1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν τα γράφω για μαλάκες. Τα γράφω για αυτούς που τα αγνοούν....ή θεωρούν το 1996 π.Χ.και που τα γραψες λες να τα καταλαβει?
ειναι
δεν τα γράφω για μαλάκες. Τα γράφω για αυτούς που τα αγνοούν....ή θεωρούν το 1996 π.Χ.και που τα γραψες λες να τα καταλαβει?
ειναι
ο παπιας ειναι προοδευτικος δε καταλαβαινει απο τετοια.....
να πούμε σε μαλακιστήρια που υποστηρίζουν τέτοιες θέσεις πέντε πρόαματα......
Αντε γαμήσου ρε που μιλάς κιόλας γαμώ το σπίτι σου......Δεν είπες πέντε πράγματα.
Έκανες απλώς copy paste πέντε πράγματα.
Που σημαίνει προφανώς οτι δεν ξέρεις να τα πεις με δικά σου λόγια αυτά τα "πέντε πράγματα".
Εκτός αυτών βεβαίως, που θα μπορούσες να τα πεις και στο αρμόδιο τόπικ, δημοκρατία έχουμε άλλωστε, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΚΕΙ, έκανες και κάτι πολύ περισσότερο.
Και πολύ πιο πούστικο.
Κολακεύεις τον όχλο, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.
Σήμερα το παίζεις ελληναράς και τουρκοφάγος, αύριο θα το παίζεις οτιδήποτε.
Τώρα κολακεύεις τα φασιστάκια για να αφηνιάσουν, όπως αύριο θα κολακεύεις τους γάβρους και μεθαύριο ποιος ξέρει ποιον.
Και το έκανες συνειδητά.
Γιατί είσαι κωλοπαιδαράς και μόνον.
Φυλάξου απο μένα εις το εξής.
Αντε γαμήσου ρε που μιλάς κιόλας γαμώ το σπίτι σου......
Εχεις το θράσος να βεβηλώνεις το Σολωμού και να υπερασπίζεσαι τους Τούρκους φρουρούς τάχαμου.
Δεν είμαι φασίστας ρε ηλίθιε ψυχολογικά ανώμαλε.....
Οταν είδα όμως το βίντεο με την εν ψυχρώ δολοφονία δάκρυσα κι ας βρίζω αυτή τη χώρα για όλα τα χάλια της...
Που είναι ρε παλιόπουστα γαμώ την καταγωγή σου τα ανθρώπινα δικαιώματα σ αυτή την περίπτωση; Μόνο για τους παιδεραστές την επικαλείσαι;
Γιατί δεν τον συλλάβανε;
Από ποιόν να φυλαχτώ ρε καμμένε; Θα μου κλάσεις τ αρχίδια......
Εσύ να φυλάγεσαι από την ΕΥΠ με τις παπαριές που γράφεις. Ανόητε που μιλάς και για τον Σολωμού και μου λες ότι παραθέτω κόπυ παστ.... Ζωντανά στην τηλεόραση τα είδα και τα δύο ρε μαλάκα εκείνο το καλοκαίρι....
Μαλάκα, ε μαλάκα άρρωστε....
Και δεν ασχολούμαι άλλο με λιώματα.......
Ώστε "γαμάς και το σπίτι μου" ρε νταή της πούτσας;
Που "δάκρυσες" και απο τα πολλά τα δάκρυα σου προέκυψε copy paste;
Είσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟΣ.
Απο που ψωνίζεις κυλότες;
Οταν κάποτε σου είχα πει να τα πούμε όξω είχες κλάσει μέντες μωρή ψωλιάρα.....
Αλλά όταν σε βρουν και σου κόψουν τον κώλο γιατί μόνο να κρύβεσαι ξέρεις εγώ θα γελάω....
Είσαι καμμένος ρε. Τελείως.
Αντε και ξαναγαμήσου και συ και το σπίτι σου και η καταγωγή σου.
Για άλλους γράφουν τραγούδια και για άλλους μπινελίκια μαλάκα πουσταρά.
Οταν κάποτε σου είχα πει να τα πούμε όξω είχες κλάσει μέντες μωρή ψωλιάρα.....
Αλλά όταν σε βρουν και σου κόψουν τον κώλο γιατί μόνο να κρύβεσαι ξέρεις εγώ θα γελάω....
Είσαι καμμένος ρε. Τελείως.
Αντε και ξαναγαμήσου και συ και το σπίτι σου και η καταγωγή σου.
Για άλλους γράφουν τραγούδια και για άλλους μπινελίκια μαλάκα πουσταρά.
λαχιντρον το αγαρμπον βιος εξ αιφινης
διαλεγομενοθσης της αναγκας επι ταπητος
εη λαξ μθξ τας διυλησασας ερωτησασα
δρυος ξερουσας εοισφαλησασα τουτιν
γιατι?
κόλλησες από τον Σαίξπηρ και εσύ?γιατι γελας αριωνα?
πρωτη φορα βλεπεις διανουμενο?
δεν ασχολούμαι άλλο με αρχίδια στείρα μάγκα.......Πουστρόπαπια εδώ είσαι ρε πρεζάκια???? Αυτά που γράφεις, στους γονείς αυτών που σκοτώθηκαν έχεις τα αρχίδια να τα πεις??? Κ πολύ περισσότερο αυτά που έκαναν τα παιδιά θα μπορούσες να τα κάνεις ρε φασιστάκι του κώλου???
ΟΧΙ γιατί είσαι ΠΟΥΣΤΗΣ κ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ρε γαμημένε. Δεν σου αξίζει να είσαι έλληνας ρε φασιστόμουτρο και σε λέω φασιστόμουτρο γιατί έτσι σαν κ εσένα είναι αυτοί ρε που κοροιδευεις, προδότες κ φοβιτσιάρηδες που το παίζουν νταήδες πάντα με τ αρχίδια των άλλων.
Είσαι ο ορισμός της ντροπής, της ξευτίλας κ της πουστιάς ρε ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ.
δεν ασχολούμαι άλλο με αρχίδια στείρα μάγκα.......
Αυτός ο πούστης με αυτά που λέει μπορεί πραγματικά να σε κάνει φασίστα..
Είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να υπάρχουν χρυσαυγίτες... να κρατάνε ισορροπίες....
Το μουνόπανο....... 12 χρόνια έχουν περάσει αλλά αυτά τα δύο έχουν αποτυπωθεί ανεξίτηλα στο μυαλό μου....
Και ειλικρινά εάν μου τα έλεγε αυτά μπροστά μου θα τον είχα σπάσει στο ξύλο........
τη μήτρα που σε πέταγε έπρεπε να σκίσω/σκίσουν... Οχι καλσόν......Σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν χουντόσπορε.
τη μήτρα που σε πέταγε έπρεπε να σκίσω/σκίσουν... Οχι καλσόν......
Αλήτη ανύπαρκτε......
κόλλησες από τον Σαίξπηρ και εσύ?