Νέα

Εχω κολλήσει σε μια γκόμενα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα EDEM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
να τη κ η αλλη.ελατε στη θεσητης γυναικας του,σας το λεει κ μενετε με το παιδι κ το μεγαλωνετε μονες σας γιατι το παιζετε κ ιστοριες.το παιδι πως θα μεγαλωσει,μην τα ισοπεδωνετε ολα.θελει σκεψη το πραγμα κ υπομονη.ο φιλος να μην κανει καμια βλακεια κ το πει αλλα να ξεκαθαρισει τη θεση του με την αλλη η οποια ειναι κ αυτη παντρεμενη με παιδι

και μετά να την ξαναπηδήξει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αφού το θέλει ρε  :pipa1: :s&m_3:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να τη κ η αλλη.ελατε στη θεσητης γυναικας του,σας το λεει κ μενετε με το παιδι κ το μεγαλωνετε μονες σας γιατι το παιζετε κ ιστοριες.το παιδι πως θα μεγαλωσει,μην τα ισοπεδωνετε ολα.θελει σκεψη το πραγμα κ υπομονη.ο φιλος να μην κανει καμια βλακεια κ το πει αλλα να ξεκαθαρισει τη θεση του με την αλλη η οποια ειναι κ αυτη παντρεμενη με παιδι
χιλιαδες παιδια μεγαλωνουν με εναν γονεα...
δε θα παθει τπτ..
αντιθετως το να ζω με εναν ψευτη που με απαταει κ δεν εχει κ τα απαραιτητα προσοντα να το παραδεχτει ειναι χειροτερο.

Δεν τελειώνει έτσι εύκολα ένας γάμος για ένα ξενοπήδημα κι εναν ενθουσθασμό της στιγμής..
καλα....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειμαι της αποψης οτι δεν πρεπει να τελειωσεις το γαμο σου για ενα ξενοπηδημα αλλα κ να μην το ξανακανεις.αν το ξανακανεις τοτε να το πεις στη γυναικα σου.δεν χρειαζεται να το κανεις τωρα.σκεψου οτι εχεις κ παιδι παναθεμα σε κ σε αυτες τις περιπτωσεις βαζεις πανω απ ολα το δικο του καλο χωρις αυτο να σημαινει οτι θα γαμας αβερτα αλλες κ δεν θα το λες

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν ανοιγα εγω η αλλη γκομενα το ιδιο θεμα ξερεις τι θα ειχε ακουσει?!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
καθε επίσκεψη σε αιδίον πέραν του νομιμου ειναι δελεαστικη, ενιοτε, δημιουργει και υπερμετρες εκτιμησεις. τα πραγματα εδω ειναι απλα. keep fucking her. θα σβησει μονο του (αν σβησει) το πραγμα.
τις μαλακιες περι χωρισμού εγω τις ακουω βερεσε. και ιδιως απο ανθρώπους που τις σχεσεις τις εχουν βιωσει μεσα απο ταινιες και βιβλια. μη γαμησει κανεις καμια, αμεσως οι ραφατες γεροντοκορες κραζουν να χωρίσει...pathetic...οι καλυτεροι γαμοι ειναι αυτοι που στηριζονται σε μικρα ψεματα, ειχε πει ενας διακεκριμενος (του οποιου το ονομα μου διαφευγει).

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χιλιαδες παιδια μεγαλωνουν με εναν γονεα...
δε θα παθει τπτ..
αντιθετως το να ζω με εναν ψευτη που με απαταει κ δεν εχει κ τα απαραιτητα προσοντα να το παραδεχτει ειναι χειροτερο.

καλα....
κατα ρχην ολα τα παιδια δεν εχουν τον ιδιο χαρακτηρα κ δεν το παιρνουν καλα.γι αυτο τα περισσοτερα πλεον εχουν προβληματα κ καταληγουν να χωριζουν κ αυτα οταν φτασει η ωρα γιατι αυτα βλεπουν.
ειπαμε δεν θα το ξανακανει.αν το ξανακανει να χωρισει.μην το παιζετε φεμινιστριες κ οτι κ καλα δεν σας νοιαζει κ μπορειτε να μεγαλωσετε μονες ενα παιδι.αυτα ειναι μαλακιες.

Επισκέπτης
Το μυαλό μου έχει κολλήσει σε μια γκόμενα στο γραφείο. Και οι δύο είμαστε παντρεμένοι με παιδιά και είπαμε να το κάνουμε γιατί είχαμε λοιώσει από κάβλα! Η γυναίκα όμως ήταν μακράν η πιο καβλιάρα από όσες έχω πάει. Απίστευτη πίπα, μου τά δωσε όλα. Κάνω σεξ με τη γυναίκα και σκέφτομαι εκείνη. Την αποφεύγω όσο μπορώ αλλά στα δίπλα γραφεία ήμαστε ανά πάσα στιγμή μπορεί να την πετύχω.
Τι να κάνω ρε παιδιά, δε θέλω να νομίζει κιόλας ότι τη φτύνω, ούτε να της δίνω ελπίδες ότι θα ξαναβρεθούμε. Θα την ξεπεράσω όμως?

γαματην και αλλες φορες ρε μαλακα.
Σπαστης το καβλομουνο της.Μην εισαι κοροιδο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κατα ρχην ολα τα παιδια δεν εχουν τον ιδιο χαρακτηρα κ δεν το παιρνουν καλα.γι αυτο τα περισσοτερα πλεον εχουν προβληματα κ καταληγουν να χωριζουν κ αυτα οταν φτασει η ωρα γιατι αυτα βλεπουν.
ειπαμε δεν θα το ξανακανει.αν το ξανακανει να χωρισει.μην το παιζετε φεμινιστριες κ οτι κ καλα δεν σας νοιαζει κ μπορειτε να μεγαλωσετε μονες ενα παιδι.αυτα ειναι μαλακιες.
ντεκερ...ξερεις πολυ καλα τι θελω να πω...
ο αλλος /η που ζει σε ενα ψεμα ειναι μαλακας?!
ας μαθει την αληθεια κ ας πραξει αναλογως...
πρεπει να μαθουμε καποια στιγμη οτι οι πραξεις μας εχουν συνεπειες....

Επισκέπτης

Ναι επισης πεστου να δεσει και μια θηλεια στον λαιμο του μετα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν πρεπει να το μαθει πιστευω....θα ερθει ο χωρισμος κ μετα αντε γεια.αλλα να μην το ξανακανει

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

καλα, κατσε να βρεθει κανεις ηλιθιος να σε φορτωθει και αυτα που ραφεις, να τα θυμηθεις οταν θα εισαι με τα ποδια ψηλά στο 3χ με τον (τρισκακομοιρο) εραστή σου και θα βογκας υπο τους ηχους του πορνο που θα βλεέπι ο αλλος για να του σηκωθεί και να σε πηδηξει.

Επισκέπτης
αλλο το ενα αλλο το αλλο...

τι αλλο το ενα και αλλο το αλλο?
Μαλακας ειναι ο ανθρωπος?να πληρωνει μετα και ενα καρο διατροφες?
Ας βρει εναν γαμια καλυτερα και αυτος για την γυναικα του και μετα να εκδωσει ενα διαζυγιο εις βαρος της. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν πρεπει να το μαθει πιστευω....θα ερθει ο χωρισμος κ μετα αντε γεια.αλλα να μην το ξανακανει
τον βλεπεις μετανιωμενο εσυ?!
γτ εγω διαβασα:κανω σεξ με την γυναικα μου κ σκεφτομαι αυτην.
επισης δεν ειδα να εγινε τυχαια πχ μετα απο μεθυσι αλλα ειπε:ειπαμε να το κανουμε γτ λιωσαμε απο καυλα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom