Νέα

Έχετε νοσήσει από κορωνοϊό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχετε νοσήσει από κορωνοϊό;

• Ναι

Ψήφοι: 16 13,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 80 66,1%
  • Μπορεί αλλά δεν έκανα τεστ

Ψήφοι: 25 20,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    121
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν όλες οι χώρες και κυβερνήσεις παγκοσμίως είναι ότι δεν δίνουν καθόλου βάση να διαφημίσουν πως να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα, να κάνουμε γυμναστική, τι τροφές βοηθάνε τι ροφήματα τι βιταμίνες κλπ.
Μόνο μάσκες και αντισηπτικά και μη αυτό μη εκείνο.
Απαράδεκτο.
Αν πει η κυβερνηση "τρωγε σωστα και ξεκουρασου για να στρωσει η αμυνα του οργανισμου"θα βγει καποιος πυροβολημενος και θα πει "εγω καπνιζω , τρωω μαλακιες και ειμαι καλα".Εδω υπαρχουν ανεγκεφαλοι που δεν πιστευουν αυτο που γινεται εναν χρονο τωρα θα πιστεψουν αυτα;Οι μαλακες που δεν προσεχουν θα τα τιναξουν ...τζαμπα ζουν και απο τυχη ζουν οσο ζουν...οσοι εχουν μυαλο θα ζησουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
Είχαμε συναντηθεί για λίγη ώρα σε κλειστό χώρο και φορούσαμε μάσκες. Το αποδίδω στο οτι με κέρασε ενα τσιγάρο. Προφανώς, εχοντας τον ιό και πιάνοντας το πακέτο της και τα τσιγάρα της, είχαν μεταφερθεί μικρόβια, έτσι εγώ πήρα να κανω ένα τσιγάρο και μάλλον μου μεταφέρθηκαν.
Οι καπνιστες ειναι ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ομαδα υψηλου κινδυνου λογω επιβαρυνσεων που υφιστανται σε καρδια και πνευμονες.Κοψιμο τσιγαρου και αποφυγη κοινωνικων συναθροισεων οσο αυτο ειναι δυνατον...αλλα αν παει ο αλλος στο σπιτι του ενος και του αλλου θα την πατησει συντομα.Καντε το πιο απλο"Μεινετε σπιτι!".Οσοι θελουν κοινωνικοτητες να περιμενουν το εμβολιο...αλλιως ας αυτοκτονησουν και ας μην μας πρηζουν τα αρχιδια οι επαναστατες της φαπας...αντε μαλακες!

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το 1/4 οσων κανουν τεστ PCR βγαινουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΘΕΤΙΚΑ....

Ο λογος???

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ κι η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ στα ΕΜΜΙΣΘΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΟΠΙΚΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ Ο " ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ " ΚΟΥΛΗΣ
Εχει ποιντ αυτο που λες τυπε το εχω ξανακουσει.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
.Ξεχασα να πω οτι η συντροφος μου ειχε κανει και τα δυο εμβολια κι εγω το ενα .Οποτε ειχαμε αντισωματα και τον περναμε χωρις παρενεργειες.Ευτυχως.Μας πηραν τηλεφωνο απο ΕΟΔΥ ΚΑΙ ΓΓΠΠ και μας πρηξανε με τις ερωτησεις και τις ενημερωσεις .
τι μεσο ειχε η συντροφος σου και εκανε και τα δυο εμβολια; ειπαμε να λεμε μπουρδες αλλα με μετρο

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Το 1/4 οσων κανουν τεστ PCR βγαινουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΘΕΤΙΚΑ....

Ο λογος???

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ κι η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ στα ΕΜΜΙΣΘΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΟΠΙΚΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ Ο " ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ " ΚΟΥΛΗΣ
δηλαδη εμενα που μου εκαναν σε επιστροφη απο ταξιδι και εχω κανει συνολικα 7 pcr και ολα ειναι αρνητικα πώς εξηγειται; και πώς το εχουν επιβαλει αυτο στα ιδιωτικα εργαστηρια;

Limperatore XXI

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
650
Πόντοι
280
IMG_20200917_165045_667.jpg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
τι μεσο ειχε η συντροφος σου και εκανε και τα δυο εμβολια; ειπαμε να λεμε μπουρδες αλλα με μετρο
Γιατι μπουρδες;Μπορει να ειναι υγειονομικος η συντροφος του αλλα και ο ιδιος .

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
τελικά τι επικρατεί με εσάς? έχετε ανοσία? κολλάτε αλλά το μεταδίδετε?
Μεχρι τρεις μηνες μετα την αρρωστια δεν κολλας με τιποτα.Μετα,συμφωνα με την πνευμονολογο,εισαι φυσικα εμβολιασμενος,δηλαδη εχει τοσες πιθανοτητες να κολλησεις οσες και οι εμβολιασμενοι.

Εγγρ.
3 Φεβ 2021
Like
85
Πόντοι
0
μηπως εισαι βλακας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μηπως εισαι βλακας?
τι νομιζεις οτι ειμαστε 20 ετων?

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
δεν ειχα τι να κανω και εκατσα να γραφω για τον κορωναιο
πες μας ρε τι δουλεια κανει και πώς καταφερε να κανει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ εμβολια; μεχρι στιγμης τα εμβολια δεν υπαρχουν στην ελευθερη αγορα και δινονται μεσω αμκα σε ηλικιακες ομαδες. με τι τροπο ειχε δυο αμκα και γιατι εκανε και τα δυο εμβολια; αντε που ο καθενας λεει οτι παπαρια του κατεβει

μηπως εισαι βλακας?

τι νομιζεις οτι ειμαστε 20 ετων?
μονο βλακας θα πιστευε τη παπαρια που εγραψες

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Γιατι μπουρδες;Μπορει να ειναι υγειονομικος η συντροφος του αλλα και ο ιδιος .
οι υγιονομικοι εκαναν το Pfizer. το δευτερο εμβολιο με ποιο τροπο το εκανε; και γιατι το εκανε; εδω εκανε γυναικα βουλευτη εμβολιο εκτος σειρας και τη κραξανε. αυτη με ποιο τροπο εκανε το δευτερο;

και ειναι και οι δυο εργαζομενοι σε νοσοκομειο και ρωταει τον ΕΟΠΥ τι πρεπει να κανει; το νοσοκομειο που δουλευει δεν εχει πολιτκη για οσους εχουν κολλησει;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
3 Φεβ 2021
Like
85
Πόντοι
0
πες μας ρε τι δουλεια κανει και πώς καταφερε να κανει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ εμβολια; μεχρι στιγμης τα εμβολια δεν υπαρχουν στην ελευθερη αγορα και δινονται μεσω αμκα σε ηλικιακες ομαδες. με τι τροπο ειχε δυο αμκα και γιατι εκανε και τα δυο εμβολια; αντε που ο καθενας λεει οτι παπαρια του κατεβει

μονο βλακας θα πιστευε τη παπαρια που εγραψες
Επειδη βλεπω οτι εισαι πολυ ηλιθιος θα σου πω οτι λεγοντας 2 εμβολια εννοω και τις 2 δοσεις .οτι ειναι 74 ετων και την καλεσαν .δεν νομιζω να χρειαζεται μεσον.Αυτα και το θεμα κλεινει γιατι καποιοι σαν και εσενα δεν θα επρεπε να μιλανε ετσι γιατι θελουν να προσβαλλουν καποιους
[/QUOTE]

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.408
Πόντοι
2.356
Πάντως ρε παιδιά όλο και νεότερους ακούω αριστερά και δεξιά να μπάινουν σε νοσοκομεία... Έχω ακούσει πως ειδικά όσοι έχουν πολύ σκληρό ανοσοποιητικό και "δεν αρρωσταίνω ποτέ" τους έχει γονατίσει ΚΑΝΟΝΙΚΑ ο ιός... Ενώ κάποιοι άλλοι, πιο αδύναμοι οργανισμοί την σκαπουλάρανε με λίγο γδάρσιμο στο λαιμό και καμια δυο μέρες πρόβλημα. -

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Επειδη βλεπω οτι εισαι πολυ ηλιθιος θα σου πω οτι λεγοντας 2 εμβολια εννοω και τις 2 δοσεις .οτι ειναι 74 ετων και την καλεσαν .δεν νομιζω να χρειαζεται μεσον.Αυτα και το θεμα κλεινει γιατι καποιοι σαν και εσενα δεν θα επρεπε να μιλανε ετσι γιατι θελουν να προσβαλλουν καποιους
αν εγω ειμαι ηλιθιος εσυ που μιλας για εμβολια και εννοεις δοσεις τι ακριβως εισαι;

και ρε παπαρα η πλατφορμα για εμβολιασμους 70-74 ανοιξε 3 μερες πριν. πότε προλαβε και εκανε τις δυο δοσεις; πόσο κομπλεξικος πρεπει να εισαι για να καθεσαι να γραφεις ψεματα για τοσο σοβαρα θεματα;

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Πάντως ρε παιδιά όλο και νεότερους ακούω αριστερά και δεξιά να μπάινουν σε νοσοκομεία..
εξαρταται ποια παραλλαγη του ιου εχουμε. οπου υπαρχει η βρετανικη εκδοση εχουμε ασθενειες με ελαφρα συμπτωματα και σε παιδια δημοτικου που περισυ δεν ειχαμε. νεοτεροι μπαινουν σε νοσοκομεια γιατι οι μεγαλες ηλικιες εχουν εμβολιασθει οποτε το περνανε με ελαφρια συμπτωματα στη πλειοψηφια.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.408
Πόντοι
2.356
εξαρταται ποια παραλλαγη του ιου εχουμε. οπου υπαρχει η βρετανικη εκδοση εχουμε ασθενειες με ελαφρα συμπτωματα και σε παιδια δημοτικου που περισυ δεν ειχαμε. νεοτεροι μπαινουν σε νοσοκομεια γιατι οι μεγαλες ηλικιες εχουν εμβολιασθει οποτε το περνανε με ελαφρια συμπτωματα στη πλειοψηφια.
Ισχύει και αυτό. Ναι.

Εγγρ.
3 Φεβ 2021
Like
85
Πόντοι
0
αν εγω ειμαι ηλιθιος εσυ που μιλας για εμβολια και εννοεις δοσεις τι ακριβως εισαι;

και ρε παπαρα η πλατφορμα για εμβολιασμους 70-74 ανοιξε 3 μερες πριν. πότε προλαβε και εκανε τις δυο δοσεις; πόσο κομπλεξικος πρεπει να εισαι για να καθεσαι να γραφεις ψεματα για τοσο σοβαρα θεματα;
επειδη εισαι πολυ μαλακας και ασχετος αντε και γαμησου ζησε στον κοσμο σου που ανοιξε η πλατφορμα χθες μαλακα γελοιε κοψε τα ναρκωτικα αφου σε πειραζουν .και μην ασχολεισαι με το θεμα ασχετε.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
επειδη εισαι πολυ μαλακας και ασχετος αντε και γαμησου ζησε στον κοσμο σου που ανοιξε η πλατφορμα χθες μαλακα γελοιε κοψε τα ναρκωτικα αφου σε πειραζουν .και μην ασχολεισαι με το θεμα ασχετε.

διαγωνισμο βλακειας κανεις;

εμβολιασμος σε εξελιξη ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 70
η πλατφορμα για αιτηση ανοιξε 26 μαρτιου. εσυ βεβαια μας γραφεις απο το μελλον ε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom