Νέα

Έδειραν τη Ντούβλη στην παραλιακή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tay65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σύμφωνα με το νεαθηρίο.γρ, η πορνοντίβα ντούβλη τις έφαγε από κάποιους έξω από μαγαζί της παραλιακής.
Θα είχαν πολύ πλάκα οι διάλογοι που εξελίχθησαν.
Το άρθρο έχει ως εξής:

Το βίαιο επεισόδιο έξω από κλαμπ της παραλιακής
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε χθες έξω από γνωστό κλάμπ της παραλιακής η Μαριάννα Ντούβλη.

Η σόου γούμαν μετά από το διαπληκτισμό της με δυο άνδρες βρέθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες, αιματώματα και καρούμπαλα στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά για τη βάναυση επίθεση που δέχτηκε:

«Εχθές το βράδυ ήμουν σε γνωστό club της παραλιακής μαζί με την ιδιοκτήτρια του club και φίλη μου και πίναμε ποτό! Κάποια στιγμή βαρέθηκα και αποφάσισα να φύγω. Την ώρα που έβγαινα έξω από club, και συγκεκριμένα στην είσοδο του μαγαζιού, ήταν δυο άντρες μεγάλης σωματικής διάπλασης. Τον ένα τον γνώριζα από το παρελθόν σε κάποια δουλειά που είχαμε συναντηθεί, τον άλλο δεν τον γνώριζα καθόλου. Εκείνη τη στιγμή η φίλη μου ξεκίνησε για πλάκα μια συζήτηση με τον έναν κι εκείνος με χιούμορ, όσο αυτό θεωρείται χιούμορ, μου είπε κάτι χυδαίο.

Μου είπε ότι τον ήθελα ερωτικά κι εγώ εκείνη τη στιγμή, επειδή αυτό ήταν αναληθές, του είπα ότι μεταξύ άλλων δεν είναι καθόλου του γούστου μου σαν άντρας. Αυτό τον προσέβαλε χωρίς να του πω τίποτα άλλο μου λέει: "Είσαι πατσαβούρα και να πας να κρυφτείς να μη βγαίνεις τη μέρα έξω γιατί τρομάζει ο κόσμος". Εγώ νευρίασα πάρα πολύ. Θίχτηκα και του απάντησα: "Έτσι να μιλάς στη μητέρα σου όχι σε μένα". Τότε έγινε έξαλλος, με άρπαξε από τα μαλλιά με τραβούσε και με έσερνε, μπροστά σε όλο τον κόσμο που εκείνη την ώρα μπαινόβγαινε στο μαγαζί, και ο δεύτερος άντρας τον οποίο δεν γνώριζα μου έριξε μια κουτουλιά στο πάνω δεξί μέρος του κεφαλιού μου και μια μπουνιά στο δεξί μου μάτι, στο οποίο έχω αιμάτωμα και στο κεφάλι έκανα καρούμπαλο.

Οι δυο τους, μπήκαν στο μαγαζί και όπως έμαθα έφυγαν από την πίσω πόρτα του προσωπικού. Αμέσως μετά καλέσαμε την αστυνομία, ήρθαν πήραν κατάθεση από εμένα και έκανα μήνυση κατ' αγνώστων γιατί δυστυχώς δεν είχα τα ακριβή τους στοιχεία. Σήμερα, θα πάω και στον ιατροδικαστή για να με εξετάσει και να έχω και εγγράφως το τι μου έχει συμβεί . Παράλληλα, προσπαθώ να βρω τα στοιχεία τους για να κάνω μήνυση ονομαστικά».

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Χτύπημα κάτω από τη μέση κυρά Μαριάννα!!! :o :o :o :o
Ποτέ μα ποτέ δεν θίγουμε τη μάνα του άλλου(ειδικά άντρα) :idiot: :idiot: :idiot:.Καλύτερα ας έλεγε κάτι για τον ίδιο,πιθανόν να γλύτωνω με απλό "στόλισμα".

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Τσ τσ τσ...τι λε ρε παιδί μου..
Να κάνουμε έρανο εδώ όλοι εμείς...
...να της πάμε γάζες...τσ τσ τσ ....!!!!!!!

OP
OP
T

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τσ τσ τσ...τι λε ρε παιδί μου..
Να κάνουμε έρανο εδώ όλοι εμείς...
...να της πάμε γάζες...τσ τσ τσ ....!!!!!!!

Οινόπνευμα, μπαμπακι, ιώδιο και τα σχετικα....
Α και καμια μακαρονάδα γιατί έχει ρέψει
ρε παιδί μου αυτή η κοπέλα

ax9

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Είχε καιρό να βγει στην δημοσιότητα η κ. Ντούβλη

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
...δυο άντρες μεγάλης σωματικής διάπλασης. Τον ένα τον γνώριζα από το παρελθόν σε κάποια δουλειά ...

"Η σόου γούμαν" δε διευκρινίζει όμως ποιο ακριβώς μέρος της σωματικής διάπλασης του ανδρός ήταν "μεγάλο".

Και τι είδους "δουλειά" είχε κάνει μαζί του, ώστε να το γνωρίζει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εχει τιποτα να φαμε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το μεγιστο να ριξεις μια σφαλιαρα...
ΓΙΑ να νιωσεις και λιγο ο αντρας ο παλιος ο βαναυσος  :grin:

μπουνια σε γκομενα?  :grin: και κουτουλια?  :grin:

ελεος... τι κομπλεξικοι αγαμητοι και αρρωστοι κυκλοφορουν  :-

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

μπουνια σε γκομενα?  :grin: και κουτουλια?  :grin:

ελεος... τι κομπλεξικοι αγαμητοι και αρρωστοι κυκλοφορουν  :-
γαμησε τα τυπε,ασε που κανουν και σχεσεις,οι αχρειοι. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γαμησε τα τυπε,ασε που κανουν και σχεσεις,οι αχρειοι. :grin:

ΤΥπε αυτοι που κανουν σχεσεις ειναι απο μονη τους αλλη κατηγορια  :grin:
ΠαΝΤΩς εγω αν βρω στο τηλεφωνο ή γενικα διαθεσιμους γνωστους μου
1 φορα την βδομαδα - τις 10 μερες
που εχουν πανω απο 2 χρονια σχεση...
θα ειμαι υπερ ευχαριστημενος  :grin:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε τη Ντούβλη!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με αυτή τη γαμιόλα μπορεί οι τσόντες της να με κάνουν να ξερνάω όμως ένα βίντεο να τρώει ξύλο θα με έφτιαχνε τρελά!!

Επισκέπτης
ΓΙΑ να νιωσεις και λιγο ο αντρας ο παλιος ο βαναυσος  :grin:

μπουνια σε γκομενα?  :grin: και κουτουλια?  :grin:

ελεος... τι κομπλεξικοι αγαμητοι και αρρωστοι κυκλοφορουν  :-

Ισότητα δεν ήθελαν τα θηλυκά;Πάρτε τώρα μερικά ντιρέκτ και κροσέ να μάθετε  :2funny: :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
της άσκησαν σωματική βία οκ είναι μεμπτό
το ότι του έβρισε τη μάνα ασκόντας ψυχολογική βία δεν είναι μεμπτό???

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
φτιαχτο ειναι.....την ειχε ξεχασει και ο θεος......
θελω να δω τα χτυπηματα......
θα ειναι σαν την τακουνια του κουγια........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδιά παρτουζιτσα  ξεκίνησαν να κάνουν αλλά αγρίεψαν τα πράγματα
είναι αυτό που λέμε  παρτα μωρη άρρωστη
αλλα το παρακαναν .......

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Να τι κανουν οι κακες παρεες, ΜΑΡΙΑΝΝΑ !!!
Φυσικα αμα πινεις και λιγο παραπανω, τοτε τα πραγματα μπορουν να ξεφυγουν, ακομα και αν ξεκινησουν με " ΧΙΟΥΜΟΡ "  !!!
Οσο οτι εκανες κατι δουλειες (  :pipa1: :zfuck: :fuck1: ) και δεν γνωριζεις, ολα τα στοιχεια του, προκυπτει οτι η γνωριμια ηταν της ( ΑΡΠΑΧΤΗΣ ) !!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα παλι, αυτος σου ειπε να μην βγαινεις το πρωι και ειχε δικιο, αλλα εσυ ειχες βγει βραδυ, οποτε ηταν σουρωμενος η ηθελε να γαμησει, ο ανθρωπος και εσυ του ειπες για την μητερα του ???
:jerking: :jerking: :jerking: σου μεγαλη και για αυτο σε στολισαν σαν οχημα του 166 !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
να υποθεσω οτι ολοι οι προηγουμενοι επικροτειται τη χειροδικία?

Στη θεση της Ντουβλη (να ακουει προστυχολογα) συντομα θα βρεθει η κορη σας ή η αδερφη σας. Πως θα θελατε να αντιδρασει? Πως θα αντιδρουσατε αν την εδερναν επειδη αρνηθηκε άκομψα μια προστυχη προταση?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μαλακια της αν εβρισε μανες,και φυσικα μαλακια να ριξεις κλοστσομπουνιδια σε γυναικα τι να λεμε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom