Νέα

Έδειραν τη Ντούβλη στην παραλιακή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tay65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πέρα από το γεγονός πως συμφωνούμε στο οτι δεν είναι ηθικό από έναν παντρεμένο να το κάνει αυτό,
αλήθεια ?????
όχι ρε παιδιά γιατί γαμωτο
και εγώ που νόμιζα ότι  είναι καλό για το γάμο …..

:2funny: :2funny: :2funny:

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
καλαμακι με ψωλακι.....η μαλλον ψωλαρα....

Επισκέπτης
Δηλαδη θες να πεις οτι το ενα ειναι πιο ανηθικο απο το αλλο.οκ.η Ντουβλη ειναι πολυ ανηθικη,εμεις λιγο.Η ντουβλη οσο τουβλο και να ειναι,οσο χαζη και οσο σαλεμενη και να ειναι,δεν εκανε κατι στα κρυφα.το εκανε ον καμερα.δεν ειχε να κρυψει κατι,εκανε αυτο που εκανε,πηρε τα λεφτα της.δεν σημαινει οτι πρεπει να την θεωρουμε πουτανα και ανηθικοι εμεις οι ηθικοι και αγιοι ανθρωποι.και σου ξαναλεω το ρητο του Χριστου,για πολοστη φορα.Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.
κατσε ρε φιλε η μπαζογκομενα τσοντου του εβρισε τη μανα επειδη της μιλησε προστηχα ενω πριν του επιασε την κουβεντουλα μπας και κανει καμια αρπαχτη, και το γεγονος οτι δεν εκανε κατι στα κρυφα δειχνει οτι δεν πρεπει να στραβωνει που καποιος της ειπε κατι προστηχο :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
οταν το εισοδημα της οικογένειας ειναι 1200 ευρω το μηνα.

Ὁ ἀτυχὴς μὲ οἰκογενειακὸν εἰσόδημα 1.200 εὐρὼ μηνιαίως τὴν σήμερον ἡμέραν θὰ πρέπῃ νὰ ἀπευθυνθῇ εἰς ἐμὲ διὰ νὰ τὸν δικτυώσω μὲ τὴν θείαν ἐμοῦ, ὑπεύθυνον συσσιτίου ἀπόρων εἰς μεγάλην ἐνορίαν τῆς Ἀττικῆς

Επισκέπτης
Καλα.απο αποβρασματα σαν τους πρωτους που ανεφερες,παραδειγματα χιλιαδες.Ηξερα τυπο που στερουσε γαλα απο το παιδι του για να πηγαινει σε μια πουτανα που ειχε καψουρευτει.στο τελος τους πηρε το παιδι καποια κρατικη οργανωση για την φροντιδα του παιδιου.αλλα αυτος ειναι ηθικος,η ντουβλη μας φταιει.
αν η γυναικα αυτουνου του ανοιγε το κεφαλι θα ελεγες ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετο?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δηλαδη θες να πεις οτι το ενα ειναι πιο ανηθικο απο το αλλο.οκ.η Ντουβλη ειναι πολυ ανηθικη,εμεις λιγο.Η ντουβλη οσο τουβλο και να ειναι,οσο χαζη και οσο σαλεμενη και να ειναι,δεν εκανε κατι στα κρυφα.το εκανε ον καμερα.δεν ειχε να κρυψει κατι,εκανε αυτο που εκανε,πηρε τα λεφτα της.δεν σημαινει οτι πρεπει να την θεωρουμε πουτανα και ανηθικοι εμεις οι ηθικοι και αγιοι ανθρωποι.και σου ξαναλεω το ρητο του Χριστου,για πολοστη φορα.Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.
μα δεν την είπα πουτάνα ρε φίλε
εγώ είπα πως αυτό που κάνει προκαλεί τους τζασμένους.
άμα εγώ ξημεροβραδιάζομαι στο τζόγο, θα το βρω μπροστά μου
αυτό δεν σημαίνει πως αυτοί που θα με δείρουνε έχουνε δίκιο.
Αλλά παίζω με την τύχη μου

η ηθική της Ντούβλη για μένα σταματάει όταν μου λέει πως το κάνει για να θρέψει το παιδί της. Πιστεύω πως υπάρχουνε άλλοι τρόποι να το θρέψει, αλλά δική της επιλογή.
από τη στιγμή που είναι δημόσιο πρόσωπο τι να κάνουμε - θα κριθεί όπως όλα τα δημόσια πρόσωπα.

μας έπιασε ηθική κρίση για την Ντούβλη τώρα....έλεος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μα δεν την είπα πουτάνα ρε φίλε
εγώ είπα πως αυτό που κάνει προκαλεί τους τζασμένους.

η ηθική της Ντούβλη για μένα σταματάει όταν μου λέει πως το κάνει για να θρέψει το παιδί της. Πιστεύω πως υπάρχουνε άλλοι τρόποι να το θρέψει, αλλά δική της επιλογή.
από τη στιγμή που είναι δημόσιο πρόσωπο τι να κάνουμε - θα κριθεί όπως όλα τα δημόσια πρόσωπα.

ηταν επιλογη της ρε συ.απλα μου την σπαει που προσπαθουμε να βρουμε μια δικαιολογια σε αυτο για αυτους που χτηπησαν μια γυναικα.δηλαδη αν ενας βιασει ενα κοριτσακι 14 χρονων.θα τον δικαιολογησουμε αν αυτη ειχε ντυθει καπως προκλητικα;

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1

+ 100000000000000000000000000

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν το λέει οπως το κατάλαβα, οτι δηλαδη αναφερεται σε παντρεμένους που ενω δεν μπορουν να στηριξουν καλα-καλα οικονομικά την οικογένειά τους, τα τρώνε στις πουτάνες.
Δεν ειναι ολοι οι παντρεμένοι σε αυτη την κατηγορια, αλλιως να τρως 500-1000 ευρω στις πουτανες οταν εχεις 5-6 χιλιαρικα εισοδημα, αλλως να φας ακομα και 200 ευρω, οταν το εισοδημα της οικογένειας ειναι 1200 ευρω το μηνα.

Στη δευτερη περίπτωση δεν θεωρείς οτι ο ανθρωπος αυτος στερεί χρηματα απ το παιδι του?
σαφώς
όπως και να έχει στερεί κάποιο εισόδημα
αλλά είναι μεγάλη κουβέντα
θαμπορούσε ας πούμε να καπνίζει ή να είναι συνδρομητής στη ΝΟΒΑ για να βλέπει μπάλα.
σε κάθε περίπτωση ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει και χαλάει τα χρήματά του όπως γουστάρει.

Εκτός αν θεωρεί κανείς πως με το που παντρεύεται κάποιος δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ από πλευράς προσωπικών εξόδων. Σαφώ ςκαι δεν ειναι όλα τα προσωπικά έξοδα ίδια...αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του και δεν κρίνω κανέναν. Άλλος θέλει να παίξει με την υγεία του, αλλος με τα λεφτά του, άλλος με οτιδήποτε άλλο.

Δεν συγκρίνονται λοιπόν αυτό με το θέμα της κάθε Ντούβλη. Αλλίως, αν δεν θέλουμε να σχολιάζουμε την κάθε Ντούβλη, η κυρία έπρεπε να κάθεται σπιτάκι της και εμείς να μην μπαίνουμε στο μπουρδέλα ντοτ κομ

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ηταν επιλογη της ρε συ.απλα μου την σπαει που προσπαθουμε να βρουμε μια δικαιολογια σε αυτο για αυτους που χτηπησαν μια γυναικα.δηλαδη αν ενας βιασει ενα κοριτσακι 14 χρονων.θα τον δικαιολογησουμε αν αυτη ειχε ντυθει καπως προκλητικα;

έχεις δίκιο αλλά μην συγκρίνουμε την πουτσα με τη βούρτσα

Επισκέπτης
η καθε επιλογη εχει και συνεπειες. Η περιπτωση με το κοριτσακι ειναι διαστοφη, η προσβολη της ντουβλη (που κανει τσοντες) την κανει να βρισει τη μανα του φουσκωτου που πριν λιγο εκαναν χιουμορ. πολες επιλογες ρε παιδι μου :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η χοντρη αντεχει το ξυλο. σιγα. δεν ειναι οτι θα της προξενησει και καμια εγκεφαλικη βλαβη στον πολυτιμο εγκεφαλο

OP
OP
T

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Άμα σε τρώει ο κώλος σου.....
πούτσα θα φας.

vag55

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Στα πουτσοσκαμπιλα επρεπε να την πιασει ο τυπος.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Σύμφωνα με το νεαθηρίο.γρ, η πορνοντίβα ντούβλη τις έφαγε από κάποιους έξω από μαγαζί της παραλιακής.
Θα είχαν πολύ πλάκα οι διάλογοι που εξελίχθησαν.
Το άρθρο έχει ως εξής:

Το βίαιο επεισόδιο έξω από κλαμπ της παραλιακής
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε χθες έξω από γνωστό κλάμπ της παραλιακής η Μαριάννα Ντούβλη.

Η σόου γούμαν μετά από το διαπληκτισμό της με δυο άνδρες βρέθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες, αιματώματα και καρούμπαλα στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά για τη βάναυση επίθεση που δέχτηκε:

«Εχθές το βράδυ ήμουν σε γνωστό club της παραλιακής μαζί με την ιδιοκτήτρια του club και φίλη μου και πίναμε ποτό! Κάποια στιγμή βαρέθηκα και αποφάσισα να φύγω. Την ώρα που έβγαινα έξω από club, και συγκεκριμένα στην είσοδο του μαγαζιού, ήταν δυο άντρες μεγάλης σωματικής διάπλασης. Τον ένα τον γνώριζα από το παρελθόν σε κάποια δουλειά που είχαμε συναντηθεί, τον άλλο δεν τον γνώριζα καθόλου. Εκείνη τη στιγμή η φίλη μου ξεκίνησε για πλάκα μια συζήτηση με τον έναν κι εκείνος με χιούμορ, όσο αυτό θεωρείται χιούμορ, μου είπε κάτι χυδαίο.

Μου είπε ότι τον ήθελα ερωτικά κι εγώ εκείνη τη στιγμή, επειδή αυτό ήταν αναληθές, του είπα ότι μεταξύ άλλων δεν είναι καθόλου του γούστου μου σαν άντρας. Αυτό τον προσέβαλε χωρίς να του πω τίποτα άλλο μου λέει: "Είσαι πατσαβούρα και να πας να κρυφτείς να μη βγαίνεις τη μέρα έξω γιατί τρομάζει ο κόσμος". Εγώ νευρίασα πάρα πολύ. Θίχτηκα και του απάντησα: "Έτσι να μιλάς στη μητέρα σου όχι σε μένα". Τότε έγινε έξαλλος, με άρπαξε από τα μαλλιά με τραβούσε και με έσερνε, μπροστά σε όλο τον κόσμο που εκείνη την ώρα μπαινόβγαινε στο μαγαζί, και ο δεύτερος άντρας τον οποίο δεν γνώριζα μου έριξε μια κουτουλιά στο πάνω δεξί μέρος του κεφαλιού μου και μια μπουνιά στο δεξί μου μάτι, στο οποίο έχω αιμάτωμα και στο κεφάλι έκανα καρούμπαλο.

Οι δυο τους, μπήκαν στο μαγαζί και όπως έμαθα έφυγαν από την πίσω πόρτα του προσωπικού. Αμέσως μετά καλέσαμε την αστυνομία, ήρθαν πήραν κατάθεση από εμένα και έκανα μήνυση κατ' αγνώστων γιατί δυστυχώς δεν είχα τα ακριβή τους στοιχεία. Σήμερα, θα πάω και στον ιατροδικαστή για να με εξετάσει και να έχω και εγγράφως το τι μου έχει συμβεί . Παράλληλα, προσπαθώ να βρω τα στοιχεία τους για να κάνω μήνυση ονομαστικά».

ρε πατσαβουρα τουβλη εισαι τυχερη που εμεινε εκει το πραγμα...αλλη φορα πριν βαλεις στο στομα σου οτιδηποτε αλλο απο πουτσο να το σκεφτεσαι καλα...ειδικα τη λεξη μανα..γαμω τις κολοελεινιδες μου γαμω .κολοβλαχες τσοπανισες γαμω τη φυλη σας

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ρε πατσαβουρα τουβλη εισαι τυχερη που εμεινε εκει το πραγμα...αλλη φορα πριν βαλεις στο στομα σου οτιδηποτε αλλο απο πουτσο να το σκεφτεσαι καλα...ειδικα τη λεξη μανα..γαμω τις κολοελεινιδες μου γαμω .κολοβλαχες τσοπανισες γαμω τη φυλη σας

Πες τα ελληναρά μου!!! σαπισε τις στο ξύλο ολες τις καργιολες!!!

(αφου βεβαια απορρίψουν τις προτασεις σου... γιατι πριν θα ηθελες να τις πηδηξεις ε?)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πες τα ελληναρά μου!!! σαπισε τις στο ξύλο ολες τις καργιολες!!!

(αφου βεβαια απορρίψουν τις προτασεις σου... γιατι πριν θα ηθελες να τις πηδηξεις ε?)

εχει γεμισει ο τοπος απο μποθρελες που επειδη ειναι γυναικες νομιζουν οτι μπορουν να μανουριαζουν με βοθροστομα και να τη βγαλουν ασκαμπιλιαστα. ή νομιζεις οτι εγιναν ετσι ακριβως οπως γραφονται τα πραματα? τεσπα εχει τη πλακα του οταν τυχαινουν σε τετοιες περιπτωσεις  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom