lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Μόνο χωρίς καποτα γαμαμε... Και μη σου πω χυνουμε κ μέσα
εγω σκεφτομαι και μαλακια να τραβαω με καποτα για 100% ασφαλεια
Όλοι Πρίαμο!Τύποι ετοιμάζει ο πρίαμος σουίτα με τζακούζι που θα γεμίζει με μπλε φάντα για ακά γαμήσια...
Με πιστοποίηση της 3Ε
...αδελφε, βαλε και αυτες καλου-κακου!εγω σκεφτομαι και μαλακια να τραβαω με καποτα για 100% ασφαλεια
Κατακουνιζα ολόσωμο χαχα...αδελφε, βαλε και αυτες καλου-κακου!
Τυποι μου αν είναι να κολλήσει κάποιος επειδή έσπασε για λίγο η καποτα οκ θα τον παταγε κ αμάξι μια μέρα που παει αμέριμνος στη δουλειά του κ από το πεζοδρόμιο.
Δεν υπάρχει αυτό. Πρέπει να είσαι καντεμης του αιώνα. Ουτε καν της δεκαετίας. Μιλάμε για 0.05%
Περιπου 2 περιστατικα στα 5000 γαμησια. Με οροθετικές οι οποιες δεν παιρνουν αγωγή κ έχουν ψηλό ιικο φορτίο. Οκ
Λιοσίων 91, καταλαβα το ουκρανεζακι εννοείςκαι μένα έχει σπάσει η καπότα σε μπουρδέλο και έχυσα λίγο αλλά μετά τραβήχτηκα το μπουρδέλο ήταν στην Λιοσίων τώρα έχει κλείσει και άλλη μια φορά σε μασαντζίδηκο
Αντε τυπε, περιμενουμε να μας στειλεις π.μ να μας ενημερωσεις.Έχει κανείς ινφο για ρομαντικές? Ανταλλαγή πληροφοριών με π.μ
Αυτή φαντάζομαι έκλαιγε γιατί φοβήθηκε μην δει τον πελαργό να έρχεται και οχι για το αν θα παρασημοφορήθηκε.Μου έχει τύχει 20+ χρόνια πρίν με ένα αλβανιδακι που είχα ψωνίσει στην πιάτσα της Συγγρού (ναι ναι είχε και μερικές ξεμπαρκες κοπέλες σε απόσταση βέβαια από τα τραβελια) το είχα πάρει πολλές φορές , κομμώτρια το πρωί , το βράδυ συμπλήρωμα μεροκάματου . Έπαιρνε 50€ για μία ώρα τότε , τρελό Πιπίνι . Και οι δύο στα 23-24 χρ ,εγώ ένα βράδυ τέρμα καβλωμενος να την έχω βάλει κάτω με τρομερό πιστονιασμα , η μικρή να ουρλιάζει και να με σπρώχνει γιατί έπιανα πάτο και τελικά βγαίνω αφού τελείωσα και να έχει μείνει πάνω στο πουλί μου μόνο η βάση του λάστιχου !
Εκείνη το βλέπει και αρχίζει αμέσως κλάματα , πανικοβλήθηκα και εγώ, έγινε λίγο χαμουλης .
Τελικά δεν είχαμε κάποιο θέμα και οι δύο, μιλούσαμε στο τηλέφωνο, έκανα και κάποιες εξετάσεις μετά από ένα μήνα , όλα καλά.
Και φυσικά μετά από αυτό το σκηνικό την ξαναπήρα και άλλες φορές με μεγαλύτερη προσοχή όμως .
Όλα καλά, ζούμε ακόμη 20 χρόνια μετά
Αυτοσυγκράτηση χρειάζεται γιατί αυτές τις στιγμές το μυαλό δεν λειτουργεί.
Ναι αυτό σκέφτηκε για αρχή αλλά όσο συνειδητοποιούσε τι συνέβη σκεφτόταν και τα υπόλοιπα που μπορεί να προκύψουν.Αυτή φαντάζομαι έκλαιγε γιατί φοβήθηκε μην δει τον πελαργό να έρχεται και οχι για το αν θα παρασημοφορήθηκε.
Και για να μην τρέχουμε.Κύριοι λίγο προσοχή δεν βλάπτει .Πρεπει να προσέχουμε για να έχουμε .