Νέα

Έδιωξε Σημίτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ωστε έδιωξε το Σημίτη. Το πληροφορήθηκα απο το site. Να μια αποκλειστικότητα λοιπόν.

Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Η κίνηση αυτή μάλλον εκθέτει την τωρινή ηγεσία που κληρονόμησε ένα παλαι ποτε κόμμα εξουσίας απλά και μονο λόγω ονόματος.

Η κίνηση δείχνει αδυναμία. Και εκδικητικότητα. Αν θυμάστε, ο Σιμήτης στήριξε ΒΑΒΕ.

Θεωρώ επίσης οτι η κίνηση αυτή επιβλήθηκε στο Γιωργάκη απο τους αυλοκόλακες που έχει μαζέψει και οι οποίοι ειναι χειρότεροι ερασιτέχνες απο τους αντίστοιχους της νδ.

Η πρωτη 4ετία Σημίτη ήταν εξαιρετική, η δεύτερη απαράδεκτη. Χειρότερη από την τωρινή της ΝΔ; Εξίσου αποτυχημένες.

Το πασοκ ειναι ενα χρεωκοπημένο κόμμα. Εχει κλείσει τον κύκλο του εδω και καιρό. Δε μπορεί να πεισει το ίδιο τον εαυτό του, εμας θα πείσει;

Ισως αυτή η απομάκρυνση είναι η αρχή ενός νέου πολιτικού σχηματισμού; Δεν ξέρω. Πάντως το παιχνιδι εχει χαθεί για το πασοκ και όσο πιο νωρις το καταλάβουν τόσο καλύτερο για τον τόπο. Δε νοείται να κυβερνά η αποτυχία της νδ και να παίζει μπάλα χωρίς αντιπολίτευση. Ειναι κακό για τον τόπο.

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εσείς που τώρα απαξιώνετε το Σημίτη,δεν μας ζαλίσατε 8 χρόνια-τρώγωντας φυσικά το κουτόχορτο των ΜΜΕ-ότι είναι ο σοβαρός,ο μετρημένος,ο καλός λογιστής,ο νοικοκύρης,ο...καταλληλότερος κλπ κλπ....
πώς γίνεται το ΠΑΣΟΚ πάντα να ντρέπεται για τον προηγούμενο αρχηγό του?....γιατί και τον Ανδρέα από το 96 που πέθανε τον έσβησε από το χάρτη,δεν τόλμησε κανένας να ψελλίσει το όνομά του...τι να πει άλλωστε για τον βαθύτατα διεθφαρμένο αυτό πολιτικό?...το ίδιο τώρα με το Σημίτη

Επισκέπτης
Το πασοκ ειναι ενα χρεωκοπημένο κόμμα. Εχει κλείσει τον κύκλο του εδω και καιρό. Δε μπορεί να πεισει το ίδιο τον εαυτό του, εμας θα πείσει;

Ισως αυτή η απομάκρυνση είναι η αρχή ενός νέου πολιτικού σχηματισμού; Δεν ξέρω. Πάντως το παιχνιδι εχει χαθεί για το πασοκ και όσο πιο νωρις το καταλάβουν τόσο καλύτερο για τον τόπο. Δε νοείται να κυβερνά η αποτυχία της νδ και να παίζει μπάλα χωρίς αντιπολίτευση. Ειναι κακό για τον τόπο.

Αν δεν υπάρχει το λιγότερο μια ισχυρή αντιπολίτευση, δυστυχώς πάυει και η χρησιμότητα του πλουραλισμού... Το ΠΑΣΟΚ αντι να εκμεταλλευτεί την αδυναμία από την ασύδοτη πολιτική της ΝΔ έχει έντονες εσωκομματικές αντιπαραθέσεις, οι οποίες το διχάζουν και δυστυχώς κρατάνε στο παρασκήνιο ικανά στελέχη όπως ο Χρυσοχοϊδης που κατα τη γνώμη μου οι απόψεις του εκφράζουν την ολότητα του κόμματος.... Κρίμα για εκείνους

εσείς που τώρα απαξιώνετε το Σημίτη,δεν μας ζαλίσατε 8 χρόνια-τρώγωντας φυσικά το κουτόχορτο των ΜΜΕ-ότι είναι ο σοβαρός,ο μετρημένος,ο καλός λογιστής,ο νοικοκύρης,ο...καταλληλότερος κλπ κλπ....
πώς γίνεται το ΠΑΣΟΚ πάντα να ντρέπεται για τον προηγούμενο αρχηγό του?....γιατί και τον Ανδρέα από το 96 που πέθανε τον έσβησε από το χάρτη,δεν τόλμησε κανένας να ψελλίσει το όνομά του...τι να πει άλλωστε για τον βαθύτατα διεθφαρμένο αυτό πολιτικό?...το ίδιο τώρα με το Σημίτη

Ο Αντρέας φίλε μου είναι ο ορισμός του πολιτικού αρχηγού όσο δυσάρεστο και αν ακούγεται 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Ποιος τον έσβησε; Ακόμα :2funny: στα BΠ μπορείς να δείς αφίσες του, τοπικών, από προεκλογικά. Τόσο γελοίοι είναι

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν υπάρχει το λιγότερο μια ισχυρή αντιπολίτευση, δυστυχώς πάυει και η χρησιμότητα του πλουραλισμού... Το ΠΑΣΟΚ αντι να εκμεταλλευτεί την αδυναμία από την ασύδοτη πολιτική της ΝΔ έχει έντονες εσωκομματικές αντιπαραθέσεις, οι οποίες το διχάζουν και δυστυχώς κρατάνε στο παρασκήνιο ικανά στελέχη όπως ο Χρυσοχοϊδης που κατα τη γνώμη μου οι απόψεις του εκφράζουν την ολότητα του κόμματος.... Κρίμα για εκείνους

Ο Αντρέας φίλε μου είναι ο ορισμός του πολιτικού αρχηγού όσο δυσάρεστο και αν ακούγεται   
φίλε μου για ποια αντιπολίτευση μιλάς? για να κάνεις αντιπολίτευση σημαίνει ότι έχεις διαφορετική πολιτική από αυτόν που κάνεις αντιπολίτευση και η πολιτική του ΠΑΣΟΚ δεν διαφέρει από την πολιτική της ΝΔ....
την μόνη αντιπολίτευση που κάνει το ΠΑΣΟΚ είναι στα συνθήματα...

Επισκέπτης
φίλε μου για ποια αντιπολίτευση μιλάς? για να κάνεις αντιπολίτευση σημαίνει ότι έχεις διαφορετική πολιτική από αυτόν που κάνεις αντιπολίτευση και η πολιτική του ΠΑΣΟΚ δεν διαφέρει από την πολιτική της ΝΔ....
την μόνη αντιπολίτευση που κάνει το ΠΑΣΟΚ είναι στα συνθήματα...

Έχεις δίκιο φίλε μου, αλλα έστω και επιφανειακά πρέπει να υπάρχει από το να μην υπάρχει καθόλου

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
το μόνο καλό του Γιώργου,το οποίο βέβααια θάφτηκε από τα λάθη του ή δεν προβλήθηκε όσο έπρεπε,ήταν κάποιες πραγματικά προοδευτικές απόψεις του για κοινωνικά θέματα πχ χασίς,μετανάστες,άρθρο 16 αν και το τελευταίο το πήρε πίσω και εκτέθηκε...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ο Γιανναράς ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ?τι εχει σπουδασει?τι λεει το βιογραφικο του που εχει κ αποψη?
Γιατί πρέπει να έχει σπουδάσει κάποιος για να ασκήσει κριτική σε ένα -ξεκάθαρα- δημόσιο πρόσωπο που πληρώνεται από τους φόρους του? :think: :idiot: :jerking:

Αλλα έτσι και αλλιώς γιατί θα πρέπει να απαιτήσω το βιογραφικό του?
Κρίση έχω και κρίνω ... τι με νοιαζει αν ο άλλος έχει διδακτορικό ή όχι? :think:

Τώρα αλήθεια δεν ξέρεις τον Γιαννάρα??? :2funny:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
τι λες βρε μαλακα?ποιος ειναι που εχει αποψη κ για τους Παπανδρεου?θα μας πεις?
Έχω και εγώ άποψη για τους Παπανδρέου! :think:

Πειράζει ή να ...προσκομίσω βεβαίωση κοινωνικών φρονημάτων? :2funny:

Ιδίως ο Ανδρέας ήταν ο ορισμός του Έλληνα ...
Αυτόν αξίζαμε , αυτόν είχαμε.... :headbang:

Επισκέπτης
το μόνο καλό του Γιώργου,το οποίο βέβααια θάφτηκε από τα λάθη του ή δεν προβλήθηκε όσο έπρεπε,ήταν κάποιες πραγματικά προοδευτικές απόψεις του για κοινωνικά θέματα πχ χασίς,μετανάστες,άρθρο 16 αν και το τελευταίο το πήρε πίσω και εκτέθηκε...

Γενικά αν διαβάσεις το πρόγραμμα για την κοινωνική πολιτική του ΠΑΣΟΚ θα καταλάβεις ότι είναι ανθρωποκεντρική και ξαναλέω έστω και επιφανειακή

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Εκτός των άλλων στραβών, δλδ η έλλειψη προσωπικότητας και πολιτικής, έχει και τραγικές απόψεις όπως αυτή για το χασίς και τους μετανάστες opos ameriki. Το άλλο :cheesy: αν και σωστό εν μέρη, άποψή μου, το πήρε πίσω λόγω συρ

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο φίλε μου, αλλα έστω και επιφανειακά πρέπει να υπάρχει από το να μην υπάρχει καθόλου
φίλε μου το ΠΑΣΟΚ έκανε το μεγαλύτερο κακό σε αυτή εδώ την χώρα....
με την λαοπλάνα συνθηματολογία του παραπλάνησε τους πάντες και εφάρμοσε τέτοια πολιτική που προετοίμασε την χώρα σε αυτήν την κατάσταση που είναι σήμερα η ΝΔ απλά πλέον συντηρεί αυτή την κατάσταση.....
από την διεθνή πείρα έχει αποδειχτεί ότι όποιες κατακτήσεις έκαναν οι εργαζόμενοι και γενικά οι λαοί το κέρδισαν με τους αγώνες τους και δεν τους το χάρισε κανείς....
το ΠΑΣΟΚ εξαγόρασε της συνειδήσεις των πρωτοπόρων συνδικαλιστών υποβάθμισε το συνδικαλιστικό κίνημα και τους έκανε τεμπέληδες που έφαγαν την σάρκα κερδοφόρων κρατικών επιχειρήσεων όπως ΔΕΗ   ΟΤΕ  κλπ....

για ποια αντιπολίτευση μιλάμε?    

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εκτός των άλλων στραβών, δλδ η έλλειψη προσωπικότητας και πολιτικής, έχει και τραγικές απόψεις όπως αυτή για το χασίς και τους μετανάστες opos ameriki. Το άλλο :cheesy: αν και σωστό, άποψή μου, το πήρε πίσω λόγω συρ

γιατί τραγικές ρε φίλε?...στο λέω εγώ που δεν τον συμπαθώ,η αποποινικοποίηση του χασίς ή η ομαλή ένταξη των μεταναστών αντί της σημερινής ταλαιπωρίας τους είναι λάθος?...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
το ΠΑΣΟΚ εξαγόρασε της συνειδήσεις των πρωτοπόρων συνδικαλιστών υποβάθμισε το συνδικαλιστικό κίνημα και τους έκανε τεμπέληδες που έφαγαν την σάρκα κερδοφόρων κρατικών επιχειρήσεων όπως ΔΕΗ  ΟΤΕ  κλπ....

Το να ήταν τεμπέληδες εν δυνάμει, εξ αρχής και παραδόπιστοι πως το βλέπεις; Εκτός αν το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν (και) οι συνδικαλιστές του

Η αποποινικοποίηση του χασίς έχει οδηγήσει σε τραγικές καταστάσεις στην Ολλανδία και ομαλότερη ένταξη των μεταναστών από ότι γίνεται εδώ, δεν μπορώ να φανταστώ. Έρχονται και... υπάρχουν

Επισκέπτης
φίλε μου το ΠΑΣΟΚ έκανε το μεγαλύτερο κακό σε αυτή εδώ την χώρα....
με την λαοπλάνα συνθηματολογία του παραπλάνησε τους πάντες και εφάρμοσε τέτοια πολιτική που προετοίμασε την χώρα σε αυτήν την κατάσταση που είναι σήμερα η ΝΔ απλά πλέον συντηρεί αυτή την κατάσταση.....
από την διεθνή πείρα έχει αποδειχτεί ότι όποιες κατακτήσεις έκαναν οι εργαζόμενοι και γενικά οι λαοί το κέρδισαν με τους αγώνες τους και δεν τους το χάρισε κανείς....
το ΠΑΣΟΚ εξαγόρασε της συνειδήσεις των πρωτοπόρων συνδικαλιστών υποβάθμισε το συνδικαλιστικό κίνημα και τους έκανε τεμπέληδες που έφαγαν την σάρκα κερδοφόρων κρατικών επιχειρήσεων όπως ΔΕΗ  ΟΤΕ  κλπ....

Δεν μιλάμε για καμία αντιπολίτευση φυσικά.... Αλλά τι περιμένει κανείς από στερημένα παιδιά τα οποία  μόλις είδαν εξουσία ξέχασαν από που ξεκίνησαν... Πως το λέει ο σοφός, δεν θυμάμαι το όνομά του Αν θέλεις να δεις πως είναι πραγματικά ένας άνθρωπος δώσε του εξουσία αυτό ισχύει για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ - στερημένα παιδιά που μόλις ορθοπόδησαν τα γάμησαν όλα και πίστεψε δεν ξέρουμε και εμεις αν ήμασταν στη θέση τους τι θα κάναμε. Η διαφθορά και η αλλάγη πολιτικών πεποιθήσεων  μηδενίζονται σε μια νύχτα στο βωμό της εξουσίας και των απατηλών υποσχέσεων. Ο μόνος τρόπος για να παραδειγματίσεις τα 2 μεγάλα κόμματα τα οποία συντηρούν τις μεταξύ τους πολιτικές ανάγκες είναι να μην τα ψηφίσεις... Αλλά πως μπορεί πρακτικά να εφαρμοστεί αυτό σε μια χώρα που δεκαετίες τώρα μας βομβαρδίζουν τον δικοματισμό;; 

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
γιατί τραγικές ρε φίλε?...στο λέω εγώ που δεν τον συμπαθώ,η αποποινικοποίηση του χασίς ή η ομαλή ένταξη των μεταναστών αντί της σημερινής ταλαιπωρίας τους είναι λάθος?...
η αποποινικοποίηση του χασίς θεωρείται προοδευτικό μέτρο?  για έναν που φουμάρει πιθανών να είναι αλλά για το κοινωνικό σύνολο αμφιβάλω.....
πέραν της παρενέργειες που έχει το χασίς στον άνθρωπο είναι και το πρώτο βήμα στον εθισμό στης ναρκωτικές ουσίες.......

τώρα όσον αφορά την ένταξη των μεταναστών αφού έγινε αυτή η χώρα μπάτε σκύλοι αλέθεται θυμήθηκαν ότι κάτι έπρεπε να κάνουν για να μαζέψει το ΙΚΑ κανένα φράγκο γιατί κόντευε να βαρέσει διάλυση από την μαύρη εργασία.......  

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν μιλάμε για καμία αντιπολίτευση φυσικά.... Αλλά τι περιμένει κανείς από στερημένα παιδιά τα οποία  μόλις είδαν εξουσία ξέχασαν από που ξεκίνησαν... Πως το λέει ο σοφός, δεν θυμάμαι το όνομά του Αν θέλεις να δεις πως είναι πραγματικά ένας άνθρωπος δώσε του εξουσία αυτό ισχύει για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ - στερημένα παιδιά που μόλις ορθοπόδησαν τα γάμησαν όλα και πίστεψε δεν ξέρουμε και εμεις αν ήμασταν στη θέση τους τι θα κάναμε. Η διαφθορά και η αλλάγη πολιτικών πεποιθήσεων  μηδενίζονται σε μια νύχτα στο βωμό της εξουσίας και των απατηλών υποσχέσεων. Ο μόνος τρόπος για να παραδειγματίσεις τα 2 μεγάλα κόμματα τα οποία συντηρούν τις μεταξύ τους πολιτικές ανάγκες είναι να μην τα ψηφίσεις... Αλλά πως μπορεί πρακτικά να εφαρμοστεί αυτό σε μια χώρα που δεκαετίες τώρα μας βομβαρδίζουν τον δικοματισμό;; 

Να ψηφίζονται μικρά κόμματα.
Το 83% των δύο κομμάτων ήταν ενδεικτικό του...προβληματισμού

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
φίλε μου εγώ θυμάμαι το 1981 την επομένη ημέρα της νίκης του ΠΑΣΟΚ που στλέχη του σε τοπικές οργανώσεις έλεγαν τόσα χρόνια έκλεβε η δεξιά καιρός να κλέψουμε και εμείς αυτή ήταν η εξουσία του ΠΑΣΟΚ......  

Επισκέπτης
Να ψηφίζονται μικρά κόμματα.
Το 83% των δύο κομμάτων ήταν ενδεικτικό του...προβληματισμού

μπορεί να είναι μια ελπίδα, αλλά όταν έρθει η ώρα της κάλπης.... Ψτ ψτ ψτ, θα βολέψω το γιο σου εκεί, την κόρη σου θα την βάλω στο ΙΚΑ, ελά μωρέ καλός είναι ο Γιωργάκης, καλός είναι ο Κωστάκης... Έχω σιχαθεί την ψευτιά αυτού του κόσμου και δυστυχώς επειδή λόγω δουλειάς αναγκάζομαι να λέω πολλά ψέμματα,pls δεν θέλω να τα ακούω ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom