δηλαδη την περιπτωση η γκομενα η γυναικα κλπ καποιου να μην τον ευχαριστει σεξουαλικα δεν σου εχει περασει απο το μυαλο ?
οσο μικρο ειναι το ποσοστο των αντρων που ξερουν να γαμανε αλλο τοσο μικρο ειναι κ το ποσοστο των γυναικων που ξερουν να γαμιουνται ;)
φυσικα.....αλλα αυτο ανηκει σε αλλο κεφαλαιο με ποικιλλους τιτλους οπως
"ποτε θα παραδεχτουν οι γυναικες οτι μπορουν και θελουν να αυνανιζονται"
"η πιπα δεν ειναι ντροπη"
"καταπιε τα δεν εχουν κουκουτσια"
και μπορω να σου αραδιασω ενα καρο ακομα τιτλους.....
εδω δε μιλαμε για αυτο ομως ε?
τα εχω πει αλλου αυτα ;)
εμενα η γνωμη μου γκαντυ για το σεξ ειναι γενικη και οικουμενικη και δεν διαχωριζεται σε φυλα......
το σεξ πρεπει να ειναι ενδιαφερον, βρωμικο, πειραματικο και ελευθερο....ταμπου δεν χωρανε στο σεξ.....αυτο ειναι κατα την αποψη μου παντα και δεν πρεπει να ειναι γενικο....οταν αρχιζουν τα ταμπου, οι ταμπελες, οι χλευασμοι κτλ κτλ κτλ παυει να ειναι εποικοδομητικο σεξ και γινεται απλα βαρετο και ρουτινιαρικο....
ενα ζευγαρι για να λειτουργησει κατ εμε πρεπει να ειναι πληρως απελευθερωμενο (μεταξυ τους) και πληρως συνειδητοποιημενο ως προς το τι θελουν και τι γουσταρουν.........
αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να ειναι ολοι Rocco και Jenna Jameson.....
απλα ειναι ουσιαστικο το να ξερει ο ενας για τον αλλον οτι "κανω μονο ιεραποστολικο γιατι ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ" και "δεν καταπινω ποτε σπερμα γιατι μου προκαλλει λοξυγγα"
μιλαω για τα πιο απλα πραγματα οχι τα πολυσυνθετα, τα βιτσια, τα φετιχ και μια ντουζινα αλλες λεπτομερειες που συμπληρωνουν τη σεξουαλικη ζωη ενος ζευγους
εγω ξεκινησα ολη αυτη την κουβεντα γιατι με κουραζει και με θυμωνει οταν βλεπω ανελεητη και ατελειωτη κοροιδια για μια ερωτηση σεξουαλικου περιεχουμενο η οποια δεν εχει προσωπικο στοχο και αρα δε θιγει προσωπικα καποιους!!!!
επισης με κουραζει το ολο "ματσο" δηθεν γαμικουλιαρικο σερνικοτεστοστερονατο στυλακι που μοστραρεται γενικοτερα.....
οι αντρες δε μετριουνται σε αυτα ως γνωστον....
και επιμενω.......στις ερωτησεις μου δε βλεπω απαντησεις.....