Νέα

Έχετε συναντήσει τον πεθερό σας σε μπουρδέλο ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
τους,θες να πεις. εγω μαλακας ειμαι να παντρευτώ?η εστω οχι ακομα....
Το να παντρευτης ειναι δικο σου θεμα,δεν εψαξα τωρα αν υπαρχη το θεμα πως να γαμησω την πεθερα μου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πεθερο δεν εχω γιατι ειμαι μικρος για γαμο αλλα δεν νομιζω πως θα περνουσα καλα το υπολοιπο της ζωης μου αν τον πετυχαινα......μαλλον θα ειχα εναν εκβιαστη πανω απο το κεφαλι μου

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
πεθερο δεν εχω γιατι ειμαι μικρος για γαμο αλλα δεν νομιζω πως θα περνουσα καλα το υπολοιπο της ζωης μου αν τον πετυχαινα......μαλλον θα ειχα εναν εκβιαστη πανω απο το κεφαλι μου
Εξαρταται,αν τυχη κανενας σαν και μενα μαζι στα σπιτακια :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Όχι, αλλά είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι γαμεί καμιά πουτάνα που και που. Αυτός βαστιέται μια χαρά και πολλές φορές τον έχω κόψει να παίζει το ματάκι του όταν περνάει από δίπλα του καμιά μούνα!!! Η γυναίκα του (πεθερά μου) είναι για τα μπάζα, σκατόχοντρη, κακοδιατηρημένη και σπασαρχίδο!!!

Εσείς τι θα κάνατε στην θέση του? :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.307
Πόντοι
8.645
Xαρακιρι

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
....Μακαρι να τον πετυχαινα...!!!!!   Θα ειχα εξασφαλισμενη την ...σιωπη του...Κoρακαs , κορακου ματι βγαζει??? δεν βγαζει....Κανουν κι οι δυο γαργαρα....και ανταλασουνε και μπουρδελοενημερωση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zyklon

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν τον έχω πετύχει, όμως ανακάλυψα χτες στα τσίπουρα απάνω, ότι ξέρει την Ζάνα... (και εγώ ακόμα δεν την έχω δει...) :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Τι κάνατε ; Μηλίσατε ; Κουβεντιάσατε για τις πουτάνες ;
Ελα ρε ηγετη,ΜΟΝΟ ΕΣΥ θα ανοιγες thread με τετοιο θεμα!Respect!
εγω ειχα συναντησει ενα γνωστο που μου το παιζε βαρυ πεπονι οτι και καλα αυτος γαμαει τσαμπα και μολις με ειδε επαθε ντουβρουτζα ο μαλακας
Ξερεις ποιος ειμαι εγω και ετσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom