batopedios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχετε δοκιμασει ποτε τα χυσια σας μετα απο![]()
Παίδες η κρίση έχει κάνει κάποιους
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Ήμαρτον θεέ μου τι άλλο θα ακούσω ο
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εχετε δοκιμασει ποτε τα χυσια σας μετα απο![]()
Βρε παπα μηπως εισαι λιγο μο(υ)ναχοφαεις ακου εκει με 10 μοναχες δωσε και στον λαο 1-2 μοναχες με το μπιμπερο θα της δωσο το γαλατακι τουςΠαίδες η κρίση έχει κάνει κάποιους![]()
![]()
![]()
Ήμαρτον θεέ μου τι άλλο θα ακούσω οκαλά ήμουν απομονωμένος εις τας εξοχικας κατοικίας της μονής παρέα με 10 άγιες μονάχες βλέποντας nova στην 42" τηλεόραση μέσα στο τζακούζι πίνοντας ένα φραπόγαλο
![]()
![]()
με μπιμπερο ταιζο τι χαμστερΒρε παπα μηπως εισαι λιγο μο(υ)ναχοφαεις ακου εκει με 10 μοναχες δωσε και στον λαο 1-2 μοναχες με το μπιμπερο θα της δωσο το γαλατακι τους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μπορη θα ξεφυγε καποια σταγονα αθελα
Εκεί που διάβαζα το thread πετάγεται ένας άρρωστος και λέει αν έχετε δοκιμάσει τα σκατά μετά από το χέσιμο. Έλεος πια. Μην κάνετε κάθε thread πουτάνα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εκεί που διάβαζα το thread πετάγεται ένας άρρωστος και λέει αν έχετε δοκιμάσει τα σκατά μετά από το χέσιμο. Έλεος πια. Μην κάνετε κάθε thread πουτάνα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε συζητηση που εκανα στο γραφειο καποιοι συναδελφοι μου παν οτι το χουν κανει σε φαση να ναι με γκομενα να την χυνουν στο στομα και μετα να την φιλουν με αποτελεσμα οπως ειναι φυσικο να γευονται και τα φλοκια τους.
εγω προσωπικα εχω γευτει μονο ΜΟΥΝΟΖΟΥΜΙΑ :dancing
μπραβο σου αλλα χανεις για δοκιμασε κ τα δικα σου....
αν δε δοκιμασεις εσυ ο ιδιος πρωτος τα δικα σου μην περιμενεις να το κανουν οι γκομενες.....
Συμφωνώ μαζί σου. Μιας και το thread είναι τίγκα στη μαλακία είπα να πω και εγώ μία να περάσει η ώρα. Πλάκα έκανα αλλά δεν το κατάλαβες.Αυτο το θρεντ πουτανα ηταν απ'την αρχη που ανοιξε. και αυτο με τα σκατα ηταν ρητορικη ερωτηση σ'αυτον που ανοιξε το θρεντ εξ'αρχης.Εσυ τι προβλημα εχεις?![]()
μπραβο σου αλλα χανεις για δοκιμασε κ τα δικα σου....
[size=12pt]αν δε δοκιμασεις εσυ ο ιδιος πρωτος τα δικα σου μην περιμενεις να το κανουν οι γκομενες.....[/size]
Συμφωνώ μαζί σου. Μιας και το thread είναι τίγκα στη μαλακία είπα να πω και εγώ μία να περάσει η ώρα. Πλάκα έκανα αλλά δεν το κατάλαβες.![]()
![]()
Δηλαδή, αν δε βάλεις την πούτσα σου στον πάτο σου, μην περιμένεις να σου δώσουν κώλο οι γκόμενες;![]()
Μην τον αποπαίρνεις. Άσε να μας πει και άλλα τέτοια tipsΔηλαδή, αν δε βάλεις την πούτσα σου στον πάτο σου, μην περιμένεις να σου δώσουν κώλο οι γκόμενες;![]()
Μην τον αποπαίρνεις. Άσε να μας πει και άλλα τέτοια tips![]()
![]()
![]()
![]()
kolara, ήδη νιώθω σοφότερος.![]()
![]()
![]()