Νέα

Έχουν οι φασίστες ψυχή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ereunitikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τη γνώμη σου για το θέμα (σου θυμίζω οτι έχει τίτλο "έχουν οι φασίστες ψυχή"; ) ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ, όσο κι αν έψαξα.
Αντιθέτως, είδα ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ του σάιτ, ή έστω αυτούς που επιδεικνύουν απόψεις ακροδεξιές, μισανθρωπικές, ξενοφοβικές κλπ, να αρπάζονται απο τη μαλακία που έγραψες για να εξαπολύσουν τον οχετό τους, βρισιές, κραυγές κλπ
Υποθέτω πως αυτός ο οχετός (αλλά και η πολιτική σύμπλευση, μην κάνεις το χαζό) δεν σε ενοχλεί, μιας και εσύ πολεμάς τον "ελιτισμό" πριν απ' όλα, όπως γράφεις.
Όχι λοιπόν μικρέ μου, αγράμματος δεν είσαι.
Απλά κομπλεξικός.
Και φυσικά το λέω απ' αυτά που γράφεις και μόνον, ούτε σε γνωρίζω, ούτε το επιθυμώ κιόλας.
Σε αφήνω λοιπόν στην εκλεκτή σου παρέα, αυτήν που εσύ επέλεξες, και πάω να συνεχίσω το έργο μου, να "καταστρέψω κάθε μορφή Τέχνης στην Ελλάδα", όπως λες.
Να υποθέσω οτι ακούς απο Έφη Θώδη και κάτω, εσύ ο "μη ελιτιστής";;
Το "εχουν οι φασιστες ψυχη?" δεν ειναι το μοναδικο θρεντ αναλογου προβληματισμου.
Σε πολλα αλλα θρεντ εχω δωσει ξεκαθαρα τις αποψεις μου για τυπους που εχουν κανει στο κεφαλι τους αχταρμα το μελομακαρονο και τις εικονιτσες της Παναγιας που εχουν απο τη γιαγια τους με τους 300 του Λεωνιδα και τα Νεφελιμ του Λιακοπουλου.Οι παρεες μου ειναο ξεκαθαρες σ'αυτο το σαιτ και φυσικα δεν εχουν καμια σχεση με ακροδεξιους.
Αλλα πως να το κανουμε? Υπαρχουν και ελιτιστες" φασιστες"(που δεν ανηκουν στην ακρα δεξια) οπως και κουμουνιστριες"κατινες".
Αν αυτη την αποψη τη θεωρεις "συμπλευση" νομιζω οτι απλα υιοθετεις μια ευκολη "εξ ων συνετέθει" λυση για να μπορεις να κλαιγεσαι με την ακραια σκεψη, του " Οσοι δεν ειναι Αριστεροι ειναι Φασιστες","Οσοι δεν ακουν μουσικη ή δεν βλεπουν ταινιες καποιου ...στα'ί'ν, ακουνε Θωδη και βλεπουν Βιντεοκασσετες"
Λυπαμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αν  αυτο που ποσταρισα ηταν αφορμη για οχετο γυρω απο το προσωπο σου.Ειναι το μονο που μπορω να κανω αφου δεν μπορω να το παρω πισω. Μακαρι ακομα, το κομπλεξιλικι μου οπως λες να ηταν λιγοτερο ωστε να βρω εναν καλητερο και πιο εξυπνο τροπο να σε προκαλεσω.Γιατι για προσωπικη προκληση προκειται. Ουτε Θρεντ ανοιξα, ουτε φαν κλαμπ " Φεθρυ". Αλλοι το εχουν κανει αυτο.
Οσο για το αν ο Ελιτισμος κατεστρεψε ή "συμπλεει" με το να καταστρεφεται καθε μορφη τεχνης στην Ελλαδα .......................
Οσο για το αν ακουω Θωδη ...............................................................

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το "εχουν οι φασιστες ψυχη?" δεν ειναι το μοναδικο θρεντ αναλογου προβληματισμου.
Σε πολλα αλλα θρεντ εχω δωσει ξεκαθαρα τις αποψεις μου για τυπους που εχουν κανει στο κεφαλι τους αχταρμα το μελομακαρονο και τις εικονιτσες της Παναγιας που εχουν απο τη γιαγια τους με τους 300 του Λεωνιδα και τα Νεφελιμ του Λιακοπουλου.Οι παρεες μου ειναο ξεκαθαρες σ'αυτο το σαιτ και φυσικα δεν εχουν καμια σχεση με ακροδεξιους.
Αλλα πως να το κανουμε? Υπαρχουν και ελιτιστες" φασιστες"(που δεν ανηκουν στην ακρα δεξια) οπως και κουμουνιστριες"κατινες".
Αν αυτη την αποψη τη θεωρεις "συμπλευση" νομιζω οτι απλα υιοθετεις μια ευκολη "εξ ων συνετέθει" λυση για να μπορεις να κλαιγεσαι με την ακραια σκεψη, του " Οσοι δεν ειναι Αριστεροι ειναι Φασιστες","Οσοι δεν ακουν μουσικη ή δεν βλεπουν ταινιες καποιου ...στα'ί'ν, ακουνε Θωδη και βλεπουν Βιντεοκασσετες"
Λυπαμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αν  αυτο που ποσταρισα ηταν αφορμη για οχετο γυρω απο το προσωπο σου.Ειναι το μονο που μπορω να κανω αφου δεν μπορω να το παρω πισω. Μακαρι ακομα, το κομπλεξιλικι μου οπως λες να ηταν λιγοτερο ωστε να βρω εναν καλητερο και πιο εξυπνο τροπο να σε προκαλεσω.Γιατι για προσωπικη προκληση προκειται. Ουτε Θρεντ ανοιξα, ουτε φαν κλαμπ " Φεθρυ". Αλλοι το εχουν κανει αυτο.
Οσο για το αν ο Ελιτισμος κατεστρεψε ή "συμπλεει" με το να καταστρεφεται καθε μορφη τεχνης στην Ελλαδα .......................
Οσο για το αν ακουω Θωδη ...............................................................

Έχεις πρόβλημα με το Λιακόπουλα τελικά, γιατί τον αναφέρεις συνέχεια.
Και δεν μίλησα εγώ για ελιτισμό, εσύ είσαι που το έκανες.
Μόνο που δεν μου εξήγησες τι εννοείς με τον όρο.
Είναι κακό κάποιος να έχει προσωπική κουλτούρα, να διαβάζει, να ακούει καλή μουσική, να πάει στο σινεμά και στο θέατρο;
Σου θυμίζω πως άλλοι ήταν αυτοί που καίγανε τα βιβλία στις πλατείες, όχι εγώ πάντως.
Και εσύ τους δίνεις τροφή, το ξέρεις καλά κι ας "λυπάσαι".
Γιατί δεν είναι δυνατόν απο όλους εδώ μέσα να σε ενοχλώ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ, ενω τα μαλακιστήρια που βρίζουν και ασχημονούν, να σε αφήνουν αδιάφορο.

Πως το είπες το άλλο; Οτι ξέρεις "ελιτιστές φασίστες που ΔΕΝ είναι ακροδεξιοί";
Θα ήθελα πολύ να μου δείξεις έστω και έναν.
Για να μη λες οτι υπεκφεύγω, φυσικά και ξέρω πολλούς κομμουνιστές που ειναι κατίνες, όπως και δεξιούς που είναι πάρα πολύ σοβαροί και αξιόλογοι.
Μόνο που δεν κάνω το λάθος να τα γενικεύσω και να λέω οτι έτσι είναι μόνον.
Ο καθένας κρίνεται απο πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων ΚΑΙ των απόψεών του.
Μόνο που εσύ δεν αντέχεις τις δικές μου, ενώ αντέχεις τον κάθε Πουστάρ.
Πρόβλημά σου.
Εγώ δεν θεωρώ όποιον δεν συμφωνεί μαζί μου "φασίστα".
Έχεις δει όμως ποτέ φασίστα "επί το έργον";
Εννοώ οπλισμένο με καδρόνια και να βαράει στο ψαχνό;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε μην ασχολησε με τις αμπελοφιλοσοφιες της βρωμοπαπιας
ειναι γνωστος κολοτουμπας και ρουφιανος εξαλλου
δεν εχει αποψεις
μονο πρωκτους και γλουτους εχει
ο ανθρωπος ειναι βλαξ
τοχει χασει
λες και περιμεναμε να μας πεις εσυ το οκ για να τον κραξουμε
οπως θα δειςοπου και ναχει μιλησει και λεει μαλακιες και τον δουλευουν ολοι
οποτε μην ασχολησε

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ιδού μίστερ stabit.
Έχεις απο τη μια εμένα και απο την άλλη τον παραπάνω λεβέντη, ο οποίος επειδή έχει λαλήσει που δεν παίρνει ο Παναθηναϊκός πρωτάθλημα, γλύφει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί τον Βγενόπουλο, μέχρι στο άβατάρ του τον έχει βάλει.
Τα δε "επιχειρήματά" του τα βλέπεις και μόνος μας, αποκλειστικά περί πρωκτών κλπ.
Σε κάτι τέτοιους είναι που δίνεις τροφή, και μετά μου λες οτι "λυπάσαι".
Όχι οτι με νιάζει, σιγά μη χαλάσω τη ζαχαρένια μου για τον κάθε τέτοιο, αλλά το συνεχές spam δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
Ας πούμε, εμείς συζητάμε τώρα ήρεμα και καλά και ήρθε αυτός να πετάξει την -απολύτως προβλέψιμη- μαλακία του.
Μήπως μπορεί να πει και τίποτε άλλο;
Αν μπορούσε, θα το έλεγε, να είσαι σίγουρος.

Θα ήθελα λοιπόν πολύ να μου εξηγήσεις πως γίνεται να σε ενοχλώ εγώ και όχι αυτός π.χ.
Εκτός αν δεν σε ενοχλεί επειδή δεν είναι ...ελιτίστας

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ιδού μίστερ stabit.
Έχεις απο τη μια εμένα και απο την άλλη τον παραπάνω λεβέντη, ο οποίος επειδή έχει λαλήσει που δεν παίρνει ο Παναθηναϊκός πρωτάθλημα, γλύφει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί τον Βγενόπουλο, μέχρι στο άβατάρ του τον έχει βάλει.
Τα δε "επιχειρήματά" του τα βλέπεις και μόνος μας, αποκλειστικά περί πρωκτών κλπ.
Όχι οτι με νιάζει, σιγά μη χαλάσω τη ζαχαρένια μου για τον κάθε τέτοιο, αλλά το συνεχές spam δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
Ας πούμε, εμείς συζητάμε τώρα ήρεμα και καλά και ήρθε αυτός να πετάξει την -απολύτως προβλέψιμη- μαλακία του.

Θα ήθελα λοιπόν πολύ να μου εξηγήσεις πως γίνεται να σε ενοχλώ εγώ και όχι αυτός π.χ.

η ρουφιανολογια σου ειναι τοσο μεγαλη που θα εβγαζες ηρωα ακομα και το σαββα ξηρο :jerking:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ιδού μίστερ stabit.

έχει γεμίσει το site ηλίθιους , βλάκες , και μακάκες και απλά αυτά τα άτομα λόγο ότι στην ζωή τους δεν έχουν κάποια ποιότητα και δεν έχουν την ευχέρεια λόγου και επιχειρημάτων το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν...  

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
έχει γεμίσει το site ηλίθιους , βλάκες , και μακάκες και απλά αυτά τα άτομα λόγο ότι στην ζωή τους δεν έχουν κάποια ποιότητα και δεν έχουν την ευχέρεια λόγου και επιχειρημάτων το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν...  

σωστος ο αριωνας.

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φίλε να σου πω κάτι είναι λάθος η ανοχή εδώ μέσα πρέπει να υπάρχει παρέμβαση των μοντ και σουτάρισμα όσων κάνουν μαλακίες και βρ'ιζουν...

τωρα σωθηκες....τι ψαχνεις να βρεις??????

εδω γραφουν 3-4 κλωνοι καθε μερα για σιτι τουρ ....με αυτα τα δεδομενα θα χαλαγανε περιπου 6000 ευρω το μηνα και βαλε...
η πλακα ειναι πως μερικοι το πιστεουν :2funny:

ασε ασε...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Τους γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια και συνεχίζουμε την κουβέντα με όσους γουστάρουμε ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, Αρίωνα.
Λες να κάθομαι να ασχολούμαι με τον κάθε ψυχανώμαλο εδώ μέσα;
Άστονε να βρίζει και να προκαλεί.
Δεν θα κάτσω να μιλήσω μαζί του και να του δώσω αξία.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Πουστρόπαπιααααααααααα που είσαι ρε σιχαμένο πτηνό???? Τα πατριωτάκια σου οι κωλότουρκοι τον ήπιανε εχθές ρουφιάνε. Κλαίγατε αγκαλίτσα μωρή πουστάρα ε?????
ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τους γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια και συνεχίζουμε την κουβέντα με όσους γουστάρουμε ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, Αρίωνα.
Λες να κάθομαι να ασχολούμαι με τον κάθε ψυχανώμαλο εδώ μέσα;
Άστονε να βρίζει και να προκαλεί.
Δεν θα κάτσω να μιλήσω μαζί του και να του δώσω αξία.
εγώ τους αγνοώ αλλά λέω τώρα να πάω για κανένα ουζάκι.......

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πουστρόπαπιααααααααααα που είσαι ρε σιχαμένο πτηνό???? Τα πατριωτάκια σου οι κωλότουρκοι τον ήπιανε εχθές ρουφιάνε. Κλαίγατε αγκαλίτσα μωρή πουστάρα ε?????
ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Νεοκλή ανάλογα με την ηλικία σου άντε τράβα τώρα την  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αρίωνα τα πολλά κολλητιλίκια με το πρεζόπαπο σε χαλάνε :jerking: :jerking:

Επισκέπτης

Τους γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια και συνεχίζουμε την κουβέντα με όσους γουστάρουμε ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ
Δεν κουβεντιαζουμε ακριβως,αλλα πληκτρολογουμε μυνηματα-ανωνυμα-πισω απο ενα πληκτρολογιο.
Σαν μορφη διαλογου και επικοινωνιας αυτο ειναι εντελως ανεπαρκες αφου δεν υπαρχει διαπροσωπικη επαφη.

Ακομη και αν χρησιμοποιουσαμε καμερα και γνωριζαμε προσωπικα ο ενας τον αλλον παλι ανεπαρκες θα ηταν,κατι σαν το cyber sex σε σχεση με το κανονικο.

Off topic επισημανση.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δεν κουβεντιαζουμε ακριβως,αλλα πληκτρολογουμε μυνηματα-ανωνυμα-πισω απο ενα πληκτρολογιο.
Σαν μορφη διαλογου και επικοινωνιας αυτο ειναι εντελως ανεπαρκες αφου δεν υπαρχει διαπροσωπικη επαφη.

Ακομη και αν χρησιμοποιουσαμε καμερα και γνωριζαμε προσωπικα ο ενας τον αλλον παλι ανεπαρκες θα ηταν,κατι σαν το cyber sex σε σχεση με το κανονικο.

Off topic επισημανση.

Ναι γιατί τα άλλα ποστ είναι εντός θέματος... :grin: :grin:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Off topic επισημανση.

Σωστό.
Αλλά και σαν ηλεκτρονική επικοινωνία, όπως λες, επιλέγουμε με ποιον την έχουμε.
Με κάτι τύπους σαν τους γνωστούς, σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ.

Επισκέπτης
Σωστό.
Αλλά και σαν ηλεκτρονικής επικοινωνία, όπως λες, επιλέγουμε με ποιον την έχουμε.
Με κάτι τύπους σαν τους γνωστούς, σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ.

Ολο δεν ασχολησε αλλα ολο στη μανουρα εισαι. Χαλαρωσε και λιγο. Και ειπαμε αν σε "χαλανε" καποιοι...γραφτους, μην απαντας. Εσυ και 5 - 6 μαλακες εδω μεσα εχετε καταντησει γραφικοι. Συνεχως τρωγοσαστε σαν τα σκυλια.
Κι οσο για τους φασιστες ναι εχουν ψυχη οπως αλλωστε ολα τα ζωα. Το μυαλο τους λειπει.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ολο δεν ασχολησε αλλα ολο στη μανουρα εισαι. Χαλαρωσε και λιγο. Και ειπαμε αν σε "χαλανε" καποιοι...γραφτους, μην απαντας. Εσυ και 5 - 6 μαλακες εδω μεσα εχετε καταντησει γραφικοι. Συνεχως τρωγοσαστε σαν τα σκυλια.
Κι οσο για τους φασιστες ναι εχουν ψυχη οπως αλλωστε ολα τα ζωα. Το μυαλο τους λειπει.

Αν σε βρίζανε και σένα όλα τα μαλακισμένα του σάϊτ επί μονίμου βάσεως, ίσως να παρασυρόσουνα κι εσύ μερικές φορές.
Δεν είδα όμως να σε ενοχλούν τα πουστριλίκια, σαν κι αυτά που βλέπεις εν αφθονία στις τελευταίες σελίδες.
Δεν είπες τίποτα όσο με βρίζανε.
Αλλά διαλέγεις να την πεις τώρα σε μένα, δηλαδή επιλεκτικά.
Φάουλ, αν θες τη γνώμη μου.
Φιλικά, εννοείται.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom