Νέα

εχετε παει ποτε σας φυλακη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ε φαντάζομαι με τις μειώνεις και τις καλές συμπεριφορές και δε ξέρω γω τι κάνεις λιγότερα.Αυτά ρε μαν δε στα είπε ο δικηγόρος σου?
ο μονος τροπος ειναι να γινει φιλος με τον εκτορα και να παρει κανα τηλεφωνο στα κοννε του υποκοσμου που εχει   ;)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.256
Πόντοι
5.006
Ρώτα τον να σου τα πει.Είναι δυνατόν να μη σου έχει δώσει πληροφορίες για το τι θα σου συμβεί αν καταδικαστείς?
μηπως επεσε σε κανα σκιτζη που του λεει ολα καλα θα πανε, και μετα την δικασιμο τον παρουν σιδεροδεσμιο τον φιλο καρατζον????

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ο μονος τροπος ειναι να γινει φιλος με τον εκτορα και να παρει κανα τηλεφωνο στα κοννε του υποκοσμου που εχει   ;)
Είναι βαριά υποχρέωση να χρωστάς τέτοιες χάρες... :rockon:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μηπως επεσε σε κανα σκιτζη που του λεει ολα καλα θα πανε, και μετα την δικασιμο τον παρουν σιδεροδεσμιο τον φιλο καρατζον????
υποννοεις πως ο αλεξ ειναι σκιτζης τυπε? και θελει να γινει και μοντ εδω?  :o πεφτω απο τα συννεφα  :o

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
στο επισκεπτηριο ποιοι επιτρεπονται να ερχονται?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν ξέρω κάν ποσά έφαγε αρχικά και αν έπεσε στην έφεση το μονο που ξέρω σίγουρα οτι σκότωσε οχι σε άμυνα και βγήκε έξω σε 3 χρονια  παντως τα 15 μου ακούγονται λίγα για φόνο

η ανθρωποκτονια εχει μεγαλο ευρος συμφωνα με το νομο και αναλογα την αποφαση του δικαστη, σκεψου οτι ξεκιναει απο 3 μηνες στην αμελεια. αφου δεν ξερεις την ακριβη αποδοση στην αποφαση μου ακουγεται πολυ λογικο τα 3 χρονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom