Νέα

Έδειραν τη Ντούβλη στην παραλιακή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tay65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
να υποθεσω οτι ολοι οι προηγουμενοι επικροτειται τη χειροδικία?

Στη θεση της Ντουβλη (να ακουει προστυχολογα) συντομα θα βρεθει η κορη σας ή η αδερφη σας. Πως θα θελατε να αντιδρασει? Πως θα αντιδρουσατε αν την εδερναν επειδη αρνηθηκε άκομψα μια προστυχη προταση?

η κορη μας και η αδερφη μας δεν γυριζει τσοντες.....
αμα ανακατευεσαι με τα πιτουρα σε τρωνε οι κοτες......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Στη θεση της Ντουβλη (να ακουει προστυχολογα) συντομα θα βρεθει η κορη σας ή η αδερφη σας. Πως θα θελατε να αντιδρασει? Πως θα αντιδρουσατε αν την εδερναν επειδη αρνηθηκε άκομψα μια προστυχη προταση?
ας πούμε πως η κόρη μας ή η αδερφή μας δεν θα θέλαμε καταρχα΄ς να γίνει σαν την Ντούβλη
όταν κάνεις αυτά που κάνει αυτή...τέτοια πρέπει να περιμένει να ακούσει όταν βγαίνει έξω

τι περίμενε δηλαδή να ακούει; Γλυκό μου ζουζουνάκι, θέλω να κάνουμε μια πλατωνική σχέση και να κοιτάζουμε μαζί τα αστέρια από το μπαλκόνι του σπιτιού σου;?

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1

έχεις δίκιο στον τρόπο της σκέψης  .... αλλά η σύγκριση νομίζω ότι είναι λίγο άστοχη 

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ας πούμε πως η κόρη μας ή η αδερφή μας δεν θα θέλαμε καταρχα΄ς να γίνει σαν την Ντούβλη
όταν κάνεις αυτά που κάνει αυτή...τέτοια πρέπει να περιμένει να ακούσει όταν βγαίνει έξω

τι περίμενε δηλαδή να ακούει; Γλυκό μου ζουζουνάκι, θέλω να κάνουμε μια πλατωνική σχέση και να κοιτάζουμε μαζί τα αστέρια από το μπαλκόνι του σπιτιού σου;?
το σ'αγαπώ που το πας?
γιατί να μην ακούσει για αγάπες και λουλούδια ??? :smitten: :smitten: :smitten:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

εννοειται, αλλα πιστεψε με (γυναικα θελω να πιστευω οτι ειμαι) τα ακουνε και άλλες αυτα..
Αλλα εγω ειμαι ήδη 30αρα και ξερω τι παρανοικοι κυκλοφορουν εκει εξω, οποτε δεν απαντω και φροντιζω να βρεθω συντομα στην εξοδο ή τσεκαρω που βρισκεται κανας μπραβος κλπ

Δεν ειμαι σιγουρη ομως για το πως θα αντιδρουσε μια 18χρονη. Να θυμηθουμε αντιστοιχο περιστατικο στην Κορινθο που ενας φανταρος ξυλοφορτωσε μεχρι θανατου μια πιτσιρικα στις τουαλέτες επειδη αρνηθηκε να του κατσει? Η κοπελα τότε δεν ηταν πουτανα, ηταν η κοπελα που μοιαζει πολυ με την αδερφη μας ή την κορη μας.

Η ντουβλη ειναι αυτη που ειναι, αλλα οι τυποι ειναι κάφροι και τους αξιζει γερη τιμωρια.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Ο κοσμος τις φτυνει και αυτες νομιζουν πως βρεχει..περιμενω χοντρο σκηνικο με το αλλο το ζαβο και απορω πως δεν εχει πραγματοποιηθει ακομη.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
εννοειται, αλλα πιστεψε με (γυναικα θελω να πιστευω οτι ειμαι) τα ακουνε και άλλες αυτα..
Αλλα εγω ειμαι ήδη 30αρα και ξερω τι παρανοικοι κυκλοφορουν εκει εξω, οποτε δεν απαντω και φροντιζω να βρεθω συντομα στην εξοδο ή τσεκαρω που βρισκεται κανας μπραβος κλπ

Δεν ειμαι σιγουρη ομως για το πως θα αντιδρουσε μια 18χρονη. Να θυμηθουμε αντιστοιχο περιστατικο στην Κορινθο που ενας φανταρος ξυλοφορτωσε μεχρι θανατου μια πιτσιρικα στις τουαλέτες επειδη αρνηθηκε να του κατσει? Η κοπελα τότε δεν ηταν πουτανα, ηταν η κοπελα που μοιαζει πολυ με την αδερφη μας ή την κορη μας.

Η ντουβλη ειναι αυτη που ειναι, αλλα οι τυποι ειναι κάφροι και τους αξιζει γερη τιμωρια.
Μην κανεις αναφορα, σε ακρεες καταστασεις !!!
Οτι ειναι καφροι και πρεπει να τιμωρηθουν, ειναι αλλο θεμα !!!
Αλλα μην συγκρινεις την ΝΤΟΥΒΛΗ, με ενα κοριτσι 18 χρονων !!! :headbang: :headbang: :headbang:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Μην κανεις αναφορα, σε ακρεες καταστασεις !!!
Οτι ειναι καφροι και πρεπει να τιμωρηθουν, ειναι αλλο θεμα !!!
Αλλα μην συγκρινεις την ΝΤΟΥΒΛΗ, με ενα κοριτσι 18 χρονων !!! :headbang: :headbang: :headbang:

Οι καφροι ειναι καφροι. Αυτοι που δερνουν τη Ντουβλη σήμερα, και δεχονται συγχαρητηρια ειναι αυτοι που θα δειρουν και άλλη κοπελα αυριο.
Ο φυσιολογικος ο άνθρωπος δεν δερνει για μια κουβεντα που άκουσε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

τι εχει κανει η Ντουβλη χειροτερο απο καποιους ηθικους οικογενειαρχες που δεν αφηνουν κωλ γκερλ για κωλ γκερλ στερωντας χρηματα απο την οικογενεια τους;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οι καφροι ειναι καφροι. Αυτοι που δερνουν τη Ντουβλη σήμερα, και δεχονται συγχαρητηρια ειναι αυτοι που θα δειρουν και άλλη κοπελα αυριο.
σωστό
απλά ο καθένας παίρνει το σεβασμό και τη συμπόνοια που του αξίζει. Θέλω να πω πως δεν θα σκάσει κανείς που έφαγε 2-3 φάπες η Ντούβλη που είναι απλά παρασιτο. Όπως δεν θα έχανε κανείς τον ύπνο του αν ξυλοφόρτωναν πολιτικό ας πούμε. Μπορεί να κάνουνε λάθος αυτοί που ξυλοφορτώνουνε στην προκειμένη, αλλά δεν εμπνέει σεβασμό και συμπόνοια το θύμα.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Εαν νομιζεις οτι ειναι ετσι, κανεις μεγαλο λαθος !!!
Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι  καφροι, αλλα ουτε ειναι Ντουβλη, Τζουλια και αλλες !!!
Ο καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος, αλλα μπορει να γινει και κτηνος οταν τον προσβαλουν !!!
Οι παλαιοι ελεγαν, ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ !!!
Κατι θα ηξεραν αυτοι καλυτερα !!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
H Ανανδρη συμπεριφορa τους ταιριαζει μονο σε γυναικουλες, ιμιτασιον αντρες χωρις αρχιδια, Προκειται για δειλες τσαπερδονες με κολοσφυρίχτρα  :s&m_2:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι εχει κανει η Ντουβλη χειροτερο απο καποιους ηθικους οικογενειαρχες που δεν αφηνουν κωλ γκερλ για κωλ γκερλ στερωντας χρηματα απο την οικογενεια τους;
είσαι εκτός πραγματικότητας
και συνεχίζεις
τράβα κάνε ένσταση

Επισκέπτης
Πίστεψε με, ακομα κι εγω εγω βρεθει να ακουω προστυχιες.
Αλλο που αντεδρασα εντελώς διαφορετικα.

Εἰς τὸν "πόλεμον" τῶν 2 φύλων ἐν Ἑλλάδι συνήθως ἡ γυναικεία πλευρὰ χρησιμοποιεῖ ἀπανθρώπους τρόπους τοῦ μάχεσθαι

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Εαν νομιζεις οτι ειναι ετσι, κανεις μεγαλο λαθος !!!
Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι  καφροι, αλλα ουτε ειναι Ντουβλη, Τζουλια και αλλες !!!
Ο καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος, αλλα μπορει να γινει και κτηνος οταν τον προσβαλουν !!!
Οι παλαιοι ελεγαν, ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ !!!
Κατι θα ηξεραν αυτοι καλυτερα !!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Υπαρχει και η λεκτικη οδος οπως και η δικαστικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom