1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
οχι γιατι θα προκαλεσει σαλο η παρουσια του
ωραιος τυπος ε???
μεγαλη μορφη
ο αρίωνας είναι πιο άσχημος.......
οχι γιατι θα προκαλεσει σαλο η παρουσια του
ωραιος τυπος ε???
μεγαλη μορφη
ο αρίωνας είναι πιο άσχημος.......
γέρο, εάν μου υποσχεθεί ο Παπαρήγος ότι δεν θα πειράζει πιτσιρικάδες θα του επιτρέψω να παρει μάτι του χρόνου στις πούτσες που θα πέσουν στο λιμανάκι...........
όχι ρε...χανούμιειναι γαυρο ο αριων ρε?
όχι ρε...χανούμι
όχι ρε .. μπάφος είναι ο Αρίωνας......ειναι γαυρο ο αριων ρε?
έβλεπε τη δυναστεία κρόκους και τώρα θα βλέπει τη δυναστεία βγενό......α γιαυτο εχει το υφος
βλεπει πολυ δυναστεια μηπως?
με ποιον να κάτσω φρόνιμα με τον πισωγλέντη τον Περσόνα.... άσε που αν πάει και κάνει τεστ dna θα με φωνάζει και πατέρα...βρε αρίωνα...ηρέμησε και εσύ λίγο...αμέσως για καυγά είσαι......ψύχραιμαααααααα
περσόνα ...και εσύ ρε .....αφήτε τα μίση και ελάτε να μαμήσουμε κανένα γαύρο.....
εσύ είσαι ασχημό-παπο.......δλδ λες οτι εγω ειμαι ασχημος? >
με προσβαλεις!!!
Ρε συ, φιλικά στο γράφω.έβλεπε τη δυναστεία κρόκους και τώρα θα βλέπει τη δυναστεία βγενό......
ωχ!οταν λες παπο μου θυμιζει φεθρυεσύ είσαι ασχημό-παπο.......
ΆΝΤΕ ΠΆΛΙ.......λοιπόν κάθομαι στον καναπέ καΙ ΣΑς ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΩ...ΑΡΧΊΣΤΕ....με ποιον να κάτσω φρόνιμα με τον πισωγλέντη τον Περσόνα.... άσε που αν πάει και κάνει τεστ dna θα με φωνάζει και πατέρα...
αφού είσαι άσπερμος ρε κωλόγερε.......οι Τούρκοι σου κόψαν τ αρχιδάκια μωρή χανούμω........με ποιον να κάτσω φρόνιμα με τον πισωγλέντη τον Περσόνα.... άσε που αν πάει και κάνει τεστ dna θα με φωνάζει και πατέρα...
κρητικέ.....Ρε συ, φιλικά στο γράφω.
Κράτα μια πισινή και μην γράφεις πολλά........θα τσούζει πιο πολύ στο τέλος ;)
ρε παιδια σορυ κιολα
αλλα πως γινετε ναναι καποιος αεκτζης???
κοίτα να δεις εγώ προσωπικά δεν έχω πλέον πρόβλημα και να με μπανάρουν απλά δεν πρόκειται να συμμετέχω εδώ ξανά.. βλέπεις υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια..... όταν πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς εδώ μέσα πλέον και οι μοντ και οι αντμιν δεν κάνουν κάτι να ξεβρομίσει το site από μερικά ελεεινά υποκείμενα ας το φάνε στην μάπα.....ΆΝΤΕ ΠΆΛΙ.......λοιπόν κάθομαι στον καναπέ καΙ ΣΑς ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΩ...ΑΡΧΊΣΤΕ....
και πως η μάνα σου γέννησε εσένα με μπαμπά εμένα?αφού είσαι άσπερμος ρε κωλόγερε.......οι Τούρκοι σου κόψαν τ αρχιδάκια μωρή χανούμω........
Γαμιέται ο Αρίων και η Τουρκία......
και πως η μάνα σου γέννησε εσένα με μπαμπά εμένα?