erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Ωραίες παρέες λοπεζ ..αμα ξερουμε τελειοφοιτους, αποφοιτους, τρεχοντες σπουδαστες δεν πιανεται?
Ωραίες παρέες λοπεζ ..αμα ξερουμε τελειοφοιτους, αποφοιτους, τρεχοντες σπουδαστες δεν πιανεται?
γιατι ρεκαρατζον αν μπεις για κανα πενταπλο φονικο, στα αρχιδια σου ολα...δεν θα σ αγγιζει κανεις..
να αλλαξεις δικηγορο και να παρεις εναν πουστη ;) ακου τι σου λεω ;)δεν μπορω να πω φιλε,παντως παιρνει μεχρι 10χρονια ειπε ο δικηγορος
καρατζόν πες μου εμένανε με πμ. Είμαι εχέμυθη και εξαιρετική γνωριμία για κάθε εγκληματίαδεν μπορω να πω φιλε,παντως παιρνει μεχρι 10χρονια ειπε ο δικηγορος
θα χεις αλλο κυρος ρε συ..θα σε πουν και στα καναλια..θα εισαι φιρμα...γιατι ρε
θα το πεις,δεν σε εμπιστευομαικαρατζόν πες μου εμένανε με πμ. Είμαι εχέμυθη και εξαιρετική γνωριμία για κάθε εγκληματία![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
άκου να σου πω και δεν ειναι φίδια γνωστός μπραβονι σκότωσε σε καβγά έναν και σε τρία χρονια ήταν έξω σε κάλυψα? αλλα ειχε υπεράσπιση οχι τον αλεξ απ οτι φάνταζεσαιδεν μπορω να πω φιλε,παντως παιρνει μεχρι 10χρονια ειπε ο δικηγορος
Θα του χαρίσεις την τελευταία νύχτα του πριν τον αμπαρώσουνε?καρατζόν πες μου εμένανε με πμ. Είμαι εχέμυθη και εξαιρετική γνωριμία για κάθε εγκληματία![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μονο τρια χρονια?πρεπει να λαδωσε πολυ χρημα ρε φιλεάκου να σου πω και δεν ειναι φίδια γνωστός μπραβονι σκότωσε σε καβγά έναν και σε τρία χρονια ήταν έξω σε κάλυψα αλλα ειχε υπεράσπιση οχι τον αλεξ απ οτι φάνταζεσαι
θα το πεις,δεν σε εμπιστευομαι
η eirinal τι ειναι?call girlΘα του χαρίσεις την τελευταία νύχτα του πριν τον αμπαρώσουνε?![]()
Θα του χαρίσεις την τελευταία νύχτα του πριν τον αμπαρώσουνε?![]()
ξερω μονο ποιον ειχε υπεράσπιση το πως έγινε το συμβάν και δεν ήταν σε άμυνα και το οτι κάθησε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μονο μεσα, ήταν γνωστός οχι φιλος δεν γνωρίζω κατι παραπάνω απο αυτα που σου γράφωμονο τρια χρονια?πρεπει να λαδωσε πολυ χρημα ρε φιλε
ενα βρωμομουνο ειναι τυπε αλλα ειναι υπαστυνομος α στη διωξη ηλ.εγκληματος και καθεται ολη μερα στο μπου τρογωντας ντονατςη eirinal τι ειναι?call girl
να αλλαξεις δικηγορο και να παρεις εναν πουστη ;) ακου τι σου λεω ;)
ενα βρωμομουνο ειναι τυπε αλλα ειναι υπαστυνομος α στη διωξη ηλ.εγκληματος και καθεται ολη μερα στο μπου τρογωντας ντονατς
κατι παρομοιο ειναι η δικη μου υποθεση,χωρις να ειμαι ο ηθικος αυτουργος εγωξερω μονο ποιον ειχε υπεράσπιση το πως έγινε το συμβάν και δεν ήταν σε άμυνα και το οτι κάθησε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μονο μεσα, ήταν γνωστός οχι φιλος δεν γνωρίζω κατι παραπάνω απο αυτα που σου γράφω