Νέα

Εχω κολλήσει σε μια γκόμενα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα EDEM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.004
Πόντοι
22.785
Η ψυχολογία της γυναίκας που αγαπάει υπερβολικα.......
Μετατοπίζει την ανάγκη της να αγαπηθεί και να αγαπήσει στις ερωτικές της σχέσεις.
Ασυνείδητα επιλέγει ένα σύντροφο «ακατάλληλο» για εκείνη.
Προσπαθεί να τον αλλάξει της και να τον ελέγξει..........
Επωμίζεται παραπάνω από το 50% των ευθυνών, της ενοχής και των λαθών σε μία σχέση, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι κατά αυτό το τρόπο παρατείνει μία αρρωστημένη σχέση......
Είναι εθισμένη στο συναισθηματικό πόνο για αυτό και ανέχεται τα πάντα ενώ ταυτόχρονα έχει ταυτίσει την αγάπη με την θυσία......

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Φίλε μου άμτζικ, συμφωνώ σε όλα πλην τούτου:
Εγώ θα έλεγα, η ψυχολογία της γυναίκας που έχει φοβερές ανασφάλειες.......

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μετατοπίζει την ανάγκη της να αγαπηθεί και να αγαπήσει στις ερωτικές της σχέσεις.
Ασυνείδητα επιλέγει ένα σύντροφο «ακατάλληλο» για εκείνη.
Προσπαθεί να τον αλλάξει της και να τον ελέγξει..........
Επωμίζεται παραπάνω από το 50% των ευθυνών, της ενοχής και των λαθών σε μία σχέση, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι κατά αυτό το τρόπο παρατείνει μία αρρωστημένη σχέση......
Είναι εθισμένη στο συναισθηματικό πόνο για αυτό και ανέχεται τα πάντα ενώ ταυτόχρονα έχει ταυτίσει την αγάπη με την θυσία......

ετσι πρεπει να ειναι η γυναικα.

οχι σαν τις ελληνιδες πουτανες σημερα.

plumer

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δεν παίζει με τίποτα να το πω. Με χώρισε με τη μία. Μου το έχει δηλώσει. Αν ξαφνικά γίνω άλλως στο κρεββάτι, κάτι σίγουρα θα ψυλιαστεί, οπότε πρέπει να ζω με τις φαντασιώσεις μου. Με την άλλη φοβάμαι ότι αν της το ξαναπροτείνω θα φανώ λιγούρης και θα με φτύσει.

Ρε φίλε πας καλα? Σιγά μη σε χωρίσει η γυναίκα σου, επειδη έχεις καυλες!!
Ρε βαλτη κάτω και ξεμουνιασε τη, γιατι αν δεν το κάνεις εσυ, θα το κάνει σίγουρα κάποιος άλλος για σενα...(αν δε στη γαμάνε ήδη) Οτι κάνεις εσύ στη συναδελφο σου δηλαδή, αντί του άντρα της...
Ο στόχος σου πρέπει να είναι να "μετατρέψεις" τη γυναίκα σου, στο "πουτανάκι" που είδες οτι σε φτιάχνει και κυκλοφορεί αυτη τη στιγμή στο γραφείο/κρεβάτι σου, και οχι φυσικά να την χωρίσεις, για να "σβερκοθείς" τη συνάδελφο. (ακου λεει εχει κολλησει με τη συνάδελφο-αν αυτό το έχεις σκευτεί έστω και για μια στιγμή είσαι μεγα θύμα...)
Η "μετατροπή" της γυναίκας σου είναι μια διαδικασία που 1ον θα την διασκεδάσεις αφάνταστα, και 2ον θα μεινεις έκλπηκτος οταν τελικά καταλάβεις τι "πουτανακι" είχες όλα αυτά τα χρόνια στο κρεβάτι δίπλα σου.
Το καβάλημα με τη συνάδελφο κάποια στιγμή θα τελειώσει, είτε το θες είτε οχι... Απο εκείνη, απο εσένα δεν έχει σημασία. Θα τελειώσει άσχημα, ήρεμα (για εμάς εδώ) πάλι δεν έχει σημασία, αλλα εξαρτάται απο εσένα και βασικά το πόσο σαλιάρης είσαι. Οταν γίνει αυτό, πάρτης ένα κούτι σοκολατάκια πες της ευχαριστώ που σε ξύπνησε απ το λιθαργο σου, και ζήτα της και συγνώμη που λόγο τεχνικών δυσκολιών δεν μπορεί να την ευχαριστίσει και η γυναίκα σου...
Μεχρι τότε, άντλησε οτι μπορείς απο αυτή τη σχέση και εφαρμοσέτο πανω της (στη γυναίκα σου).
Το "αστείο" στη όλη ιστορία ειναι το εξής. Αν (υποθετικά) με κάποιο τρόπο μπορούσες να βάλεις τον άντρα της συναδέλφου σου, να σου περιγράψει τη γυναίκα του, θα σου περιέγραφε μια γυναίκα τόσο ξενέρωτη... όσο η δικιά σου. :2funny:
Η μηπως έχεις την εντύπωση οτι αν ο άντρας της ήξερε πόσο special πίπες κάνει, θα την άφηνε να τις κάνει σε σένα...
Μην τσιμπάς! Η συνάδελφος σίγουρα δεν είναι η γυναίκα της ζωής σου! Αντλείς ηδονή απο το πρόστυχο/παράνομο του πράγματος, αυτό ειναι όλο... Εμένα π.χ θα με ενδιέφερε περισσότερο να πηδήξω τη γυναίκα σου, παρά την ελεύθερη φίλη της. Συμβαίνει σε όλους μας...
Καβλες και γαμίσια δεν πάνε κοντά με σοβαρές αποφάσεις. Υπογράφεις επιταγή μεθυσμένος?
Κανονικά δεν έπρεπε να στα λέω όλα αυτά. τεσπα.

P.s Επειδή είδα παραπάνω κάτι κοτσάνες που προτείναν ορισμένοι, κανόνισε να κάνεις τη μαλακία, και να πείς τίποτα στη γυναίκα σου για όλα αυτα που κάνεις... :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ωραιοι γαμοι ......... ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΩΣΑΣΤΕ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :uglystupid:

Αμ εγω τι να πω οταν με ρωτανε οποτε παω σε στριπ
η σε οικο ανοχης.....

(που και που και πολυ αραια)

Δεν ειμαι ουτε στριποβιος ουτε μπουρδελιαρης και αυτο το ΕΝΝΟΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ .....

[glow=red,2,300]<< ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ? >>[/glow]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και η απαντηση μου ειναι .....

Αν ημουν παντρεμενος θα ημουν εδω βρε κοπελα μου ?  :o :headbang: :uglystupid:

Και πραγματικα εκπλησομαι με αυτην την ερωτηση.....

Και προσφατα μου απαντησε μια στριπερ ......
<< ΣΙΓΑ .... ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ >>

Εγω εμεινα  εκεινη την στιγμη ..... σαν μαλακας  :headbang:

ΕΛΕΟΣ δηλαδη....

Με αυτη την λογικη καλυτερα να μην γινονται γαμοι
γιατι ειναι αχρηστοι

τι ορκοι και τριχες κατσαρες ......... πφφφφφφφ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε φίλε πας καλα? Σιγά μη σε χωρίσει η γυναίκα σου, επειδη έχεις καυλες!!
Ρε βαλτη κάτω και ξεμουνιασε τη, γιατι αν δεν το κάνεις εσυ, θα το κάνει σίγουρα κάποιος άλλος για σενα...(αν δε στη γαμάνε ήδη) Οτι κάνεις εσύ στη συναδελφο σου δηλαδή, αντί του άντρα της...
Ο στόχος σου πρέπει να είναι να "μετατρέψεις" τη γυναίκα σου, στο "πουτανάκι" που είδες οτι σε φτιάχνει και κυκλοφορεί αυτη τη στιγμή στο γραφείο/κρεβάτι σου, και οχι φυσικά να την χωρίσεις, για να "σβερκοθείς" τη συνάδελφο. (ακου λεει εχει κολλησει με τη συνάδελφο-αν αυτό το έχεις σκευτεί έστω και για μια στιγμή είσαι μεγα θύμα...)
Η "μετατροπή" της γυναίκας σου είναι μια διαδικασία που 1ον θα την διασκεδάσεις αφάνταστα, και 2ον θα μεινεις έκλπηκτος οταν τελικά καταλάβεις τι "πουτανακι" είχες όλα αυτά τα χρόνια στο κρεβάτι δίπλα σου.
Το καβάλημα με τη συνάδελφο κάποια στιγμή θα τελειώσει, είτε το θες είτε οχι... Απο εκείνη, απο εσένα δεν έχει σημασία. Θα τελειώσει άσχημα, ήρεμα (για εμάς εδώ) πάλι δεν έχει σημασία, αλλα εξαρτάται απο εσένα και βασικά το πόσο σαλιάρης είσαι. Οταν γίνει αυτό, πάρτης ένα κούτι σοκολατάκια πες της ευχαριστώ που σε ξύπνησε απ το λιθαργο σου, και ζήτα της και συγνώμη που λόγο τεχνικών δυσκολιών δεν μπορεί να την ευχαριστίσει και η γυναίκα σου...
Μεχρι τότε, άντλησε οτι μπορείς απο αυτή τη σχέση και εφαρμοσέτο πανω της (στη γυναίκα σου).
Το "αστείο" στη όλη ιστορία ειναι το εξής. Αν (υποθετικά) με κάποιο τρόπο μπορούσες να βάλεις τον άντρα της συναδέλφου σου, να σου περιγράψει τη γυναίκα του, θα σου περιέγραφε μια γυναίκα τόσο ξενέρωτη... όσο η δικιά σου. :2funny:
Η μηπως έχεις την εντύπωση οτι αν ο άντρας της ήξερε πόσο special πίπες κάνει, θα την άφηνε να τις κάνει σε σένα...
Μην τσιμπάς! Η συνάδελφος σίγουρα δεν είναι η γυναίκα της ζωής σου! Αντλείς ηδονή απο το πρόστυχο/παράνομο του πράγματος, αυτό ειναι όλο... Εμένα π.χ θα με ενδιέφερε περισσότερο να πηδήξω τη γυναίκα σου, παρά την ελεύθερη φίλη της. Συμβαίνει σε όλους μας...
Καβλες και γαμίσια δεν πάνε κοντά με σοβαρές αποφάσεις. Υπογράφεις επιταγή μεθυσμένος?
Κανονικά δεν έπρεπε να στα λέω όλα αυτά. τεσπα.

P.s Επειδή είδα παραπάνω κάτι κοτσάνες που προτείναν ορισμένοι, κανόνισε να κάνεις τη μαλακία, και να πείς τίποτα στη γυναίκα σου για όλα αυτα που κάνεις... :2funny:

ωραίος, πέστα ρε φίλε γιατί πήξαμε στους σαλιάρηδες και στους παρακαλητές εδώ μεσα

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Το μυαλό μου έχει κολλήσει σε μια γκόμενα στο γραφείο. Και οι δύο είμαστε παντρεμένοι με παιδιά και είπαμε να το κάνουμε γιατί είχαμε λοιώσει από κάβλα! Η γυναίκα όμως ήταν μακράν η πιο καβλιάρα από όσες έχω πάει. Απίστευτη πίπα, μου τά δωσε όλα. Κάνω σεξ με τη γυναίκα και σκέφτομαι εκείνη. Την αποφεύγω όσο μπορώ αλλά στα δίπλα γραφεία ήμαστε ανά πάσα στιγμή μπορεί να την πετύχω.
Τι να κάνω ρε παιδιά, δε θέλω να νομίζει κιόλας ότι τη φτύνω, ούτε να της δίνω ελπίδες ότι θα ξαναβρεθούμε. Θα την ξεπεράσω όμως?
αρχηγε μπερδευεις πραγματα και καταστασεις.γαμα την γκομενα οσο σε περνει ακομα,και μολις δεις οτι αρχιζεις και μπερδευεσε εσυ,την κοπανας αμεσως.συγχρονος καλο ειναι τα γαμησια που κανεις με την γκομενα,να αρχισεις να τα κανεις και με την γυναικα σου,ωστε οταν χωρισεις με την γκομενα,τουλαχιστον να σου μεινει κατι καλο να παρηγοριεσε. ;) ;) ;)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
καλησπερα φιλοι μου.προχθεσ στο κεντρο που πηγα για δουλεια σε ενα κτιριο γνωρισα μια κοπελα που ειναι ειδικη φρουροσ και ειχε βαρδια μαζι με τον σεκιουριτι του κτιριου.η κοπελα καλη μελαχρινη 24 χρονων απο επαρχια χαβαλε πωσ σε λενε ποσο χρονων  εισαι κοιταγματα και τετοια.λογο τησ δουλεια εφυγα γρηγορα αλλα θελω να τη ξαναδω καθωσ και αυτη την εκοψα θετικη.με το σατανικο μυαλο μου λεω να βαλω σε εφαρμογη το σχεδιο να παρω τηλ τον σεκιουριτα που τον ξερω να μου βρει το τηλ τησ και να μου το δωσει.εσεισ τι λετε εχετε καμια αλλη ιδεα να την αιφνιδιασω΄΄ :think:΄δεκτεσ και ιδεεσ απο καμια κοπελα εδω στο σαιτ

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Μην παρεις τον αριθμο της πλαγιως γιατι μπορει να στραβωσει η να το θεωρησει λιγοψυχο και φυγοπονο απο μερια σου να μην το ζητησεις απο την ιδια.
προτεινω κατα μετωπον επιθεση την επομενη φορα που θα εχεις δουλεια στο κτιριο

Σαν εσχατη λυση παρε το σεκιουριτα και αφου πεις 5-6 μαλακιες μαζι του ρωτα τον αν ειναι κοντα η γκομενα .. αν σου πει ναι πες του να της δωσει το κινητο να μιλησεις

Απο κει και περα κανε παιχνιδι κι αν γουσταρει θα τσιμπησει  :booty:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Παντως για milfslover βγαινεις εκτος target group με το 24χρονο.. Προδοσια της παραταξης των Milflovers  :s&m_2:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Μην παρεις τον αριθμο της πλαγιως γιατι μπορει να στραβωσει η να το θεωρησει λιγοψυχο και φυγοπονο απο μερια σου να μην το ζητησεις απο την ιδια.
προτεινω κατα μετωπον επιθεση την επομενη φορα που θα εχεις δουλεια στο κτιριο

Σαν εσχατη λυση παρε το σεκιουριτα και αφου πεις 5-6 μαλακιες μαζι του ρωτα τον αν ειναι κοντα η γκομενα .. αν σου πει ναι πες του να της δωσει το κινητο να μιλησεις

Απο κει και περα κανε παιχνιδι κι αν γουσταρει θα τσιμπησει  :booty:
σωστη η σκεψη σου αλλα ακου να δεισ τι γινεται.εγω σε αυτο το κτιριο θα ξανα παω για δουλεια μετα τισ γιορτεσ.σε συζητηση που ειχα για λιγο με την αλλη απο οτι καταλαβα σε λιγεσ μερεσ θα παρει αδεια για γιορτεσ να παει στουσ δικουσ τησ εκτοσ αθηνασ.και δεν ειναι καθε μερα αυτη εκει ξερεισ αλλαζουν.αρα πρεπει να μη χαθει χρονοσ πρεπει να δρασουμε αμεσα

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Plan B τοτε
τηλεφωνημα στο ασχετο και ζητα να μιλησεις με την ιδια. Αν το πας δια της πλαγιας οδου παιζει να το ψιλιαστει και να τη δει ιστορια. Αν παλι δεν ξερεις ωρες και μερες που θα ειναι εκει, δοκιμασε παραπανω απο 1 φορες και περισσοτερα απο 1 τηλεφωνηματα στον αλληλεγγυο ανδρα και συναγωνιστη.
Η κατσε και περιμενε να περασουν οι γιορτες. Κι αυτο παιζει!

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
δε ξερω και σε ποιο τμημα ειναι στο κεντρο να παω να την βρω ο ιδιοσ.μα και να παρω το τηλ τησ και την παρω γιατι να στραβωσε.δεν θελω να βαλω καποιον αλλο να τησ μιλησει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom