Νέα

Έχετε νοσήσει από κορωνοϊό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε νοσήσει από κορωνοϊό;

• Ναι

Ψήφοι: 16 13,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 80 66,1%
  • Μπορεί αλλά δεν έκανα τεστ

Ψήφοι: 25 20,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    121
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
τι με εσας ρε ?
λες και ειναι καμμια σπεσιαλ ομαδα που θα περασουν ενα ιο και μετα ξερουν και ειδικα μετα πρεπει να σου εξηγησουν και εσενα
εγώ αν κόλλαγα θα το έψαχνα αυτό.
Όσο για σένα, ρώτησα το πέος μου αν θα έπρεπε να σε ρωτήσω πριν γράψω και μου είπε όχι.

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
937
Πόντοι
311
τελικά τι επικρατεί με εσάς? έχετε ανοσία? κολλάτε αλλά το μεταδίδετε?
Φίλε πολλά έχω ακούσει αλλά μετά από ξεσκαρτάρισμα πληροφοριών και ρωτώντας ειδικούς, οι πληροφορίες μέχρι στιγμής λένε ότι 1)όσο πιο πολύ ιικο φορτίο είχες πάρει-που σημαίνει οτιόσο πιο πολύ ιικο φορτίο τότε νόσησες βαρια-τόσα πιο πολλά αντισώματα έχεις.
2)χοντρικά λένε ότι αν έχεις νοσήσει τα αντισώματα κρατούν για 3-6 μήνες, ανάλογα το πως νόσησες, τον οργανισμό σου κλπ
3)έχοντας αντισώματα, αν ξαναπαρεις τον ιο μπορεί να μη νοσήσεις αλλά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως τον μεταδιδεις. Το θετικό είναι ότι μεταδιδεις λιγότερο ιικο φορτίο, που σημαίνει ότι δεν μεταδιδεις «πολύ» και αν το πάρει ο άλλος, το περνάει χαλαρά. Άλλωστε, και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν. Μην το ξεχνάμε αυτό. Αλλά και για αυτούς ισχύει ότι έχω γράψει στο 3.
4)Αν σου τελειώσει η φυσική ανοσια, λένε ότι σε περίπτωση επαναλοίμωξης, είσαι σε καλύτερη μοίρα από έναν που δεν έχει νοσήσει καθολου γιατί κάτι παίζει με τα β και τ λεμφοκύτταρα(δεν ξέρω τι καθώς δεν είμαι ειδικός) που βοηθούν στην καταστολή του ιου.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγώ νόσησα το Νοέμβριο. Το πέρασα ήπια ευτυχώς. 3 μέρες πυρετό που έφτασε 39.5 και ανοσμια αγευσια που κρατησε 1 εβδομάδα και επανερχόταν σιγά σιγά μέρα με τη μέρα.
Αγευσια ειχαν και οι απλες γριπες που περνουσαμε και παλιοτερα.
Ο ιωαννιδης ειπε οτι η θνητοτητα του κορονοιου κυμαινεται στο 1.5% ενω των λοιπων γριπων στο 0.5 με λιγα λογια ειναι 3 φορες πιο θανατηφορος.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εγώ νόσησα το Νοέμβριο. Το πέρασα ήπια ευτυχώς. 3 μέρες πυρετό που έφτασε 39.5 και ανοσμια αγευσια που κρατησε 1 εβδομάδα και επανερχόταν σιγά σιγά μέρα με τη μέρα.
δεν έχω ξανακούσει για τόσο σύντομη επαναφορά οσμής και γεύσης. Είναι σίγουρο ότι είχες covid? έκανες θετικό τέστ?

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
δεν έχω ξανακούσει για τόσο σύντομη επαναφορά οσμής και γεύσης. Είναι σίγουρο ότι είχες covid? έκανες θετικό τέστ?
Ρε φιλε με τη γριπη σε 1 βδομαδα ερχοταν η γευση τι διαφορετικο να εχει ο κορονοιος?

spurs

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
166
Πόντοι
1
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πάντως η επιστημη δεν εχει ασχοληθει ιδιαιτερα με την ερευση θεραπείας του κοβιντ παρα μονο με τα εμβολια.
Εχουν μεινει εδω και ενα χρονο αναπαντητα ερωτηματα.
Ειναι ιος ωραια τι επιπλοκες κανει?
Πνευμονια?
Συψαιμια?
Θρομβωσεις?
Εγκεφαλιτιδες?
Σαν ιος και σαν ασθενεια πρέπει η επιστημονικη κοινοτητα να πει ακριβως απο ποια επιπλοκη καταληγουν οι ασθενεις.
Αν τωρα πουν οτι οι επιπλοκες ειναι διαφορετικες τοτε σημαινει οτι δεν ειναι καθαρα επιπλοκες κοβιντ αλλα ισως ανεξαρτητα πως ανταποκρινεται ο οργανισμος.

dimi dimi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2014
Like
10
Πόντοι
0
Εγω ειμαι στον 6ο μηνα χωρις γευση. Οσφρηση στο 65% εδω και 3 μηνες. Κατα τ αλλα δεν ειχα ουτε ενα συμπτωμα, εκανα τεστ λογω της αγευσιας

Apxos1987

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2015
Like
2.802
Πόντοι
440
Να νοσήσω από μία ανύπαρκτη ασθένεια;
Πώς γίνεται αυτό;
Φίλε μην λες ότι να ναι, εγώ νοσησα και μάλιστα βαρια, δεν είχε ελεύθερο κρεβάτι μεθ οπότε το ρίσκαρανε με 17 λ/λεπτό με οξυγόνο και άρχισα να καλυτερευω την 10 μέρα (4 μέρα νοσηλείας ), 16 σύνολο. Μετά από 4-5 μήνες και ακόμη δεν έχω αποκατασταθεί πλήρως.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Πάντως η επιστημη δεν εχει ασχοληθει ιδιαιτερα με την ερευση θεραπείας του κοβιντ παρα μονο με τα εμβολια.
πολυ λογικο. το κυριο μελημα με τη μεταδοτικοτητα του ιου ειναι να αποφυγεις τη νοσηλεια. οταν αρχισουν οι εμβολιασμοι και αφου φτασουν σε καποιο σημαντικο ποσοστο επιτυχιας τοτε θα ερθει η ωρα να βρεθουν θεραπειες αναλογα με τις μεταλαξεις του ιου που θα ειναι ανθεκτικες στα εμβολια. περιμενουμε να δουμε το ισραηλινο φαρμακο τι επιτυχια θα εχει αφου μιλησαν για χαμηλο κοστος παραγωγης

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Φίλε μην λες ότι να ναι, εγώ νοσησα και μάλιστα βαρια, δεν είχε ελεύθερο κρεβάτι μεθ οπότε το ρίσκαρανε με 17 λ/λεπτό με οξυγόνο και άρχισα να καλυτερευω την 10 μέρα (4 μέρα νοσηλείας ), 16 σύνολο. Μετά από 4-5 μήνες και ακόμη δεν έχω αποκατασταθεί πλήρως.
πιστευεις οτι μπορεις να μιλησεις με λογικη σε ενα ηλιθιο; η βλακεια ειναι ανικητη

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Που κολλησες φιλε ξερεις?

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.608
Πόντοι
29.667
Δεν το λες και ήπια 39,5 για τρεις μέρες.Είναι υψηλός πυρετός!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
τελικά τι επικρατεί με εσάς? έχετε ανοσία?

κολλάτε αλλά το μεταδίδετε?
Ρε Μητσο πως το κολλησες;Απο καμμια επαγγελματια που εζμπρωξες;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
Πες τα Apxos μηπως και καταλαβουν μερικοι που ζουν ακομα στο 2019 οταν δεν ειχε ερθει ακομα στην Ελλαδα η κινεζικη πανουκλα.

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
937
Πόντοι
311
Nαι φίλε. Είχα 2 θετικά pcr. Εγώ άλλα 2 άτομα που γνωρίζω οτι νόσησαν η αγευσία και η ανοσμία τους κράτησε μερικές μέρες.

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
937
Πόντοι
311
Δεν το λες και ήπια 39,5 για τρεις μέρες.Είναι υψηλός πυρετός!!!
Δεν είχα 3 σερί μερές 39,5. Ίσως, δε το εξέφρασα εγώ σωστά. Το peak ήταν αυτό τη δεύτερη μέρα. Κατά μέσο όρο έπαιζα στο 38.5.

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
937
Πόντοι
311
Ρε Μητσο πως το κολλησες;Απο καμμια επαγγελματια που εζμπρωξες;
Όχι, απο μία γνωστή μου το κόλλησα. Ίσα ίσα που εκείνη την περίοδο απέιχα και πολύ καιρό απο το άθλημα για να μην κολλήσω. Τελικά, απο εκεί πυ δε το περιμένεις σου έρχεται...:2funny::2funny:

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
937
Πόντοι
311
Αγευσια ειχαν και οι απλες γριπες που περνουσαμε και παλιοτερα.
Ο ιωαννιδης ειπε οτι η θνητοτητα του κορονοιου κυμαινεται στο 1.5% ενω των λοιπων γριπων στο 0.5 με λιγα λογια ειναι 3 φορες πιο θανατηφορος.
Ισχύει αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom