Νέα

Έχετε νοσήσει από κορωνοϊό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε νοσήσει από κορωνοϊό;

• Ναι

Ψήφοι: 16 13,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 80 66,1%
  • Μπορεί αλλά δεν έκανα τεστ

Ψήφοι: 25 20,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    121
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Απ'ότι έχω διαβάσει,όσοι έχουν ομάδα αίματος Ο πολύ δύσκολα θα το κολλήσουν σε σχέση με τους Α

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.358
Πόντοι
1.056
Καμία έως αυτή την στιγμή, 5 δόσεις .....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
πως και το αναβιωσατε αυτο το νήμα .
Εγω σιγουρα μια φορα πέρσι και ισως τον οριτζιναλ τον Μαρτιο του 2020 . Μπαινω συχνα σε ΜΜΜ και τον Μαρτιο του 2020 ειχα επισκεφθει μασαζερι μια εβδομαδα πριν τα κλεισουν όλα .
Δεν ειναι απλο πραγμα οπως λένε . Τωρα να δειτε που βγαινουν οι μασκες στα ΜΜΜ θα υπάρξει μια εξαρση αλλα τον εχουμε ψιλονικησει τον ιο οποτε θα περασει απαρατηρητη .

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.779
Πόντοι
2.816
πως και το αναβιωσατε αυτο το νήμα .
Εγω σιγουρα μια φορα πέρσι και ισως τον οριτζιναλ τον Μαρτιο του 2020 . Μπαινω συχνα σε ΜΜΜ και τον Μαρτιο του 2020 ειχα επισκεφθει μασαζερι μια εβδομαδα πριν τα κλεισουν όλα .
Δεν ειναι απλο πραγμα οπως λένε . Τωρα να δειτε που βγαινουν οι μασκες στα ΜΜΜ θα υπάρξει μια εξαρση αλλα τον εχουμε ψιλονικησει τον ιο οποτε θα περασει απαρατηρητη .
Χαχαχαχα έξαρση σε σχέση με τι;

Για χαλαρώστε λίγο.. οι άλλες γρύπες είναι προτεραιότητα.. κάνεις δεν ασχολείται με τον κοβιντ.. χωνεψτε το και προχωρήστε..

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.810
Πόντοι
1.756
Κολησε η συζυγος....Προσπαθουσα να κολησω κ εγω...Την αγκαλιαζα,την φιλουσα,πηγαινα μπροστα της οταν φτερνιζοταν,ετρωγα απο τα πηρουνια της και επινα απο τα ποτηρια της...Δεν καταφερα να κολησω...Πριν ρωτησετε,ναι εχω 0-.....

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
8.060
Πόντοι
3.446
Νόσησα το καλοκαίρι λίγο πριν πάω για την τρίτη δόση. Πάρα πολύς βήχας , ο οποίος έκανε έναν μήνα για να μου περάσει εντελώς, πονόλαιμος και καταρροή. Με ταλαιπώρησε αρκετά θα έλεγα. Τον χειμώνα μόλις έληξε το πιστοποιητικό νόσησης έκανα την τρίτη δόση. Ολα pfizer.

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
35.144
Πόντοι
27.636
Έχει νοσήσει κανείς μετά από ραντεβού με κορίτσι της δουλειάς;

:tooth:

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.358
Πόντοι
1.056
Καμία έως αυτή την στιγμή, 5 δόσεις .....
... και την Παρασκευή το μεσημέρι, γυρνά η κερά απ το σκολείο, τρώμε πίνουμε και το απόγευμα μου λέει, έχω πυρετό, και τέστ κατευθείαν και ΘΕΤΙΚΟ ! ευτυχώς σήμερα είναι απύρετη, γενικά έφτανε το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής έως 38,3 και εώς ελάχιστο μπούκωμα ! Αυτό ! 5 δόσεις και εκείνη, με τελευταία τον Ιούλιο.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.163
Πόντοι
456
Το γενάρη που μας πέρασε. Ύστερα απο την κοπή πίτας του μαγαζιού, σε ταβέρνα στο Περιστέρι, υπολογίζω οτι κόλλησα, γυρίζοντας με το μετρό. Κυριακή βράδυ αυτό, δευτέρα μεσημέρι (ήμουν απογευματινή βάρδια) πήγα στο μαγαζί, νομίζοντας οτι έχω κρύωμα. Με το ζόρι με στείλανε στο κοντινότερο φαρμακείο για τέστ, ενώ δεν ήθελα, δεν αισθανόμουν τόσο άσχημα, λίγη κομάρα είχα. Το τέστ θετικό, με στείλανε σπίτι κακήν κακώς, και το πέρασα σαν ένα μέτριο κρυολόγημα. Είχα κάνει και τρείς δόσεις ήδη, οπότε λογικό είναι που το πέρασα ελαφρά. Την τρίτη μέρα ήμουν μια χαρά, αλλά με κρατήσανε σπίτι μέχρι να βγεί αρνητικό το τέστ, κάτι που κράτησε μια εβδομάδα. Σάπισα και έχασα το ρυθμό μου. Πήρα και πέντε κιλά που ακόμα δε μπορώ να χάσω γαμώ τα γεράματά μου.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Y13

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
263
Πόντοι
21
Είμαι Α+ κόλλησα τον μάιο του21 στην δουλεία από έναν μαλάκα που τον κόλλησε η θεούσα τρελή γυναίκα του είχα βγάλει και την μάσκα γιατί είχε υγρασία, δεν είχα προλάβει να εμβολίαστο και με χτύπησε η δέλτα και με πήρε και σήκωσε, πυρετός 39 ρίγη δυο τρείς μέρες και με πάει ασθενοφόρο στον ερυθρό αξονική κατευθείαν μια πνευμονία μούρλια με πλακώνουν στην αντιβίωση και στα αντιπηκτικά μην πάθω εμβολή από θρόμβο στο αίμα και χαιρετίσω μέχρι το σάββατο από τετάρτη μου πέρασε ο πυρέτος αλλά οι πνευμόνες είχαν ρημαχτεί πεσμένος κορεσμός οξυγόνου καν φόραγα μάσκα οξυγόνου συνέχεια αντιπηκτικά για θρόμβο δεν βοηθούσαν και τα κιλά, αποτέλεσμα 16 μέρες στο νοσοκομείο και όταν βγήκα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια από την ταλαιπωρία, φυσιοθεραπεία εισπνεομένο φάρμακο φλέματα από τους πνεύμονες που έχω ακόμα α τον οκτώμβριο του 22 ξανακόλλησα μάλλον στο μετρό και είχα μια δόση από biotech ( η πρώτη ήταν η νόσηση) αλλά μετά απο μια μέρα πήρα το κοκταίλ από αντιικα χάπια και συνήλθα άμα δεν ήταν τα φλέματα δεν θα με ένοιαζε ,α και στο νοσοκομείο η νοσοκόμες επειδή ήταν θάλαμος covid έμπαιναν φασκιωμένες με φόρμα προστασίας γάντια προσώπιδα φουλ σετ πού να δεις κώλαρακια η λίγο από βυζί όπως φοράνε τις φόρμες τους έτσι να ήταν εφχάριστη η ώρα μέσα στον θάλαμο!!:confused::confused:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
2 φορες την πρωτη με τιναξε τα πεταλα την δευτερη λιγο πιο χαλαρα αλλα παλι ψιλοβαρια η πρωτη παντως ηταν κατσε καλα για νοσοκομειο παραλιγο :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.863
Πόντοι
3.656
2 φορες την πρωτη με τιναξε τα πεταλα την δευτερη λιγο πιο χαλαρα αλλα παλι ψιλοβαρια η πρωτη παντως ηταν κατσε καλα για νοσοκομειο παραλιγο :grin:
Εγώ έχω αρρωστήσει δύο φορές. Και τις δύο με κόλλησε ο γιός μου, κι οι δύο με Ομάδα αίματος Ο+, κι οι δύο τριπλά εμβολιασμένοι, μας στοίχισε 2 μέρες βήχα κι ένα σιρόποι των 8,5 €. Η κόρη μου όμως που κόλλησε μαζί μας το τέλος του 2023 δεν έχεις επανέλθει πλήρως ακόμα. Λαχανιάζει και στην ανηφόρα, και στις σκάλλες, κι είναι 24 χρονών, χωρίς κάποιο νόσημα. Συνάδελφός της υπέφερε 6 μήνες από τον Long Covid. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι για ποιό λόγο δεν κόλλησα από τις δεκάδες επαφές με σεξεργάτριες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.151
Πόντοι
3.656
Ρε τύποι μην λέτε όλοι ότι κολλήσατε,θα μας διαβάζουν τίποτα λοιμωξιολόγοι και θα μας φορέσουν μάσκες πάλι,καλά είμαστε τώρα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.701
Πόντοι
736
Είμαι Α+ κόλλησα τον μάιο του21 στην δουλεία από έναν μαλάκα που τον κόλλησε η θεούσα τρελή γυναίκα του είχα βγάλει και την μάσκα γιατί είχε υγρασία, δεν είχα προλάβει να εμβολίαστο και με χτύπησε η δέλτα και με πήρε και σήκωσε, πυρετός 39 ρίγη δυο τρείς μέρες και με πάει ασθενοφόρο στον ερυθρό αξονική κατευθείαν μια πνευμονία μούρλια με πλακώνουν στην αντιβίωση και στα αντιπηκτικά μην πάθω εμβολή από θρόμβο στο αίμα και χαιρετίσω μέχρι το σάββατο από τετάρτη μου πέρασε ο πυρέτος αλλά οι πνευμόνες είχαν ρημαχτεί πεσμένος κορεσμός οξυγόνου καν φόραγα μάσκα οξυγόνου συνέχεια αντιπηκτικά για θρόμβο δεν βοηθούσαν και τα κιλά, αποτέλεσμα 16 μέρες στο νοσοκομείο και όταν βγήκα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια από την ταλαιπωρία, φυσιοθεραπεία εισπνεομένο φάρμακο φλέματα από τους πνεύμονες που έχω ακόμα α τον οκτώμβριο του 22 ξανακόλλησα μάλλον στο μετρό και είχα μια δόση από biotech ( η πρώτη ήταν η νόσηση) αλλά μετά απο μια μέρα πήρα το κοκταίλ από αντιικα χάπια και συνήλθα άμα δεν ήταν τα φλέματα δεν θα με ένοιαζε ,α και στο νοσοκομείο η νοσοκόμες επειδή ήταν θάλαμος covid έμπαιναν φασκιωμένες με φόρμα προστασίας γάντια προσώπιδα φουλ σετ πού να δεις κώλαρακια η λίγο από βυζί όπως φοράνε τις φόρμες τους έτσι να ήταν εφχάριστη η ώρα μέσα στον θάλαμο!!:confused::confused:
Κάπως έτσι το είχα περάσει και εγω τον Σεπτέμβριο του 21 , μάλλον δέλτα πέρασα γιατί η όμικρον ήρθε αργότερα απο οτι θυμάμαι. Γύρω στις 3-4 μέρες πυρετό , και κατα την 7η 8η μέρα είχα και μια δυσκολία στην αναπνοή. Απλά εγω ούτε οξυγόνο μέτρησα , ούτε νοσοκομείο πήγα ... μάλλον έκανα αυτό που λένε μην το δοκιμάσετε σπίτι :P
Βέβαια παίζει να μην ήταν και τόσο βαριά το δικό μου , και αν ήταν βαρύτερα να αναγκαζόμουν να πάω νοσοκομείο , δεν ξέρω.

Ούτε και τέστ είχα κάνει για covid , απλά απο περιέργεια ένα μήνα μετά που είχε περάσει έκανα τέστ αντισωμάτων και μου είχε βγάλει 358 που απο 50 και πάνω σήμαινε οτι έχεις αντισώματα.

Εμβόλιο δεν είχα κάνει , ούτε έκανα μετά. Απλά μετά απο κανένα χρόνο κάτι ξανακόλλησα ... covid να ηταν καμιά όμικρον ; Η καμιά γρίπη ; ποιός ξέρει , πάντως το πέρασα πολύ πιό ελαφριά απο την πρώτη.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.701
Πόντοι
736
Ρε τύποι μην λέτε όλοι ότι κολλήσατε,θα μας διαβάζουν τίποτα λοιμωξιολόγοι και θα μας φορέσουν μάσκες πάλι,καλά είμαστε τώρα.
Ειδικά τώρα προεκλογικά σιγά να μην μας φορέσουν μάσκες , μάλλον θέλουν να ξεχάσουμε και αυτές που φορούσαμε για να πάμε στις κάλπες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.151
Πόντοι
3.656
Ειδικά τώρα προεκλογικά σιγά να μην μας φορέσουν μάσκες , μάλλον θέλουν να ξεχάσουμε και αυτές που φορούσαμε για να πάμε στις κάλπες.

Για μετά τις εκλογές λέω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.385
Πόντοι
19.795
,α και στο νοσοκομείο η νοσοκόμες επειδή ήταν θάλαμος covid έμπαιναν φασκιωμένες με φόρμα προστασίας γάντια προσώπιδα φουλ σετ πού να δεις κώλαρακια η λίγο από βυζί όπως φοράνε τις φόρμες τους έτσι να ήταν εφχάριστη η ώρα μέσα στον θάλαμο!!:confused::confused:
Πιστευω οτι αυτο ηταν το μεγαλυτερο μαρτυριο απ ολα, τυπε.:confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.414
Πόντοι
9.297

Stories