνος Σημίτης.

Οι δύο καλλίτεροι πρωθυπουργοί από την μεταπολίτευση και μετά για να μην πω μεταπολεμικά.

Ο ένας μας έβαλε (με το ζόρι) στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο άλλος (με το ζόρι) στην ΟΝΕ.

Ο μελλοντικός ιστορικός θα τους κατατάξει στην ίδια κατηγορία με τον Χαρίλαο Τρικούπη και τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Όποιος δει τον κατάλογο με τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας μόνον σε αυτό το συμπέρασμα μπορεί να φτάσει αν τους εξετάσει στην ιστορική τους προοπτική:

Στην δεύτερη κατηγορία είναι 5-6 και από εκεί και πέρα......
Αυτά για τα 200 περίπου χρόνια νεοελληνικής ιστορίας.

Όχι ιδιαίτερα άσχημα κατά την γνώμη μου.
Γιατί πόσους διεθνώς γνωστούς πρωθυπουργούς έβγαλε μία αναλόγου μεγέθους Ευρωπαϊκή χώρα, όπως πχ η Πορτογαλία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom