Νέα

Εχετε δοκιμάσει ποτέ τα χύσια σας ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasos_g
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 451
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
μραβο χαιρομαι που συνεβαλα στο να σε κανω σοφοτερο....
εδω δεν σας πειραζει το θεμα αυτο που ειπα εγω σας πειραξε....
α θα σου πω κ κατι αλλο για να σε κανω ακομα σοφοτερο οταν δεν ξερεις εσυ να γλειφεις μην εχεις την απαιτηση να ξερει η γκομενα....αλλα ουτε να στα ρουφαει κιωλας...γκεγκε????
Σε ευχαριστώ πολύ. :2funny:
Απλά έχω την εντύπωση ότι, για να κάνεις τη γκόμενα να σε γλείψει, καλό θα ήταν να την γλείψεις και εσύ.
Ε, τι λες? Μου φαίνεται πιο λογικό από αυτό που λες εσύ (αλλά μάλλον κάνεις πλάκα). Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος για να καταφέρει μια γκόμενα να τα ρουφάει, το έκανε πρώτα αυτός.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το thread δε θα τελειώσει ποτέ  :2funny: :2funny: :2funny:

kolara

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εννοειται οτι αυτο εννουσα κ εγω εξαρχης αλλα δεν με πιασες.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Kαλημέρα...

Και όχι δεν πιστεύω "φυσιολογικός άνθρωπος" να το χει ποτέ δοκιμάσει...

Μήπως..λέω μήπως βαθειά μέσα σου κρύβεις μια πλευρά "ομοφυλοφιλική"?? :rolleyes:

συγγνωμη......υπαρχουν 20349283049238 θρεντ για τρανσ με ή χωρις προσοντα....αυτη η ερωτηση σας πειραξε? η παραθεση ειναι απλως αφορμη....

εξακολουθω να μην αντιλλαμβανομαι προς τι τοσος πουριτανισμος εδω μεσα και τοσος χλευασμος στα διαφορα θρεντ οταν δεν δινεται δικαιωμα επι προσωπικου....

απλα αναρωτιεμαι....εφοσον τελειωσετε στο στομα της κοπελας σας δεν την φιλατε? αφου σας γλυψει εκεινη δεν την φιλατε στη συνεχεια? περιμενετε να πλυνει τα δοντια της πρωτα? εσεις δε μεταφερετε κολπικα υγρα στο στομα της? δεν βαζετε τα δαχτυλα σας πρωτα εκει και επειτα της τα δινετε να τα γλυψει?

εαν το κανετε τοτε δεν υπαρχει ιδιαιτερη διαφορα με το ερωτημα το οποιο με τοσο βδελυρο τροπο χαρακτηριζετε.....εαν δεν το κανετε τοτε δυστυχως εκτος απο τους ετεροφυλοφιλους αντρες αρχιζουν και λιγοστευουν και οι καλοι επιβητορες...

δηλαδη μεσα στο ζευγαρι ειναι "φυσιολογικο" ολο αυτο αλλα οταν καποιος ειναι μονος του δεν ειναι?τοτε εξ αρχης μιλαμε περι αυνανισμου ως μια "αφυσικη" πραξη εφοσον καποιος μπορει να ξεχαρμανιασει ειτε στη σχεση του ειτε σε μια πορνη....συνεπως ειμαστε ολοι ανωμαλαρες?

Επισκέπτης
συγγνωμη......υπαρχουν 20349283049238 θρεντ για τρανσ με ή χωρις προσοντα....αυτη η ερωτηση σας πειραξε? η παραθεση ειναι απλως αφορμη....

εξακολουθω να μην αντιλλαμβανομαι προς τι τοσος πουριτανισμος εδω μεσα και τοσος χλευασμος στα διαφορα θρεντ οταν δεν δινεται δικαιωμα επι προσωπικου....

απλα αναρωτιεμαι....εφοσον τελειωσετε στο στομα της κοπελας σας δεν την φιλατε? αφου σας γλυψει εκεινη δεν την φιλατε στη συνεχεια? περιμενετε να πλυνει τα δοντια της πρωτα? εσεις δε μεταφερετε κολπικα υγρα στο στομα της? [size=20pt]δεν βαζετε τα δαχτυλα σας πρωτα εκει και επειτα της τα δινετε να τα γλυψει? [/size]

εαν το κανετε τοτε δεν υπαρχει ιδιαιτερη διαφορα με το ερωτημα το οποιο με τοσο βδελυρο τροπο χαρακτηριζετε.....εαν δεν το κανετε τοτε δυστυχως εκτος απο τους ετεροφυλοφιλους αντρες αρχιζουν και λιγοστευουν και οι καλοι επιβητορες...

δηλαδη μεσα στο ζευγαρι ειναι "φυσιολογικο" ολο αυτο αλλα οταν καποιος ειναι μονος του δεν ειναι?τοτε εξ αρχης μιλαμε περι αυνανισμου ως μια "αφυσικη" πραξη εφοσον καποιος μπορει να ξεχαρμανιασει ειτε στη σχεση του ειτε σε μια πορνη....συνεπως ειμαστε ολοι ανωμαλαρες?
Ααααααααααααααα μην μας φτιάχνεις βραδιάτικα! :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σε συζητηση που εκανα στο γραφειο καποιοι συναδελφοι μου παν οτι το χουν κανει σε φαση να ναι με γκομενα να την χυνουν στο στομα και μετα να την φιλουν με αποτελεσμα οπως ειναι φυσικο να γευονται και τα φλοκια τους.

εγω προσωπικα εχω γευτει μονο ΜΟΥΝΟΖΟΥΜΙΑ  :dancing:

και μετα απο κατι τετοια επιχειρηματα δικαιολογειται ο τεραστιος αριθμος διαζυγιων και κερατων και εξηγειται το αιωνιο ερωτημα

"πως γινεται να γαμανε οι 2 στους 10 ελληνες και οι υπολοιποι 8 να πηγαινουν στα μπουρδελα ή τυφλωνονται απο την πολυ μαλακια ή το ριχνουν στο φουστα-μπλουζα"????

ας μαθουν να γαμανε και θα πηδηξουν κι αυτοι :)

Επισκέπτης
και μετα απο κατι τετοια επιχειρηματα δικαιολογειται ο τεραστιος αριθμος διαζυγιων και κερατων και εξηγειται το αιωνιο ερωτημα

"πως γινεται να γαμανε οι 2 στους 10 ελληνες και οι υπολοιποι 8 να πηγαινουν στα μπουρδελα ή τυφλωνονται απο την πολυ μαλακια ή το ριχνουν στο φουστα-μπλουζα"????

ας μαθουν να γαμανε και θα πηδηξουν κι αυτοι :)

θα σου απαντουσα σοβαρα αλλα εχω καψει εγκεφαλο απο το διαβασμα  :)

παντως δεν ισχυουν αυτα που λες

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και εγώ προσπαθώ να τα πάρω σοβαρά αλλά με τέτοιες περιγραφές φτιάχτηκα! :boff:
Να χρησιμοποιείς άλλους όρους! 0:)

φαντασου ημουν επιοικης και ευγενικη.....αμα ηθελα το κανα εδω μεσα τσοντα το θρεντ....χαχαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
θα σου απαντουσα σοβαρα αλλα εχω καψει εγκεφαλο απο το διαβασμα  :)

παντως δεν ισχυουν αυτα που λες

καλα.....ο,τι πεις ;)
ως το ατομο που "πηδιεται" και δεν "πηδαει" ασε με να εχω μια γνωμη παραπανω ;)

Επισκέπτης
φαντασου ημουν επιοικης και ευγενικη.....αμα ηθελα το κανα εδω μεσα τσοντα το θρεντ....χαχαχαχα
Μπορούσες να πεις "εσείς χρησιμοποιήτε τα ακροδάχτυλα που εισχωρούν στο αιδοίο της κοπέλας που συνουσιάζεστε και μετά τα κατευθύνεται προς την στοματική κοιλότητα της! :cheesy:
Μόνο ο Ασκητής μπορούσε να φτιαχτεί με αυτό! :2funny:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
καλα.....ο,τι πεις ;)

μην με παρεξηγησεις αλλα δεν σου φταιμε εμεις αν εσυ εισαι κακογαμημενη.......

Επισκέπτης
καλα.....ο,τι πεις ;)

λολ

δηλδη το οτι 2 στους 10 γαμανε πολυ  οφειλεται στο οτι δεν φιλανε τη γκομενα τους αφου τη χυσουν στο στομα?ρε νιτσα τι εχεις παρει βραδιατικα  :cheesy:

προφανως αλλοι ειναι οι λογοι που καποιοι γαμανε πολυ κ καποια αλλοι λιγο η καθολου.Το ποσοστο το πετυχες ισως ειναι κ μικροτερο απο 20 %  ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
λολ

δηλδη το οτι 2 στους 10 γαμανε πολυ  οφειλεται στο οτι δεν φιλανε τη γκομενα τους αφου τη χυσουν στο στομα?ρε νιτσα τι εχεις παρει βραδιατικα  :cheesy:

προφανως αλλοι ειναι οι λογοι που καποιοι γαμανε πολυ κ καποια αλλοι λιγο η καθολου.Το ποσοστο το πετυχες ισως ειναι κ μικροτερο απο 20 %  ;)

ελα μην κανει οτι δε με πιανεις.....

εννοω οτι 2 στους 10 απλα ΞΕΡΟΥΝΕ να γαμανε...οι αλλοι την βγαζουν σε πουτανες, στη χουφτα τους, στη συγγρου, στην κουμουνδουρου και σε αλλα στεκια οπου μπορουν να κλαφτουν με την ησυχια τους....

και ξαναλεω ως το ατομο που πηδιεται και δεν πηδαει (Αρα εχει μια αλλη εμπειρια οπως εσυ μπορεις να μου μιλησεις για τη στενοτητα του κολπου πχ) ασε με να εχω μια γνωμη παραπανω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom