Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
ωδή στο 99,9% των ζευγαριών που φοράνε καπότα στις πρώτες ερωτικές συνευρέσεις μέχρι να λεχθεί η μαγική λέξη "τα φτιάξαμε τώρα" και καθαγιάσει αυτόματα τα σεξουαλικά συμβαλλόμενα μέρη στο να κάνουν με ασφάλεια ελεύθερο σεξ
η μεγαλυτερη μαλακια ειναι αυτο...χωρις εξετασεις ο κινδυνος ελοχευει στο καθε γαμησι :confused:ειχα ενα φιλο και παει με μια πιτσιρικα 25 ετων ακαποτα ο μαλακας...μετα απο 15 μερες του δειχνει ενα μπουκαλι αντιβιωση-δεν θυμαμαι ποια-και του λεει εχω γονορροια παρε αυτο και θα σου περασει:confused:πηγαινε τα βραδια και καρφωνε μαχαιρια στην εξωπορτα της με σημειωματα οτι ειναι καριολα γονορροιακη και επαιρνε τηλεφωνο σπιτι και τα εχωνε στον πατερα της κλπ..σουρεαλ σκηνικα:tooth:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
η μεγαλυτερη μαλακια ειναι αυτο...χωρις εξετασεις ο κινδυνος ελοχευει στο καθε γαμησι :confused:ειχα ενα φιλο και παει με μια πιτσιρικα 25 ετων ακαποτα ο μαλακας...μετα απο 15 μερες του δειχνει ενα μπουκαλι αντιβιωση-δεν θυμαμαι ποια-και του λεει εχω γονορροια παρε αυτο και θα σου περασει:confused:πηγαινε τα βραδια και καρφωνε μαχαιρια στην εξωπορτα της με σημειωματα οτι ειναι καριολα γονορροιακη και επαιρνε τηλεφωνο σπιτι και τα εχωνε στον πατερα της κλπ..σουρεαλ σκηνικα:tooth:
εγώ έχω φίλο που τον κόλλησε η γυναίκα του κονδυλώματα και μου λέει το έπαθε από τουαλέτα μαγαζιού λολ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
εγώ έχω φίλο που τον κόλλησε η γυναίκα του κονδυλώματα και μου λέει το έπαθε από τουαλέτα μαγαζιού λολ
:tooth: :tooth: :tooth:ασε ξερω και εγω ενα τετοιον μαλακα και ειναι και φιλος μου..η γυναικα του ξεκωλιαζοταν με τον καλυτερο του φιλο και με αλλους κατα διαστηματα,κολλησε κονδυλωματα και του ειπε απο τουαλετα η στην παραλια και αυτος το πιστεψε...στο τελος τον χωρισε και τον εβγαλε και μαλακα:tooth:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
:tooth: :tooth: :tooth:ασε ξερω και εγω ενα τετοιον μαλακα και ειναι και φιλος μου..η γυναικα του ξεκωλιαζοταν με τον καλυτερο του φιλο και με αλλους κατα διαστηματα,κολλησε κονδυλωματα και του ειπε απο τουαλετα η στην παραλια και αυτος το πιστεψε...στο τελος τον χωρισε και τον εβγαλε και μαλακα:tooth:
καρφωνόμαστε τώρα, μαλακία έκανα και το έγραψα, φίλε αν διαβάζεις δεν λέμε για σένα αλλά για άλλους

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
βρωμομουνα

στο διαολο

πουτσα μονο κ ξυλικι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχω οργη μεσα μου με αυτα π διαβαζω

οργη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Εμ!!! Τα είδατε;

Γι αυτό εγώ πηδάω καπότες χωρίς πουτάνα. Έχουν γνώση οι φύλακες.

AggelosFeetLover

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2021
Like
636
Πόντοι
81
Ναι μόνο μια συγκεκριμένη που είχαμε και εξωτερικές επαφές και ήξερα ότι είναι καθαρή με εξετάσεις στα χέρια ήταν πάντα η κοπέλα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
βρωμομουνα

στο διαολο

πουτσα μονο κ ξυλικι

εχω οργη μεσα μου με αυτα π διαβαζω

οργη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
φίλε πρέπει να μοιράσεις τις φώτο που σου έστειλε ο αβράμης, σε απαξίωσε άσχημα πρέπει να το πληρώσει. Δεν πιστεύω να φοβάσαι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πολυ με καυλωσε το μωρακι χθες
με τις απειλες της

ζημμιαρα γκομενα

φίλε πρέπει να μοιράσεις τις φώτο που σου έστειλε ο αβράμης, σε απαξίωσε άσχημα πρέπει να το πληρώσει. Δεν πιστεύω να φοβάσαι
να ταν μονο φωτο

AggelosFeetLover

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2021
Like
636
Πόντοι
81
Δυστηχώς ακόμα και η πίπα με καπότα. Για να μήν σου πώ οτι και για γλυψηματάκι σε όλο το σώμα και πιπίλα στις ρώγες της γκόμενας πρέπει πρώτα να την βάλω να κάνει μπάνιο. Και δέν μιλώ για πουτάνες αλλα για κανονικές κοπέλες. Δέν είναι οτι σιχαίνομαι αλλα δέν εμπιστέυομαι πια, τίποτα...
Το να κάνεις μπάνιο και εσύ και η κοπέλα οποία και αν είναι αυτή η κοπέλα σου η πουτανα εγώ το θεωρώ απαραίτητο και γίνεται κατευθυαν

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.706
Πόντοι
1.446
Μια καριολιτσα που γουσταρα μια εποχη μου εριξε ακυρο ... γιατι δεν ημουν ο τυπος της ...

Μετα απο καιρο στο ασχετο μου λεει οτι ο γκομενος την ειχε κολησει κονδηλωματα ...

Αυτη η χυλοπητα μου φανηκε λαχειο...!

hornyasfuck

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2018
Κριτικές
30
Like
28.886
Πόντοι
12.896

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
πολυ με καυλωσε το μωρακι χθες
με τις απειλες της

ζημμιαρα γκομενα

να ταν μονο φωτο

Μουνιβαγονι!

Το γαμαγες χωρις καποτα το μωρακι;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

yma

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Like
133
Πόντοι
1
Μια καριολιτσα που γουσταρα μια εποχη μου εριξε ακυρο ... γιατι δεν ημουν ο τυπος της ...

Μετα απο καιρο στο ασχετο μου λεει οτι ο γκομενος την ειχε κολησει κονδηλωματα ...

Από τα καλύτερα άκυρα.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αν γαμαγανε ολοι πουτανες χωρις καποτα, θα κολλαγε η πουτσα του τωρινου με τα χυσια του προηγουμενου

Ειμαι αλβανος σκατοβρωμιαρης, αλλα αυτο ειναι too much

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216

Ονομα τυπε, γιατι αυτη η ιστορια κατι μου θυμιζει

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Αν γαμαγανε ολοι πουτανες χωρις καποτα, θα κολλαγε η πουτσα του τωρινου με τα χυσια του προηγουμενου

Ειμαι αλβανος σκατοβρωμιαρης, αλλα αυτο ειναι too much

Τέλος της δεκαετίας του 70 μέχρι τις πολύ αρχές τις δεκαετίας του 80, όλοι ακάποτα γαμάγανε στη Φυλής.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
όλα τα πειστήρια σε μας, είμαστε πιστοποιημένη επιστημονική ομάδα του μπου. Θα σε βάλουμε κάτω από τις φτερούγες μας για τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom