αν το θετεις ετσι κ θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο να το βαζεις τοτε το χερι σου1.ειπε ενα ποστ πριν"ΧΡΟΝΙΟ ΦΛΕΡΤ"...ακομα επιμενεις λοιπον?
2.το βαζω το χερι μου....κ εχω δικιο΄... ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εχω κολλήσει σε μια γκόμενα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα EDEM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 180
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
σωστοςΌλοι εδώ λέμε τι να κάνει ο φίλος EDEM. Όμως δεν έχουμε λάβει καθόλου υπόψη και την πλευρά της συναδέλφου του. Εκείνη τι λέει για το δικό της γάμο? Αν χωρίσει ο φίλος μας εκείνη τι θα κάνει εφόσον έχει και παιδί? Κατά τη γνώμη μου θα συμφωνήσω με μερικούς προγράψαντες οτι ας κρατήσει το πήδημα όσο κρατήσει (που για μένα δεν θα κρατήσει πολύ) και μετά ο καθένας σπίτι του. Δεν χαλάνε εύκολα τα σπίτια.....![]()
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Σςςςςςςςςςς...εχει παιδι λεμε.....κ μπορει σε μια βδομαδα να του περασει.τι θα εκανες τοτε?θα παρακαλουσες να σε δεχτει πισω?
Ασ'την στο καστρο της...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δεν εθελοτυφλω..απλα ειμαι σιγουρη...αν το θετεις ετσι κ θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο να το βαζεις τοτε το χερι σου
ουτε τοσο ρομαντικη οσο νομιζεις...
ξερω τι λεω...
καταλαβα,ειναι τυφλοςδεν εθελοτυφλω..απλα ειμαι σιγουρη...
ουτε τοσο ρομαντικη οσο νομιζεις...
ξερω τι λεω...
Άρχισε τα cg και θα σου περάσει![]()
Μπαααα ,μετα θα εχει νεο απωθημενο !
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
καταλαβα,ειναι τυφλος
![]()
![]()
![]()
![]()
σας εχει κολλησει η ιδεα οτι το 100% των ανδρων ειναι απιστοι κ υπουλοι ετσι?
κριμα...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οχι βεβαια ουτε εγω κερατωνω εδω κ πολλα χρονια.εχω κανει πολλες σχεσεις χωρις κερατο κ ετσι θα κανω απο δω κ περα.απλα δεν χρειαζεται να χαλασει ο φιλος μας το γαμου του για ενα πηδημα![]()
![]()
σας εχει κολλησει η ιδεα οτι το 100% των ανδρων ειναι απιστοι κ υπουλοι ετσι?
κριμα...
Όλοι εδώ λέμε τι να κάνει ο φίλος EDEM. Όμως δεν έχουμε λάβει καθόλου υπόψη και την πλευρά της συναδέλφου του. Εκείνη τι λέει για το δικό της γάμο? Αν χωρίσει ο φίλος μας εκείνη τι θα κάνει εφόσον έχει και παιδί? Κατά τη γνώμη μου θα συμφωνήσω με μερικούς προγράψαντες οτι ας κρατήσει το πήδημα όσο κρατήσει (που για μένα δεν θα κρατήσει πολύ) και μετά ο καθένας σπίτι του. Δεν χαλάνε εύκολα τα σπίτια.....![]()
Οταν ομως θα σας το κανει η δικια σας γυναικα
(γενικα μιλαω και οχι ειδικα)
να θυμαστε οτι θα πρεπει να το προσπερασετε ...
ελα μωρε ενα λαθακι εκανε και αυτη !
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Μπαααα ,μετα θα εχει νεο απωθημενο !
Ποιο θα είναι αυτό ?
αι ρε κ συ!![]()
![]()
![]()
Μα αφού δουλεύει, τι να λέμε στον άνθρωπο, αμπελοφιλοσοφίες?
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Συναγωνιστή θες κανά τηλεφωνάκι να κάνεις την δουλειά σου κ να δεις πως την ξεχνάς στο άψε σβήσε?!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αρα αφου κ συ εισαι ετσι γτ προσπαθεις να με πεισεις γ το αντιθετο?οχι βεβαια ουτε εγω κερατωνω εδω κ πολλα χρονια.εχω κανει πολλες σχεσεις χωρις κερατο κ ετσι θα κανω απο δω κ περα.απλα δεν χρειαζεται να χαλασει ο φιλος μας το γαμου του για ενα πηδημα
επισης ελπιζω οταν λες δεν κερατωνεις να μην εννοεις παω μονο σε μπουρδελα...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Παιδιά το πρόβλημα κυρίως είναι ότι κινούμαστε στον ίδιο χώρο. Δε θέλω να χωρίσω και το έχω δηλώσει σε διάφορες συζητήσεις μας. Όμως το σεξ μαζί της δεν πρόκειται να το ξεχάσω γιατί κάναμε πράγματα που δεν τά χω ξανακάνει.
ρε πήδα την λέμε να τα χορτάσεις αυτάααααααααα
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
χωρίς σάλια, χωρίς τηλέφωνα, χωρίς παπαριές.
μα γι αυτο δεν χρειαζεται να το πει βρε.....τα εχουμε ξαναπει κ πονανε γιατι δεν αρεσουν οσα λεμε.οι περισσοτερες σχεσεις εχουν κερατο ειτε απο τη μερια του αντρα ειτε απο της γυναικας.απλα δεν χαλανε οι σχεσεις γιατι δεν το μαθαινει ο αλλος.οποτε αν δεν το μαθεις ειναι σαν να μην το εφαγες το κερατο.γι αυτο να μην το πειΟταν ομως θα σας το κανει η δικια σας γυναικα
(γενικα μιλαω και οχι ειδικα)
να θυμαστε οτι θα πρεπει να το προσπερασετε ...
ελα μωρε ενα λαθακι εκανε και αυτη !![]()
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
να γινεις συμβουλος γαμου...Ποιο θα είναι αυτό ?
Μα αφού δουλεύει, τι να λέμε στον άνθρωπο, αμπελοφιλοσοφίες?
Συναγωνιστή θες κανά τηλεφωνάκι να κάνεις την δουλειά σου κ να δεις πως την ξεχνάς στο άψε σβήσε?!
στα μπουρδελα δεν παω πλεον....αλλα δεν ειναι κερατοαρα αφου κ συ εισαι ετσι γτ προσπαθεις να με πεισεις γ το αντιθετο?
επισης ελπιζω οταν λες δεν κερατωνεις να μην εννοεις παω μονο σε μπουρδελα...![]()
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
μα γι αυτο δεν χρειαζεται να το πει βρε.....τα εχουμε ξαναπει κ πονανε γιατι δεν αρεσουν οσα λεμε.οι περισσοτερες σχεσεις εχουν κερατο ειτε απο τη μερια του αντρα ειτε απο της γυναικας.απλα δεν χαλανε οι σχεσεις γιατι δεν το μαθαινει ο αλλος.οποτε αν δεν το μαθεις ειναι σαν να μην το εφαγες το κερατο.γι αυτο να μην το πει
και γι'αυτό να κρατάμε χορτάτο ο ένας τον άλλον παιδιάαααααααα γιατί χανόμαστεεεεεεεεε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 233
- Εμφανίσεις
- 23K
Δ