Επισκέπτης
Δεν τελειώνει έτσι εύκολα ένας γάμος για ένα ξενοπήδημα κι εναν ενθουσθασμό της στιγμής..ντεκερ μου....
οσο ευκολο του ηταν να παε με αλλη
τοσο ευκολο θα πρεπει να του ειναι να φανει ειλικρινης....
Δεν τελειώνει έτσι εύκολα ένας γάμος για ένα ξενοπήδημα κι εναν ενθουσθασμό της στιγμής..ντεκερ μου....
οσο ευκολο του ηταν να παε με αλλη
τοσο ευκολο θα πρεπει να του ειναι να φανει ειλικρινης....
να τη κ η αλλη.ελατε στη θεσητης γυναικας του,σας το λεει κ μενετε με το παιδι κ το μεγαλωνετε μονες σας γιατι το παιζετε κ ιστοριες.το παιδι πως θα μεγαλωσει,μην τα ισοπεδωνετε ολα.θελει σκεψη το πραγμα κ υπομονη.ο φιλος να μην κανει καμια βλακεια κ το πει αλλα να ξεκαθαρισει τη θεση του με την αλλη η οποια ειναι κ αυτη παντρεμενη με παιδι
χιλιαδες παιδια μεγαλωνουν με εναν γονεα...να τη κ η αλλη.ελατε στη θεσητης γυναικας του,σας το λεει κ μενετε με το παιδι κ το μεγαλωνετε μονες σας γιατι το παιζετε κ ιστοριες.το παιδι πως θα μεγαλωσει,μην τα ισοπεδωνετε ολα.θελει σκεψη το πραγμα κ υπομονη.ο φιλος να μην κανει καμια βλακεια κ το πει αλλα να ξεκαθαρισει τη θεση του με την αλλη η οποια ειναι κ αυτη παντρεμενη με παιδι
καλα....Δεν τελειώνει έτσι εύκολα ένας γάμος για ένα ξενοπήδημα κι εναν ενθουσθασμό της στιγμής..
Δεν τελειώνει έτσι εύκολα ένας γάμος για ένα ξενοπήδημα κι εναν ενθουσθασμό της στιγμής..
κατα ρχην ολα τα παιδια δεν εχουν τον ιδιο χαρακτηρα κ δεν το παιρνουν καλα.γι αυτο τα περισσοτερα πλεον εχουν προβληματα κ καταληγουν να χωριζουν κ αυτα οταν φτασει η ωρα γιατι αυτα βλεπουν.χιλιαδες παιδια μεγαλωνουν με εναν γονεα...
δε θα παθει τπτ..
αντιθετως το να ζω με εναν ψευτη που με απαταει κ δεν εχει κ τα απαραιτητα προσοντα να το παραδεχτει ειναι χειροτερο.
καλα....
Κλααααααααααααψψψψψψψψψψψεεεεεεεεεεεεεαν ανοιγα εγω η αλλη γκομενα το ιδιο θεμα ξερεις τι θα ειχε ακουσει?!
Το μυαλό μου έχει κολλήσει σε μια γκόμενα στο γραφείο. Και οι δύο είμαστε παντρεμένοι με παιδιά και είπαμε να το κάνουμε γιατί είχαμε λοιώσει από κάβλα! Η γυναίκα όμως ήταν μακράν η πιο καβλιάρα από όσες έχω πάει. Απίστευτη πίπα, μου τά δωσε όλα. Κάνω σεξ με τη γυναίκα και σκέφτομαι εκείνη. Την αποφεύγω όσο μπορώ αλλά στα δίπλα γραφεία ήμαστε ανά πάσα στιγμή μπορεί να την πετύχω.
Τι να κάνω ρε παιδιά, δε θέλω να νομίζει κιόλας ότι τη φτύνω, ούτε να της δίνω ελπίδες ότι θα ξαναβρεθούμε. Θα την ξεπεράσω όμως?
ντεκερ...ξερεις πολυ καλα τι θελω να πω...κατα ρχην ολα τα παιδια δεν εχουν τον ιδιο χαρακτηρα κ δεν το παιρνουν καλα.γι αυτο τα περισσοτερα πλεον εχουν προβληματα κ καταληγουν να χωριζουν κ αυτα οταν φτασει η ωρα γιατι αυτα βλεπουν.
ειπαμε δεν θα το ξανακανει.αν το ξανακανει να χωρισει.μην το παιζετε φεμινιστριες κ οτι κ καλα δεν σας νοιαζει κ μπορειτε να μεγαλωσετε μονες ενα παιδι.αυτα ειναι μαλακιες.
Κλααααααααααααψψψψψψψψψψψεεεεεεεεεεεεε
κ τι σημαινει αυτο?επειδη θα σε γαμοσταυριζαν μερικοι εδω μεσα πρεπει να χωρισει ο ανθρωπος?αν ανοιγα εγω η αλλη γκομενα το ιδιο θεμα ξερεις τι θα ειχε ακουσει?!
σου απαντησα πιο πανω...κ τι σημαινει αυτο?επειδη θα σε γαμοσταυριζαν μερικοι εδω μεσα πρεπει να χωρισει ο ανθρωπος?
ντεκερ...ξερεις πολυ καλα τι θελω να πω...
ο αλλος /η που ζει σε ενα ψεμα ειναι μαλακας?!
ας μαθει την αληθεια κ ας πραξει αναλογως...
πρεπει να μαθουμε καποια στιγμη οτι οι πραξεις μας εχουν συνεπειες....
αλλο το ενα αλλο το αλλο...Ναι επισης πεστου να δεσει και μια θηλεια στον λαιμο του μετα.
δεν πρεπει να το μαθει πιστευω....θα ερθει ο χωρισμος κ μετα αντε γεια.αλλα να μην το ξανακανειντεκερ...ξερεις πολυ καλα τι θελω να πω...
ντεκερ...ξερεις πολυ καλα τι θελω να πω...
αλλο το ενα αλλο το αλλο...
τον βλεπεις μετανιωμενο εσυ?!δεν πρεπει να το μαθει πιστευω....θα ερθει ο χωρισμος κ μετα αντε γεια.αλλα να μην το ξανακανει