milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ενταξει δεν ειμαστε και φιλαρακια με τον αλλο.εξαλλου στη βραση κολαει το σιδερο.αμα περιμενουμε να περασουν οι γιορτεσ τη γαμησαμε
σωστη η σκεψη σου αλλα ακου να δεισ τι γινεται.εγω σε αυτο το κτιριο θα ξανα παω για δουλεια μετα τισ γιορτεσ.σε συζητηση που ειχα για λιγο με την αλλη απο οτι καταλαβα σε λιγεσ μερεσ θα παρει αδεια για γιορτεσ να παει στουσ δικουσ τησ εκτοσ αθηνασ.και δεν ειναι καθε μερα αυτη εκει ξερεισ αλλαζουν.αρα πρεπει να μη χαθει χρονοσ πρεπει να δρασουμε αμεσα
δε γινεται φιλε μου για να μπεισ σε αυτο το κτιριο πρεπει να υπαρχει πραγματικα δουλεια.εχει πρεσβειεσ και τετοια.πρεπει να δρασω αμεσα να κανω αιφνιδιασμο
γαμούσα και γω μια σεκιουριτου μάγκα...μπας κι είναι η ίδια να σ δώσω το τηλέφωνοκαλησπερα φιλοι μου.προχθεσ στο κεντρο που πηγα για δουλεια σε ενα κτιριο γνωρισα μια κοπελα που ειναι ειδικη φρουροσ και ειχε βαρδια μαζι με τον σεκιουριτι του κτιριου.η κοπελα καλη μελαχρινη 24 χρονων απο επαρχια χαβαλε πωσ σε λενε ποσο χρονων εισαι κοιταγματα και τετοια.λογο τησ δουλεια εφυγα γρηγορα αλλα θελω να τη ξαναδω καθωσ και αυτη την εκοψα θετικη.με το σατανικο μυαλο μου λεω να βαλω σε εφαρμογη το σχεδιο να παρω τηλ τον σεκιουριτα που τον ξερω να μου βρει το τηλ τησ και να μου το δωσει.εσεισ τι λετε εχετε καμια αλλη ιδεα να την αιφνιδιασω΄΄ ΄δεκτεσ και ιδεεσ απο καμια κοπελα εδω στο σαιτ
το εχει σιγουραουτε τα ζηταει
Εμ τώρα τι να σου πω? Ξέρω γω πως να μπείς μέσα.
Ζήτα πολιτικό άσυλο.
σωστο και αυτο.πιο πολυ εκει κολαω και εγω.μη μου πει και αυτοσ δε μπορω να το δωσω και γινω και ρομπαπάντως αν ο σεκιουριτάς δώσει τον αριθμό της θα είναι μαλάκας, δε μοιράζεις έτσι τα τηλέφωνα του κόσμου
με απογοητευεις,μη σου πω ξενερωνεις!κολλας το παιχνιδι και ζητας συμβουλη για το αν θα πας μπροστα τον στρατιωτη 2 η 1 βηματα μπροσταη φαση ειναι οτι ενω σε καποια φαση μιλαγαμε και ηταν και στο υσογειο και ειχε και περα δωθε κοσμο και τετοια και δε μπορουσε να γινει κατι.εγω σκεφτομουν πωσ θα παρω το τηλ τησ πηγα να τησ πω να μου κανει μια αναπαντητη γιατι νομιζω οτι δεν εχω σημα.αλλα μετα απο λιγο χτυπαει το κιν μου και αυτη κατι την φωναξανε να κανει καποια δουλεια.εκει παιχτηκε το παιχνιδι ολο
ναι ρε μαγκιτη!και αμα γουσταρει θα παρειπες του να της δώσει το δικό σου
να κερασεις μια μπυρα ρε μαλακααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΜου πρηζει τον πουτσο αλλα την αγαπαω .. τι κανω ρε συναγωνιστες?και θελει γαμο ..και μοοοοου πρηζει