Νέα

Έχω πάθει πλάκα........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Παιδιά δείτε αυτό το αρχείο και κάντε ότι λέει...θα πάθετε πλάκα..... :think: :think: :think:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αν δεις την ταινια Το νουμερο 23 εχει και εκει αντιστοιχες πληροφοριες για το συγκεκριμενο νουμερο......

OP
OP
P

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Νίτσα,δεν την έχω δει...απλά όταν μου το έστειλαν έπαθα πλάκα....

mkce12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
237
Πόντοι
281
ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει  Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στείλετε αυτό σε τόσους ανθρώπους όσοι και ξέρετε και σε 11 λεπτά θα πάρετε μια συμπαθητική έκπληξη, εάν όχι θα πάρετε τον κλονισμό της ζωής σας σε 11 λεπτά.....αυτο στο τελος που κολλαει???βασικα ολα αυτα ειναι ψιλομουφα με την εννοια οτι αν θες να βρεις συσχετισμους για εναν αριθμο ειναι ευκολο.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Κολλάει ότι είναι ένα πρώτης τάξεως "ψαρέματος' του email σου για να πάρεις λίγα spam παραπάνω!

OP
OP
P

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Για να μας πούν και τα ''βραδυνά'' μέλη την αποψή τους....

Επισκέπτης
Συνιστώ ανεπιφύλακτα την ταινία "π" αν και είναι λίγο φευγάτη .
Όσο αφορά τους αριθμούς τώρα ..
Υπάρχει ένα μαθηματικό πρότυπο παντού . Όσο κάποιος το ψάχνει οι συσχετισμοί που προκύπτουν είναι άπειροι .
Αυτό αποτελεί απο μόνο του ένα στοιχείο για την ύπαρξη ενός ανώτερου ΝΟΥ που δρα πέραν της αντιλήψεώς μας .

OP
OP
P

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ναι ρε Μάστορα,αλλά δεν είναι λίγο...τρελλό?Παντού το...11...και στο τέλος αυτό...τί να πώ?Δεν μου φαίνονται να είναι και πολύ...σύμπτωση...δεν ξέρω...τί να πώ?

Επισκέπτης
Ναι ρε Μάστορα,αλλά δεν είναι λίγο...τρελλό?Παντού το...11...και στο τέλος αυτό...τί να πώ?Δεν μου φαίνονται να είναι και πολύ...σύμπτωση...δεν ξέρω...τί να πώ?
Δεν είναι καθόλου σύμπτωση απλώς αδυνατούμε να κατανοήσουμε τον συσχετισμό αν και τον βλέπουμε μπροστά μας διότι έχουμε απωλέσει τις φιλοσοφικές προεκτάσεις των μαθηματικών . Στην σύγχρονη εποχή μαθαίνεις τους αριθμούς και μόνον αυτούς . Όλοι έχουν την αίσθηση ότι κάτι συμβαίνει όταν έρχονται σε επαφή με κάτι τέτοιο αλλά δεν είναι ούτε ξεχωριστό ούτε μαγικό . Δεν την ταινία "Π" ή διάβασε για τον αριθμό φ που υπάρχει παντού τριγύρω σου και δεν το καταλαβαίνεις . Βρίσκεται ακόμα και στις αναλογίες των όμορφων γυναικών σε ότι ιστορικό πρότυπο και αν υπήρξε ( αναγεννησιακό με στρουμπουλές ή σύγχρονο με ανορεκτικά μοντέλα )
Οι αρχαίες μαθηματικές εταιρείες "γνώριζαν".

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Συνιστώ ανεπιφύλακτα την ταινία "π" αν και είναι λίγο φευγάτη .
Όσο αφορά τους αριθμούς τώρα ..
Υπάρχει ένα μαθηματικό πρότυπο παντού . Όσο κάποιος το ψάχνει οι συσχετισμοί που προκύπτουν είναι άπειροι .
Αυτό αποτελεί απο μόνο του ένα στοιχείο για την ύπαρξη ενός ανώτερου ΝΟΥ που δρα πέραν της αντιλήψεώς μας .

απιστευτη ταινια....σου προκαλλει δεος.....

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ασχετο με το 11 και με το π αλλα σχετικο με μαθηματικα και υπεροχο βιβλιο το:
Ο θειος Πετρος και η Εικασια του Γκολντμπαχ , το βιβλιο ειναι του Αποστολου Δοξιαδη εκδοσεις Καστανιωτη
το προτεινω ανεπιφυλακτα και θα κολλησετε

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Μαλακίες.
Υπάρχει όνομα W;
4) Ο George W Bush έχει 11 γράμματα