Νέα

Εχω κολλήσει σε μια γκόμενα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα EDEM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ενταξει δεν ειμαστε και φιλαρακια με τον αλλο.εξαλλου στη βραση κολαει το σιδερο.αμα περιμενουμε να περασουν οι γιορτεσ τη γαμησαμε

plumer

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
σωστη η σκεψη σου αλλα ακου να δεισ τι γινεται.εγω σε αυτο το κτιριο θα ξανα παω για δουλεια μετα τισ γιορτεσ.σε συζητηση που ειχα για λιγο με την αλλη απο οτι καταλαβα σε λιγεσ μερεσ θα παρει αδεια για γιορτεσ να παει στουσ δικουσ τησ εκτοσ αθηνασ.και δεν ειναι καθε μερα αυτη εκει ξερεισ αλλαζουν.αρα πρεπει να μη χαθει χρονοσ πρεπει να δρασουμε αμεσα

Να πας πάλι επι τουτου. Μάθε τι βάρδια, έχει και βουρ... Μην της πεις βέβαια οτι ήρθα για σένα. Ξέρεις τι θα γίνει τότε...  :grin:
Σε αυτά τα πράματα δεν χωρούν αναβολές. Τι θα πείς μετά απο κανα μήνα? "Ναι είμαι αυτός που μου είχες χαμογελάσει το Δεκέμβρη..." :2funny:
Το τμήμα ξέχνατο! Εκεί δουλεύει... Θα φας τρελό άκυρο!
Πήγενε ένα πρωί στο κτήριο εκεί, και καλά εχω μια δουλειά εδω και τα σχετικά, και σκάς το παραμύθι... :rockon:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Γιατι θα σε δει σαν ζητουλα και μαλιστα κλασομπανιερα ζητουλα που δεν εκανες επιθεση εξαρχης στην ιδια εν βρασμω παιχνιδιου!
Αν δεν γινεται τετ α τετ να ζητησεις τον αριθμο της, τοτε ζητα τον με οποιον τροπο γινεται απο την ιδια. Θα μεγιστοποιησει τις πιθανοτητες ειλικρινους απαντησης και ανταποκρισης σε περιπτωση ενδιαφεροντος  Figure it out :-

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
δε γινεται φιλε μου για να μπεισ σε αυτο το κτιριο πρεπει να υπαρχει πραγματικα δουλεια.εχει πρεσβειεσ και τετοια.πρεπει να δρασω αμεσα να κανω αιφνιδιασμο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Συνεχισε να την καρφωνεις για οσο κρατησει...
Στο μεσοδιαστημα προσπαθησε την ενεργεια που θα σου δινει αυτη η σχεση να τη διοχετευσεις στη σχεση σου με τη γυναικα σου..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πάντως αν ο σεκιουριτάς δώσει τον αριθμό της θα είναι μαλάκας, δε μοιράζεις έτσι τα τηλέφωνα του κόσμου  :rockon:

plumer

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
δε γινεται φιλε μου για να μπεισ σε αυτο το κτιριο πρεπει να υπαρχει πραγματικα δουλεια.εχει πρεσβειεσ και τετοια.πρεπει να δρασω αμεσα να κανω αιφνιδιασμο

Εμ τώρα τι να σου πω? Ξέρω γω πως να μπείς μέσα.
Ζήτα πολιτικό άσυλο. :grin:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
η φαση ειναι οτι ενω σε καποια φαση μιλαγαμε και ηταν και στο υσογειο και ειχε και περα δωθε κοσμο και τετοια και δε μπορουσε να γινει κατι.εγω σκεφτομουν πωσ θα παρω το τηλ τησ πηγα να τησ πω να μου κανει μια αναπαντητη γιατι νομιζω οτι δεν εχω σημα.αλλα μετα απο λιγο χτυπαει το κιν μου και αυτη κατι την φωναξανε να κανει καποια δουλεια.εκει παιχτηκε το παιχνιδι ολο  :dunno:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
καλησπερα φιλοι μου.προχθεσ στο κεντρο που πηγα για δουλεια σε ενα κτιριο γνωρισα μια κοπελα που ειναι ειδικη φρουροσ και ειχε βαρδια μαζι με τον σεκιουριτι του κτιριου.η κοπελα καλη μελαχρινη 24 χρονων απο επαρχια χαβαλε πωσ σε λενε ποσο χρονων  εισαι κοιταγματα και τετοια.λογο τησ δουλεια εφυγα γρηγορα αλλα θελω να τη ξαναδω καθωσ και αυτη την εκοψα θετικη.με το σατανικο μυαλο μου λεω να βαλω σε εφαρμογη το σχεδιο να παρω τηλ τον σεκιουριτα που τον ξερω να μου βρει το τηλ τησ και να μου το δωσει.εσεισ τι λετε εχετε καμια αλλη ιδεα να την αιφνιδιασω΄΄ :think:΄δεκτεσ και ιδεεσ απο καμια κοπελα εδω στο σαιτ
γαμούσα και γω μια σεκιουριτου μάγκα...μπας κι είναι η ίδια να σ δώσω το τηλέφωνο :2funny: :2funny: :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
πάντως αν ο σεκιουριτάς δώσει τον αριθμό της θα είναι μαλάκας, δε μοιράζεις έτσι τα τηλέφωνα του κόσμου  :rockon:
σωστο και αυτο.πιο πολυ εκει κολαω και εγω.μη μου πει και αυτοσ δε μπορω να το δωσω και γινω και ρομπα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πες του να της δώσει το δικό σου  :rockon:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
η φαση ειναι οτι ενω σε καποια φαση μιλαγαμε και ηταν και στο υσογειο και ειχε και περα δωθε κοσμο και τετοια και δε μπορουσε να γινει κατι.εγω σκεφτομουν πωσ θα παρω το τηλ τησ πηγα να τησ πω να μου κανει μια αναπαντητη γιατι νομιζω οτι δεν εχω σημα.αλλα μετα απο λιγο χτυπαει το κιν μου και αυτη κατι την φωναξανε να κανει καποια δουλεια.εκει παιχτηκε το παιχνιδι ολο  :dunno:
με απογοητευεις,μη σου πω ξενερωνεις!κολλας το παιχνιδι και ζητας συμβουλη για το αν θα πας μπροστα τον στρατιωτη 2 η 1 βηματα μπροστα
απλα οταν απομακρυνθηκε η πατσαβουρογκομενα ας περιμενες να επιστρεψει!!!
αποχωρω απο το Θρεντ εις ενδειξη και επισημανση τραγικου λαθους  :jerking:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Γκομενες υπαρχουν πολλες και σε ποικιλια και δεν αξιζει ο κοπος να κολλουμε σε καμμια.Το αρσενικο πρεπει να ειναι σαν τη μελισσα. :) :) :)

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Μου πρηζει τον πουτσο αλλα την αγαπαω .. τι κανω ρε συναγωνιστες?και θελει γαμο ..και μοοοοου πρηζει

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Μου πρηζει τον πουτσο αλλα την αγαπαω .. τι κανω ρε συναγωνιστες?και θελει γαμο ..και μοοοοου πρηζει
να κερασεις μια μπυρα ρε μαλακαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
εχουμε δουλεια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ρε να χεσουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom