brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.059
- Πόντοι
- 2.606
οχι φιλε σορυ δεν θελω να καρφοθω άλλο ελπιζω να καταλαβαίνειςπως τον εφαγε με μαχαιρουκλα?![]()
οχι φιλε σορυ δεν θελω να καρφοθω άλλο ελπιζω να καταλαβαίνειςπως τον εφαγε με μαχαιρουκλα?![]()
οχι...Ε φαντάζομαι με τις μειώνεις και τις καλές συμπεριφορές και δε ξέρω γω τι κάνεις λιγότερα.Αυτά ρε μαν δε στα είπε ο δικηγόρος σου?
ο μονος τροπος ειναι να γινει φιλος με τον εκτορα και να παρει κανα τηλεφωνο στα κοννε του υποκοσμου που εχει ;)Ε φαντάζομαι με τις μειώνεις και τις καλές συμπεριφορές και δε ξέρω γω τι κάνεις λιγότερα.Αυτά ρε μαν δε στα είπε ο δικηγόρος σου?
Ρώτα τον να σου τα πει.Είναι δυνατόν να μη σου έχει δώσει πληροφορίες για το τι θα σου συμβεί αν καταδικαστείς?οχι...
παιδια εχει παει ποτε σας καποιος φυλακη?
μηπως επεσε σε κανα σκιτζη που του λεει ολα καλα θα πανε, και μετα την δικασιμο τον παρουν σιδεροδεσμιο τον φιλο καρατζον????Ρώτα τον να σου τα πει.Είναι δυνατόν να μη σου έχει δώσει πληροφορίες για το τι θα σου συμβεί αν καταδικαστείς?
Είναι βαριά υποχρέωση να χρωστάς τέτοιες χάρες...ο μονος τροπος ειναι να γινει φιλος με τον εκτορα και να παρει κανα τηλεφωνο στα κοννε του υποκοσμου που εχει ;)
θελει λεφτα συνεχεια τυπε...Ρώτα τον να σου τα πει.Είναι δυνατόν να μη σου έχει δώσει πληροφορίες για το τι θα σου συμβεί αν καταδικαστείς?
υποννοεις πως ο αλεξ ειναι σκιτζης τυπε? και θελει να γινει και μοντ εδω? :o πεφτω απο τα συννεφα :oμηπως επεσε σε κανα σκιτζη που του λεει ολα καλα θα πανε, και μετα την δικασιμο τον παρουν σιδεροδεσμιο τον φιλο καρατζον????
στο επισκεπτηριο ποιοι επιτρεπονται να ερχονται?μηπως επεσε σε κανα σκιτζη που του λεει ολα καλα θα πανε, και μετα την δικασιμο τον παρουν σιδεροδεσμιο τον φιλο καρατζον????
το σοϊ σου και καμια γκομενα ή call girl αμα εχεις , αν οχι σου βρισκουν εκεινοιστο επισκεπτηριο ποιοι επιτρεπονται να ερχονται?
κάνα φίλο με ελικόπτερο έχεις?στο επισκεπτηριο ποιοι επιτρεπονται να ερχονται?
δεν ξέρω κάν ποσά έφαγε αρχικά και αν έπεσε στην έφεση το μονο που ξέρω σίγουρα οτι σκότωσε οχι σε άμυνα και βγήκε έξω σε 3 χρονια παντως τα 15 μου ακούγονται λίγα για φόνο
οχικάνα φίλο με ελικόπτερο έχεις?
α συμβολαιογραφο πηρε...τι θα κανει, καμια γονικη παροχη????υποννοεις πως ο αλεξ ειναι σκιτζης τυπε? και θελει να γινει και μοντ εδω? :o πεφτω απο τα συννεφα :o
το πιο αχρηστο επαγγελμα τυπε μαζι με του δικηγορου και του μοντ σε σαϊτ για πουτανες ;)α συμβολαιογραφο πηρε...τι θα κανει, καμια γονικη παροχη????![]()
![]()
![]()
![]()
για τους κλωνους ποια ειναι η γνωμη σου???το πιο αχρηστο επαγγελμα τυπε μαζι με του δικηγορου και του μοντ σε σαϊτ για πουτανες ;)
στο επισκεπτηριο ποιοι επιτρεπονται να ερχονται?