Νέα

Έδιωξε Σημίτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ο Γιωργάκης...σφαχτείτε σοσια-ληστές...είναι δύσκολη η ζωή μετά από 20 χρόνια ατέλιωτης μάσας...πως να συνηθίσεις?

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ο μπραβογιωργος εδιωξε το Σημιτη? αχαα καλοοο εεεε???
Σοβαρα μιλαμε ρε παιδια? Πωπω τσαντιλεεεεες :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μονο απο την κοινοβουλευτικη... Οχι απο το ΠΑΣΟΚ. Απο κει θα φυγει μονος του :2funny:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
θα παει να κανει παρεα με το σκυφτουλη για καφε στα εξαρχεια :dancing: :dancing: :dancing:
ο σημιτακος

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μου φαίνεται αδιανόητο για οπαδό του πασοκ που μεταξύ γιώργου και βενιζέλου διάλεξε τον πρώτο....ιδού τα αποτελέσματα,από γκάφα σε γκάφα,από ξεφτύλα σε ξεφτύλα...ο άνθρωπος δεν μπορεί,με το ζόρι να μας τον παρουσιάσουνε για ικανό ή μέλλοντα πρωθυπουργό..η γύμνια του δεν κρύβεται με τίποτα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
στο καλο...
γασμησε την ελλαδα κ τωρα το συνεχιζει ο καραμαν αλης..

Επισκέπτης
Καλα του εκανε. Μη ξεχνατε οτι για την καταντια της Ελλαδας και την ακριβεια φταιει και αυτος που ηταν 8 χρονια πρωθυπουργος. Αρχιζω και τον συμπαθω το Γιωργακη.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μου φαίνεται αδιανόητο για οπαδό του πασοκ που μεταξύ γιώργου και βενιζέλου διάλεξε τον πρώτο....ιδού τα αποτελέσματα,από γκάφα σε γκάφα,από ξεφτύλα σε ξεφτύλα...ο άνθρωπος δεν μπορεί,με το ζόρι να μας τον παρουσιάσουνε για ικανό ή μέλλοντα πρωθυπουργό..η γύμνια του δεν κρύβεται με τίποτα...

δεν υπαρχει ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ πολιτικος..
μιλαμε για ενα ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΚΑΚΟΨΥΧΟ...μιλαμε για ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ που βαζει τον εαυτο του,πανω απο το γενικο καλο του κομματος του κ της ελλαδας..να παει ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ Κ ΑΥΤΟΣ..

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν υπαρχει ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ πολιτικος..
μιλαμε για ενα ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΚΑΚΟΨΥΧΟ...μιλαμε για ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ που βαζει τον εαυτο του,πανω απο το γενικο καλο του κομματος του κ της ελλαδας..να παει ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ Κ ΑΥΤΟΣ..

μπορεί όμως να αρθρώσει δυο σοβαρές κουβέντες...δεν είναι για το Λαζόπουλο σαν το Γιωργάκη

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εσυ αν ησουν δυσλεκτιικος θα ηθελες να σε κοροιδευουν φιλε?

τι λες τώρα?...ξέρεις τι σημαίνει δυσλεκτικός?...δεν είναι αυτός που δεν έχει ευφράδεια λόγου,όπως νομίζουν όλοι...
αλλά και πάλι δεν γίνεται περίγελος για την ομιλία του,αλλά για τις κωμικοτραγικές απόψεις του...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
τι λες τώρα?...ξέρεις τι σημαίνει δυσλεκτικός?...δεν είναι αυτός που δεν έχει ευφράδεια λόγου,όπως νομίζουν όλοι...
αλλά και πάλι δεν γίνεται περίγελος για την ομιλία του,αλλά για τις κωμικοτραγικές απόψεις του...

καλα κρασια φιλε...φυσικα κ ξερω τι ειναι κ ο γιωργακης ΕΙΝΑΙ δυσλεκτικος...
δεν ειπα για ευφραδεια λογου κατι,εκει προφανως ενας που εχει σπουδασει νομικα,ειναι πιο καλος σε σχεση με μενα που ειμαι μηχανικος..τι σημαινμει αυτο?οτι επειδη μιλάει ομορφα οτι πρεπει κ να κυβερνησει?ας ησουν εσυ δυσλεκτικος κ ας μπορουσες να μιλησεις χωρις αγχος κ κομπλεξ κ να μην εκανες λαθη ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ σου λεω οτι κ να μην ηταν δυσλεκτικος,ο Μπενι λογω σπουδων κ χαρακτηρα παλι θα ηταν πιο καλος σε αυτο το κομματι..

μηπως επειδη ειναι σαλονικιος τον υπερασπιζεσαι?μαθε οτι οι πασοκοι ΟΛΟΙ(εγω δεν ειμαι,αλλα ειναι συγγενεις μου)τον σιχαινονται αυτον τον ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ πολιτικο,τον ΜΠΕΝΙ..

Επισκέπτης
Ο Σημιτης εδιωξε τον κοσμο απο το ΠΑΣΟΚ. Ηταν πιο δεξιος και απο τη ΝΔ. Ο πιο αντιπαθης πολιτικος. Στα τσακιδια κι ας παρει και τον Παγκαλο μαζι του.

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλα κρασια φιλε...φυσικα κ ξερω τι ειναι κ ο γιωργακης ΕΙΝΑΙ δυσλεκτικος...
δεν ειπα για ευφραδεια λογου κατι,εκει προφανως ενας που εχει σπουδασει νομικα,ειναι πιο καλος σε σχεση με μενα που ειμαι μηχανικος..τι σημαινμει αυτο?οτι επειδη μιλάει ομορφα οτι πρεπει κ να κυβερνησει?ας ησουν εσυ δυσλεκτικος κ ας μπορουσες να μιλησεις χωρις αγχος κ κομπλεξ κ να μην εκανες λαθη ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ σου λεω οτι κ να μην ηταν δυσλεκτικος,ο Μπενι λογω σπουδων κ χαρακτηρα παλι θα ηταν πιο καλος σε αυτο το κομματι..

μηπως επειδη ειναι σαλονικιος τον υπερασπιζεσαι?μαθε οτι οι πασοκοι ΟΛΟΙ(εγω δεν ειμαι,αλλα ειναι συγγενεις μου)τον σιχαινονται αυτον τον ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ πολιτικο,τον ΜΠΕΝΙ..

φίλε δυσλεκτικός είναι αυτός που έχει προβλήματα στην ανάγνωση και τη γραφή...όχι στην ομιλία όπως νομίζουν οι περισσότεροι...όσο για Βενιζέλο,ίσως τον αδικεί το αλαζονικό στυλ του,αλλά επαναλαμβάνω  είναι πολύ ανώτερος  του Γιωργάκη...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φίλε δυσλεκτικός είναι αυτός που έχει προβλήματα στην ανάγνωση και τη γραφή...όχι στην ομιλία όπως νομίζουν οι περισσότεροι...όσο για Βενιζέλο,ίσως τον αδικεί το αλαζονικό στυλ του,αλλά επαναλαμβάνω  είναι πολύ ανώτερος  του Γιωργάκη...

Τι είναι η δυσλεξία

Η δυσλεξία είναι σύνθετη λέξη και προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό πρόθεμα "δυσ-", που σημαίνει δυσκολία ή ανωμαλία, και τη "λέξη" η οποία αναφέρεται στο λόγο. Πρόκειται για έναν από τους πολλούς τύπους διαταραχών της μάθησης. Η δυσλεξία είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγραφούν καταστάσεις που αφορούν σε προβλήματα με τη γλώσσα και περιλαμβάνουν προβλήματα ανάγνωσης, προβλήματα στο γράψιμο, το συλλαβισμό και πολλές φορές και στην ομιλία. Τα δυσλεκτικά άτομα εμφανίζουν διαταραχές σε μία ή περισσότερες από τις βασικές ψυχολογικές διαδικασίες που είναι απαραίτητες για την επεξεργασία, την κατανόηση και τη χρήση του γραπτού ή του προφορικού λόγου και μπορεί να αφορά σε λέξεις και /ή σε αριθμούς.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Ο απολυτα αποτυχημενος πολιτικος μεταπολεμικα,ο πολιτικος που ταπεινωσε την Ελλαδα και τους Ελληνες, ο πολιτικος απατεωνας της "ισχυρης" Ελλαδας, ο δουλοπρεπης στις μεγαλες δυναμεις,ο δοσυλογος Σημιτης επιτελους πηρε αυτο που του αξιζε.

Η απολυτη ντροπη για το κοσμο του ΠΑΣΟΚ αλλα και για καθε πολιτη ανεξαρτητου κομματος .

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
η προδοσια που εκανε με ΟΤΣΑΛΑΝ ειναι μεγαλυτερη απο αυτη των Ιμιων..στα Ιμια μας γλιτωσε απο πολεμο,με οτσαλαν ηταν ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ η παραδοση του στους τουρκοαμερικανους..

αυτα γιατι ολοι λενε για Ιμια κ ξεχνουν Οτσαλαν,ξεχνουν που διελυσε την παιδια(απο 30.000 εισαχθεους σε ενα καλοκαιρι τους εκανε 100.000 για καθαρα ψηφοθυρικους λογους)κλπ

aptoitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Δεν είμαι Πασόκος, αλλά εχω μια απορία: Πότε σε ταπεινωσε ρε φίλε ο Σημίτης; Οταν κερδιζες τους Ολυμπιακους Αγωνες; Οταν εμπαινες στην ΟΝΕ; Οταν αποκτουσες μετρό, συγχρονο αεροδρόμιο και ενα σωρο μεγαλα εργα;
Ημαρτον πια με τους λαϊκιστές, δεξιους και αριστερούς! Μια ψύχραιμη και σοβαρη αξιολόγηση ενός πολιτικους δεν μπορειτε να κάνετε! Λαζόπουλοι, Τραγκες και Λιανες Κανέλλη σας αξιζουν, καφροι!  

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η Ν.Δ. αντιμετώπισε τον Μητσοτάκη πολύ πιο έξυπνα...Τον άφηναν να λέει ο,τι θέλει, έχοντας προσδώσει τον τίτλο του τρελού του χωριού...
Διότι ΔΕΝ μπορείς να αντιμετωπίζεις έναν δις εκλεγμένο πρωθυπουργό σαν τον Κουλούρη...

Το πασοκ πνίγηκε σε μια κουταλια νερό και για άλλη μια φορά απαξίωσε τον οκταετία σημίτη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο νυν πρόεδρος του πασοκ ήταν πρωτοκλασσάτος υπουργός και άρα συμμέτοχος (ή συνένοχος αν προτιμάτε) στα πεπραγμένα της..
Τη στιγμή μάλιστα που ο σημίτης δεν είπε κάτι λάθος αλλά τόνισε ποια ήταν η στάση του ανδρέα και του ιδίου στο ζήτημα των δημοψηφισμάτων..

Τόσο κακή ήταν η οκταετία σημίτη που ούτε οι ίδιοι οι πασόκοι δεν θέλουν να θυμούνται;
Κρίμα δηλαδή στον αγώνα τόσωςν δημοσιογράφων να μας πείσουν για την ισχυρή ελλάδα των εθνικών πρωταθλητών και του εκσυγχρονισμού..
Γουστάρω να δω Πρετεντέρη απόψε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom