psolaras19
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Τι κάνατε ; Μηλίσατε ; Κουβεντιάσατε για τις πουτάνες ;
Εγω τον συνάντησα στη ...Ρουλέτα!!!!!!!!!!! Έπαιζε την προίκα της γυναίκας μου...Τι κάνατε ; Μηλίσατε ; Κουβεντιάσατε για τις πουτάνες ;
ντουβρουτσα......... τι εστι;;;;;;;;;εγω ειχα συναντησει ενα γνωστο που μου το παιζε βαρυ πεπονι οτι και καλα αυτος γαμαει τσαμπα και μολις με ειδε επαθε ντουβρουτζα ο μαλακας
Οχι ποτε δεν τον εχω συναντησει.
Γιατι αυτος παει σε μπουρδελο και εγω σε στουντιο!!!!
ντουβρουτζα,ταρακουλο,κολπος,χλαπατσοντουβρουτσα......... τι εστι;;;;;;;;;
ντουβρουτζα,ταρακουλο,κολπος,χλαπατσο
Εγω τον συνάντησα στη ...Ρουλέτα!!!!!!!!!!! Έπαιζε την προίκα της γυναίκας μου...
Όλο κακιούλες είσαι Χριστουγεννιάτικα..Δεν θα παντρευτείς ρε Π@@@@@η???Θα τα πούμε τότε ,αρκεί να το μάθω....Mπα επένδυση πες το για να δώσει στο γαμπρούλη του,μεγαλύτερη προίκα ;)
Aναρωτιέμαι πως θα έγινε το συνοικέσιο:
1)Έχασες εσύ στα χαρτιά και το στοίχημα ήταν να παντρευτείς την κόρη του ή
2)Που του είπες ''πάμε ένα στοίχημα στα χαρτιά κι άμα κερδίσω θέλω την κόρη σου?'' :o :o :o
Καλο αυτο,δηλαδη εχει και αλλη κορη απο ......... αρα ειναι κουνιαδα σου η συγκεκριμενηNαι,εχω συναντησει και μου ειπε οτι επισκεφτηκε την κορη του.
πεθερο οχι.την πεθερα μου ειχα πετυχει.και της λεω με εχεις γαμησει πατοκορφα ηρθε η σειρα μου τωρα......
Εγώ ανεβαινοντας τη σκαλα διασταυρωθηκα με το Στάλιν και μπαινοντας στο σαλονι συναντησα τον Χιτλερ...Τι κάνατε ; Μηλίσατε ; Κουβεντιάσατε για τις πουτάνες ;
Ως συνηθως οι πεθερες τους γαμπρους τους εχουνε στα ωπα-ωπαπεθερο οχι.την πεθερα μου ειχα πετυχει.και της λεω με εχεις γαμησει πατοκορφα ηρθε η σειρα μου τωρα......
Εγώ ανεβαινοντας τη σκαλα διασταυρωθηκα με το Στάλιν και μπαινοντας στο σαλονι συναντησα τον Χιτλερ...
Ειμαι απελπισμενος...
Ως συνηθως οι πεθερες τους γαμπρους τους εχουνε στα ωπα-ωπα
Δηλαδη σας χορευουν στο ταψιτι?????????????????????απο που ψωνιζεις πεθερες?εχω κανα δυο φιλους που θελουν να μαθουν