erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
κανεις ωραια ριτουι, η ομορφια σε τραβαει ο χαρακτηρας σε τραβαειμαλλον θες να με κανεις stalking οπως εκανε η rose στον charlie
κανεις ωραια ριτουι, η ομορφια σε τραβαει ο χαρακτηρας σε τραβαειμαλλον θες να με κανεις stalking οπως εκανε η rose στον charlie
μαλλον θες να με κανεις stalking οπως εκανε η rose στον charlie
λες τυπε μου να χει και αυτη καμια πλαστικη κουκλα Μανι Κουιν για γκομενο?
τυπε πεστο μην ντρεπεσαι
Και να σε αντικαταστησει ψηλος και βλακας Τζιζους Χιπστερ ζιγκολο μετα? Ποτε
Δεν μου αρέσει η Βανδή, απλά θυμήθηκα το άσμα που ταιριάζει με αυτό που έγραψες.η βανδη απεχθεστατη, αλλα αφου διαβασα τα τουι του απολυτου ρομαντικα και ετσι, τιποτα πια δεν θεωρω εκπληξη..
ακου αλλο τουι να σοκαριστεις
Οταν κάποιος σε κάνει να τον αγαπήσεις τότε δεν τον διωχνεις απο τη ζωή σου.Το λίγο,το μέτριο ή το σχεδόν ειναι απλά εμπειρίες.
το περιμενες απο τον απολυτο;
τυπε πεστο μην ντρεπεσαι
ο αγαπουλης πυρφορος του 2012
αθανατος
δικε μου θυμασαι που ειχε οτι ακριβως ειχε και Τσαρλις απο τροφιμα , εμπαινε ετρωγε και τα αντικαθιστουσε?μαλλον θες να με κανεις stalking οπως εκανε η rose στον charlie
δεν το θυμαμαι αυτο τυπεδικε μου θυμασαι που ειχε οτι ακριβως ειχε και Τσαρλις απο τροφιμα , εμπαινε ετρωγε και τα αντικαθιστουσε?
ασε ρε που θα πεσω στην παγιδα σου να ψαχνω μια ωρα στο ytδεν το θυμαμαι αυτο τυπε
βαλε κανα βιντεακι
δεν το θυμαμαι αυτο τυπε
βαλε κανα βιντεακι
ουτε τα ασχετα πιανουν αλλα σιγα τωρακαλα δεν σε κανω φολο, αλλα γραψε κανα τουι της προκοπης γιατι ξερασογλου με τις ρομαντικουρες και μας το παιζεις και σκληρο αγορι εδω μεσα. κριμα ειναι
υγ εξυπνη η αλλαγη κουβεντας, αλλα σε μενα δεν πιανει
ΠΟυ εισαι αβραμη
χαθηκες... εγινες 105 χρονων πληροφορικαριος?
τον μυριστηκες τυπε?ΠΟυ εισαι αβραμη
χαθηκες... εγινες 105 χρονων πληροφορικαριος?
ειχε στραπατσαρισμενη μυτογκα,πουστικο σκουλαρικακι στο αυτακι και τριχες σαν αρκουδα τυπε?xaxxaxa φοβερος !
Θα τον δουμε καμια μερα να συστηνεται σαν "ετων 40 αξιωματικος στρατου και πληροφορικαριος"
ειδα χθες στο μετρο εναν που του εμοιαζε.... προσεγμενο στυλ αλλα ειχε γενια
οποτε δεν παιζει να ηταν αυτος
ειχε στραπατσαρισμενη μυτογκα,πουστικο σκουλαρικακι στο αυτακι και τριχες σαν αρκουδα τυπε?
αν ναι τοτε θαταν ο αβραμης