Νέα

Έχετε νοσήσει από κορωνοϊό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε νοσήσει από κορωνοϊό;

• Ναι

Ψήφοι: 16 13,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 80 66,1%
  • Μπορεί αλλά δεν έκανα τεστ

Ψήφοι: 25 20,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    121
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Όχι, απο μία γνωστή μου το κόλλησα. Ίσα ίσα που εκείνη την περίοδο απέιχα και πολύ καιρό απο το άθλημα για να μην κολλήσω. Τελικά, απο εκεί πυ δε το περιμένεις σου έρχεται...:2funny::2funny:
Πως σε κολλησε φιλε,φοραγες μασκα η οχι.
Μιλησε η εβηξε κοντα σου? Την ασπαστηκες?μπορεις να θυμηθεις πως?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.683
Πόντοι
9.297
Όχι, απο μία γνωστή μου το κόλλησα. Ίσα ίσα που εκείνη την περίοδο απέιχα και πολύ καιρό απο το άθλημα για να μην κολλήσω. Τελικά, απο εκεί πυ δε το περιμένεις σου έρχεται...:2funny::2funny:
Γνωστη ξεγνωστη παλι επικινδυνη ειναι...καλυτερα να την βρισκεις μονος παρα να εκτιθεσαι σε κινδυνο.Υπομονη μεχρι να εμβολιασθεις.

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
939
Πόντοι
311
Πως σε κολλησε φιλε,φοραγες μασκα η οχι.
Μιλησε η εβηξε κοντα σου? Την ασπαστηκες?μπορεις να θυμηθεις πως?
Είχαμε συναντηθεί για λίγη ώρα σε κλειστό χώρο και φορούσαμε μάσκες. Το αποδίδω στο οτι με κέρασε ενα τσιγάρο. Προφανώς, εχοντας τον ιό και πιάνοντας το πακέτο της και τα τσιγάρα της, είχαν μεταφερθεί μικρόβια, έτσι εγώ πήρα να κανω ένα τσιγάρο και μάλλον μου μεταφέρθηκαν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Ποιος σας επεισε οτι τα εμβολια ειναι σωτηρια,δεν μπορω να καταλαβω...
Και κατι αλλο,αν δεν εμβολιαστειτε,υπαρχει περιπτωση να μεινετε χωρις δουλεια?
'Η να μην μπορειτε να κανετε ταξιδια,και γενικα την ζωη που κανατε πριν απο 1 χρονο???
Ποσοι εχουν λεφτα εδω απο εδω μεσα για να ταξιδευουν,δηλαδη χιλιαρικα?
Ποιος σας ειπε οτι κανοντας το εμβολιο,θα μπορειτε να κανετε την ζωη που ονειρευεστε?
Ειναι σαν να λετε οτι " Η κυβερνηση μας σωζει " την στιγμη που εδω και 46 χρονια μεταπολιτευτικης αλητειας,εκτελει ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....

ΥΓ : Ξυπνηστε

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Είχαμε συναντηθεί για λίγη ώρα σε κλειστό χώρο και φορούσαμε μάσκες. Το αποδίδω στο οτι με κέρασε ενα τσιγάρο. Προφανώς, εχοντας τον ιό και πιάνοντας το πακέτο της και τα τσιγάρα της, είχαν μεταφερθεί μικρόβια, έτσι εγώ πήρα να κανω ένα τσιγάρο και μάλλον μου μεταφέρθηκαν.
Φιλε με ολο το συμπάθιο αλλα οταν κανατε τσιγαρο λογικα θα ειχατε βγαλει τις μασκες αρα εκει παιζει να κολλησες.

Ενα στρατηγικο λαθος που κανει η κυβερνηση στο θεμα της πανδημιας ειναι δεν ενημερωνει τον κοσμο το πως μπορει να κολλησει καποιος απο τις εμπειριες των ατομων που εχουν ηδη κολλησει,π.χ ειδικα τρικ διαφημηστικα για το πως και που κολλας.
Πολλοι θα πειτε ξερουμε εχουμε ενημερωθει ομως δεν ειναι ετσι αλλο να τα ξερεις θεωρητικά η παπαγαλια και αλλο στη πραξη.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν όλες οι χώρες και κυβερνήσεις παγκοσμίως είναι ότι δεν δίνουν καθόλου βάση να διαφημίσουν πως να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα, να κάνουμε γυμναστική, τι τροφές βοηθάνε τι ροφήματα τι βιταμίνες κλπ.
Μόνο μάσκες και αντισηπτικά και μη αυτό μη εκείνο.
Απαράδεκτο.

Εγγρ.
3 Φεβ 2021
Like
85
Πόντοι
0
Καλησπερα σας.Ειμαι τεταρτη ημερα σε καραντινα.Την Δευτερα πηγε η συντροφος μου να κανει τεστ γιατι την Τριτη επρεπε να παει στο νοσοκομειο για μια θεραπεια.Το βραδυ μας ειπαν οτι ηταν θετικη.Υποψιν χωρις συμπτωματα.Αναγκαστικα εκανα την Τριτη και βγηκε θετικο και το δικο μου κι εγω επισης χωρις συμπτωματα.Ξεχασα να πω οτι η συντροφος μου ειχε κανει και τα δυο εμβολια κι εγω το ενα .Οποτε ειχαμε αντισωματα και τον περναμε χωρις παρενεργειες.Ευτυχως.Μας πηραν τηλεφωνο απο ΕΟΔΥ ΚΑΙ ΓΓΠΠ και μας πρηξανε με τις ερωτησεις και τις ενημερωσεις .Καλα κανανε αλλα υπερβολικες καταστασεις.Μου ειπαν σε 10 ημερες αν δεν αλλαξει κατι στα συμπτωματα τοτε μπορουμε να βγουμε απο την καραντινα.Στην ερωτηση μου αν πρεπει να κανω τεστ covid ξανα μου απηντησαν οτι δεν χρειαζεται γιατι θα βγει θετικο ακομη και μετα απο 1 μηνα.Και ρωταω πως ξερω οτι δεν εχω και βγαινοντας απο την καραντινα δεν το μεταφερω σε αλλους.Ευχαριστω για τον χρονο σας και συγγνωμη αν σας κουρασα.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν όλες οι χώρες και κυβερνήσεις παγκοσμίως είναι ότι δεν δίνουν καθόλου βάση να διαφημίσουν πως να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα, να κάνουμε γυμναστική, τι τροφές βοηθάνε τι ροφήματα τι βιταμίνες κλπ.
Μόνο μάσκες και αντισηπτικά και μη αυτό μη εκείνο.
Απαράδεκτο.
Ρε τυπε μπορεις να ψαξεις σε ιατρικά αρθρα περι αυτου.
Θες να σου πω κατι που μου το ειπε γνωστος πνευμονολογος και πολλοι δεν το λενε για λογω συμφεροντων?
Εμβολιο πνευμονιοκοκκου να κανεις.
Πολλοι με κορωνοιο ειχαν αυτο το βακτηριο και πολλοι επαθαν συψαιμια και αλλοι βαρια πνευμονια.
Δεν το λενε γιατι υπαρχουν συμφεροντα απο πισω.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ρε τυπε μπορεις να ψαξεις σε ιατρικά αρθρα περι αυτου.
Θες να σου πω κατι που μου το ειπε γνωστος πνευμονολογος και πολλοι δεν το λενε για λογω συμφεροντων?
Εμβολιο πνευμονιοκοκκου να κανεις.
Πολλοι με κορωνοιο ειχαν αυτο το βακτηριο και πολλοι επαθαν συψαιμια και αλλοι βαρια πνευμονια.
Δεν το λενε γιατι υπαρχουν συμφεροντα απο πισω.
άσε μας ρε ζαν

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Καλα κανε οτι θες εγω οτι ειχα να πω το ειπα.
Οποιος θελει ας ακούσει και να παει να το κανει το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου
αποκλείεται γνωστός πνευμονολόγος να μίλησε μαζί σου.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
αποκλείεται γνωστός πνευμονολόγος να μίλησε μαζί σου.
Μην το κανεις ρε φιλε δεν σε πιεζω.
Οποιος αλλος θελει ας το κανει και να ρωτήσει πνευμονολογο πρωτα.
Εγω το εκανα πριν μια βδομαδα

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.777
Πόντοι
29.667
Δεν είχα 3 σερί μερές 39,5. Ίσως, δε το εξέφρασα εγώ σωστά. Το peak ήταν αυτό τη δεύτερη μέρα. Κατά μέσο όρο έπαιζα στο 38.5.
Τώρα το έθεσες σωστά, γιατί έτσι όπως το έγραψες καταλαβα ότι για τρεις ημέρες είχες τόσο υψηλό πυρετό!!!

Apxos1987

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2015
Like
2.806
Πόντοι
440

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
939
Πόντοι
311
στο σημείο αυτό πάντως να παρατηρήσω ότι όντως το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου βοηθάει και καλό είναι να το κάνουν ειδικά οι άνω των 60...
Πνευμονολόγος, πάντως, πέρυσι το Μάϊο μου είπε οτι το εμβόλιο του πνευμονιόκοκου είναι λίγο ρίσκο να το κάνεις τώρα. Διότι, σε περίπτωση που το κάνεις και προσβληθεις ΑΜΕΣΑ απο Covid ενώ το έχεις κάνει, τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ χειρότερα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Το 1/4 οσων κανουν τεστ PCR βγαινουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΘΕΤΙΚΑ....

Ο λογος???

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ κι η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ στα ΕΜΜΙΣΘΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΟΠΙΚΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ Ο " ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ " ΚΟΥΛΗΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom