Τον Δεκέμβριο του 2012 άρχισα να ξενερώνω από την χήρα μουνάρα γειτόνισσα και είχα γνωρίσει μια αισθητικό από Καματερό. Ήταν πετίτ γκόμενα και μακριά από τα γούστα μου που είναι οι χυμώδεις γυναίκες. Εγώ 27 τότε και αυτή 32. Αλλά ήταν κοκέτα με όμορφο πρόσωπο, σικ ντύσιμο, βάψιμο σπέσιαλ...Βγήκαμε ένα ραντεβού, μετά από λίγο και δεύτερο ραντεβού στο οποίο κλείσαμε 8 ώρες σε καφετέρια. Στο δεύτερο ραντεβού το μόνο που κατάφερα ήταν να της πω ότι την γουστάρω και της κρατούσα τα χέρια όταν της το έλεγα. Πραγματικά δεν ξέρω πώς στον πούτσο δεν έκανα κίνηση για γλωσσόφιλο εκείνη την μέρα
Δεν είμαι από τους τύπους που το πάνε σιγά σιγά, αλλά σε εκείνη την φάση φαίνεται είχα καψουρευτεί την τύπισσα. Τελικά άρχισα να πιέζω και για τρίτο ραντεβού και αρχίσαμε να μαλώνουμε στο τηλέφωνο άγρια με εκείνη να λέει ότι την πιέζω και όντως είχε δίκιο γιατί η καψούρα μου είχε αρχίσει να γίνεται ανυπόφορη. Εντέλει αυτή ήταν ανένδοτη να ξανά βγούμε, εγώ της έστειλα τριαντάφυλλα στο σπίτι της και δεν τα δεχόταν και πήγαν τζάμπα τα 50 ευρώ
Έκανα μαλακία στην συγκεκριμένη περίπτωση και δεν γάμησα ακάποτα αυτό το όμορφο καυλάκι, ενώ θα μπορούσα αν το χειριζομουν διαφορετικά να το έκανα