Νέα

εχετε παει ποτε σας φυλακη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εχω φιλους που εκαναν φυλακη. Και οι δυο για ναρκωτικα και κλοπες ο ενας. Αυτοι μου τα χουν πει. Εγω την εχω σκαπουλαρει.......προς το παρων....
Ωραιες παρεες εχεις τυπε ....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν επιτρέπεται..κι όσοι το έκαναν αυτό το μόνο που απέμενε ήταν το τάπερ άδειο...θυμάμαι που είχα τσιμπήσει της ψυχολόγου τα στυλό bic γτ τα ήθελε ένας συγκρατούμενος για να μεταφέρει δόσεις
:new_shocked:

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

:badair:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η μοναδικη φορα που ειχα εμπειρια με αστυνομικο τμημα ηταν οταν ημουν 9-10 ετων οταν πουλαγα περιοδικα
και ειχα κανει χοντρη ζημια σε 4-5 μαγαζια του ειδους στην περιοχη καθως με προτιμουσαν πολλοι και ειχα μαζεψει παρα πολυ εμπορευμα με τις ανταλλαγες  :2funny:

Ειχα και σλογκαν .... με 25 δρχ αγοραζεις μονο ενα περιοδικο ενω εδω αγοραζεις μεχρι 4  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μιλαμε οταν με ειδε ο διοικητης του τμηματος αιγαλεω τοτε στο γραφειο του με δυο καταστηματαρχες λυθηκε στο γελιο
Αυτος σας εκανε την ζημια τους ειπε ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν μπορουμε να δουλεψουμε του ειπαν αυτοι ...... :2funny:
Ας τα πουλατε φθηνοτερα τους ειπα εγω  :2funny:
Το τι βρισιδι ειχα ακουσει απο αυτους τους δυο δεν λεγεται
Στα 11 μου τα παρατησα γιατι μαλλον απειλησανε την μητερα μου με εφορια κτλ και δεν με αφησε να συνεχισω....
Το εκανα μονο τα σαββατοκυριακα για χαρτζιλικι, ενω νοικιαζα με την ωρα κι ενα ποδηλατο που ειχα  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η μοναδικη φορα που ειχα εμπειρια με αστυνομικο τμημα ηταν οταν ημουν 9-10 ετων οταν πουλαγα περιοδικα
και ειχα κανει χοντρη ζημια σε 4-5 μαγαζια του ειδους στην περιοχη καθως με προτιμουσαν πολλοι και ειχα μαζεψει παρα πολυ εμπορευμα με τις ανταλλαγες  :2funny:

Ειχα και σλογκαν .... με 25 δρχ αγοραζεις μονο ενα περιοδικο ενω εδω αγοραζεις μεχρι 4  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μιλαμε οταν με ειδε ο διοικητης του τμηματος αιγαλεω τοτε στο γραφειο του με δυο καταστηματαρχες λυθηκε στο γελιο
Αυτος σας εκανε την ζημια τους ειπε ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν μπορουμε να δουλεψουμε του ειπαν αυτοι ...... :2funny:
Ας τα πουλατε φθηνοτερα τους ειπα εγω  :2funny:
Το τι βρισιδι ειχα ακουσει απο αυτους τους δυο δεν λεγεται
Στα 11 μου τα παρατησα γιατι μαλλον απειλησανε την μητερα μου με εφορια κτλ και δεν με αφησε να συνεχισω....
Το εκανα μονο τα σαββατοκυριακα για χαρτζιλικι, ενω νοικιαζα με την ωρα κι ενα ποδηλατο που ειχα  :2funny:
τυπε εισαι εμπορος!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
35 μερες φυλακιση το 1990...Σε κελί ατομικό,με καγκελα και κρεβατι με μια ξυλινη ταβλα, χωρίς μαξιλάρι και χωρίς τουαλέτα..Το πρωί μαθήματα, το μεσημέρι φαί στο κελι,το απόγευμα διαβασμα μαθημάτων στο κελί,το βράδυ 9 η ωρα υπνος στην ταβλα..Η ΤΑΒΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ!!
ΥΓ: Στη Σχολή Δοκίμων αυτά.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
35 μερες φυλακιση το 1990...Σε κελί ατομικό,με καγκελα και κρεβατι με μια ξυλινη ταβλα, χωρίς μαξιλάρι και χωρίς τουαλέτα..Το πρωί μαθήματα, το μεσημέρι φαί στο κελι,το απόγευμα διαβασμα μαθημάτων στο κελί,το βράδυ 9 η ωρα υπνος στην ταβλα..Η ΤΑΒΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ!!

εμμμμ βέβαια .. εγώ φταίω που σε βάζω μπαλαούρο για διήμερα και δεν σε χώνω για τα καλά στην στενή μούτσε...  :birdman:

τσι καλημέρες μου...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
εμμμμ βέβαια .. εγώ φταίω που σε βάζω μπαλαούρο για διήμερα και δεν σε χώνω για τα καλά στην στενή μούτσε...  :birdman:

τσι καλημέρες μου...
Δεν σε παιρνει να χωσεις φυλάκα έναν ΝΑΥΑΡΧΟ!Καλημερααααααααααααααααααα!!

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
τυπε εχω ακουσει οτι δεν ειναι και χαλια,τσαμπα τρως τσαμπα πινεις,μονο μην σκυψεις να πιασεις το σαπουνι να προσεχεις.
Ρε συ μαστερ,μην το φοβιζεις το παιδι.   :grin:  ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ,ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.ΜΟΝΟ 3 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΑ ΤΗΡΕΙΣ:
1) ΒΛΕΠΕ ΑΚΟΥΕ ΣΙΩΠΑ
2) ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
3) ΠΙΑΣΕ ΦΙΛΙΕΣ ΟΧΙ ΜΕ ΒΙΑΣΤΕΣ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥΣ-ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΓΙΑ ΦΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
ΑΝ ΤΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΑΥΤΑΑΑΑΑ   :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom