apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ξυλοδαρμος τυπε?φυλακή δεν έχω κάνει ένα βραδυ μονο στο αυτόφωρο έχω κάνει δεν ήταν και πολλή ευχάριστο
ξυλοδαρμος τυπε?φυλακή δεν έχω κάνει ένα βραδυ μονο στο αυτόφωρο έχω κάνει δεν ήταν και πολλή ευχάριστο
ας παει στην κολομβια να μπει σε κανα καρτελ τυπερε τυπε γιατι δεν πας σε καμια βραζιλια να αραξεις εκει ανεργος?τουλαχιστον εκει ειναι ολοι χαρουμενοι
Ασε που θα χορευει ολη μερα, σαμπα, ρουμπα, σαλσα και θαχει βραζιλοκωλαρεsρε τυπε γιατι δεν πας σε καμια βραζιλια να αραξεις εκει ανεργος?τουλαχιστον εκει ειναι ολοι χαρουμενοι
άντρες δεν είναι; χαχχαχαχαχαχαχα τι ρωτάς;
* στη στενή τους φέρονται σαν άντρες άλλο αν βάφονται
ξυλοδαρμος τυπε?
ε ναι ρε τυπε να κανει και καριερα ,εδω μετα απο μια ληστεια παλι ανεργος θα ειναιας παει στην κολομβια να μπει σε κανα καρτελ τυπε
ας παει στην κολομβια να μπει σε κανα καρτελ τυπε
οι νεοι δεν εχουν φαντασια πιαΑσε που θα χορευει ολη μερα, σαμπα, ρουμπα, σαλσα και θαχει βραζιλοκωλαρεs
επεσαν ψιλες?φυλακή δεν έχω κάνει ένα βραδυ μονο στο αυτόφωρο έχω κάνει δεν ήταν και πολλή ευχάριστο
και αν εχουν κανει προσθετικη στηθους?
ερωτησεις που κανω ο τυπος ε?
εκεί δεν παίζουν δικέ μου.. :S
http://[URL unfurl="true"]www.bestgore.com/wp-content/uploads/2013/01/dismembered-remains-two-boys-found-inside-garbage-bags-mexico-01-500x371.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αποκεφαλισμοι και διαμελισμοι ειναι παραδοση στο μεχικο τυπε
δεν ειναι απο κολομβια η φωτο
ασε που εδω λογικα θα τον πιασουνε ναι ρε τυπε να κανει και καριερα ,εδω μετα απο μια ληστεια παλι ανεργος θα ειναι
παίχτη, άμα θες να πας στις γυναικείες κόψε πούτσο και βάλε βυζια
επεσαν ψιλες?
αποκεφαλισμοι και διαμελισμοι ειναι παραδοση στο μεχικο τυπε
δεν ειναι απο κολομβια η φωτο
τυπε καθε 2 μηνες θα παιρνει και προαγωγη αν ειναι καλος.Σε καθε 10 κιλα κοκα που θα πουλαει θα παιρνει 5% οπως ολοι οι πωλητεςασε που εδω λογικα θα τον πιασουν
ενω εκει να κανει διεθνη καριερα
πηγε κανενας νοσοκομειο τυπε?εεεεεεεε κάτι ψιλά
dismembered-remains-two-boys-found-inside-garbage-bags-mexicoείσαι λάθος...άμα μου βρεις από που είναι η φώτο θα σε παραδεχτώ..
ρε ψηλε δεν ρωταω για μενα.
απλα ηταν συνειρμοι..
εεεεεεεε κάτι ψιλά
, άμα θες να πας στις γυναικείες κόψε πούτσο και βάλε βυζια