Επισκέπτης
Με παρεξήγησες... αφού ξέρεις ότι εγώ από αγνό ενδιαφέρον ρωτάω... :-*χαχαχα πας να του τη φερεις μουλωχτα
Με παρεξήγησες... αφού ξέρεις ότι εγώ από αγνό ενδιαφέρον ρωτάω... :-*χαχαχα πας να του τη φερεις μουλωχτα
εγω νομιζα οτι ηταν ο φανταστικ μρ φοξ στο αβ σου
εγω νομιζα οτι ηταν ο φανταστικ μρ φοξ στο αβ σου
πςςς με κομπλαρες τωρα...Οχι ρε... ο κρασάρχης ειναι ο ηγέτης.
Το PS1 δεν έκλεινε κατι εποχες 2000-2001 ;)
χαχαχα πας να του τη φερεις μουλωχτα
Μα από απλή περιέργεια φυσικά...χαχαχαχαχαχα!!! δε ξερω πονηρουλη , γιατι ρωτας ? θα'θελες να το συζητησετε
?
μου έχει συμβεί το λεγόμενο ατύχημα, και μαμούσα χωρις για αρκετό χρονικο διάστημα μου εχει συμβεί 4 φορές
Εγώ με ιερόδουλες ναί πολλές φορές αλλά με πουτάνα ποτέ !
επίσης έχω πάει με καπότα χωρίς πουτάνα !! δέν είναι το ίδιο ?
πλακιτσα εκανε ο προηγουμενοs . παντωs συνωνυμα ειναι και οι 2 λεξειs. ομωs υπαρχουν καποιεs που πηγαινουν με πολλουs , χωριs χρηματικη αμοιβη.( οχι συνηθεs φαινομενο πια στιs μερεs μαs ). αυτεs αραγε ποιοs να ειναι ο χαρακτηρισμοs τουs ?Α, και διευκρίνισε τη διαφορά μεταξύ "ιερόδουλης" και "πουτάνας", γιατί εγώ τις έχω μπερδεμένες τις έννοιες...
καλα δεν θα ζητησουμε. τι να ζητησουμε δλδ ? να την πηδηξουμε και εμειs ανευ ? σε ποιο μπαρακι δουλευε ?Φιλος γάμησε σε κωλομπαρο Ρουμανα ακάποτα! Μη μου ζητατε πληροφοριες δεν θα πώ. Ζει ακομα μετα απο 12 μηνες
Κάπως έτσι... μόνο έτσι...
παλι καλα που δεν ζητας πληροφοριες δικε μουκαλα δεν θα ζητησουμε. τι να ζητησουμε δλδ ? να την πηδηξουμε και εμειs ανευ ? σε ποιο μπαρακι δουλευε ?