Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.071
- Πόντοι
- 1.686
Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ακομη παρθενα τύπε.
Εγω πιστεύω ότι δεν θυμαται ποτε εχασε την παρθενια της !
Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ακομη παρθενα τύπε.
Ρε φίλε ,αν εχεις παλινδρόμηση ,δες στο Medline για gastric regurgitation .
Θελει φυσικές μεθοδους ,αλλα υπάρχουν και φάρμακα που θα σε βοηθήσουν.
Εχεις κανει πληρη έλεγχο ?
Εκτος από γαστροσκόπηση .
Εχεις δοκιμασει να γαμησεις λυκανθρώπισσα ?
Μπορει να γιατρευτείς !
οχι δεν ξερω γιαυτο ρωταω για να μαθω.και το σφιχτη ειναι απο τους ποιο μαλακισμενουςς προσβλητικους wannabe χαρακτηρισμους που ανηκουν σε παιδακια που περνουν ενα φαρμακακι τον ιουνιο για να κατεβουν στην παραλια.εγω ανηκου αλλου σε μια κατηγορια που δεν νομζιω να γνωριζεις καλα.
Τυπε, να τον ρωτησουμε για τα πολιτικα του φρονηματα.Ρε φιλε μανολιτο ,εισαι νιντζα ?
Αν ναι ,να σε γνωρίσουμε στην Μου-νιντζα !
Να την βοηθήσεις να χαλαρώσει !
Χμμμοχι δεν ξερω γιαυτο ρωταω για να μαθω.και το σφιχτη ειναι απο τους ποιο μαλακισμενουςς προσβλητικους wannabe χαρακτηρισμους που ανηκουν σε παιδακια που περνουν ενα φαρμακακι τον ιουνιο για να κατεβουν στην παραλια.εγω ανηκου αλλου σε μια κατηγορια που δεν νομζιω να γνωριζεις καλα.
δεν εχω κανει γαστροσκοπηση ακομη γιατι πηγα σε εναν μαλακα
γιατρο γαστρεντερολογο του ΙΚΑ και με εβαλε πρωτα στα φαρμακα λεει
και μετα γαστροσκοπηση... θα παω να κανω μια μονος μου να δω μονο τι εχω
και μετα μονο φυσικες μεθοδους.
Τα φαρμακα που δινουν ειναι μονο για συντηρηση... δεν γιατρευουν την παθηση.
Ειναι απατη μην σας κοροιδευουν , τα φαρμακα δεν κανουν τιποτα... οταν τα σταματας
επιστρεφει η κατασταση.
Χμμμ
Το σφίχτη boy ήταν απλά αστεΪσμός.
Τι γνωρίζω και τι όχι για ανθρώπους που αθλούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά,επίτρεψέ μου να το ξέρω εγώ.
Οκ mate; ;)
Τελειωσες μωρη λομπριτζιτα;Χμμμ
Το σφίχτη boy ήταν απλά αστεΪσμός.
Τι γνωρίζω και τι όχι για ανθρώπους που αθλούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά,επίτρεψέ μου να το ξέρω εγώ.
Οκ mate; ;)
Και πού να δεις κατι κοντρες μεταμεσονυκτιες τυπε, που μπαινουν βαρια χαρτια...ρε παλικαρια η κοντρα ειναι ωραια την γουσταρω αναβουν τα αιματα αλλα περιμενετε λιγο να μαθω ατομα και καταστασεις να σου δωσω και δειγμα γραφης και μετα ξεκινα ετσι δεν εχει πλακα.
αν ειναι να γελασουμε πες κατι καλο τουλαχιστον να γελασω και εγω.τεσπα μπολντ τι φαρμακα σου δωσανε το γαστρικο οξυ πρεπει να περιορισεις κατ αρχη και αν δεν πιασει κανε γαστρο δεν ειναι τιποτα πεντε λεπτα υποθεση ειναι.
Τύπε είσαι γαστρεντερολόγος;Ρε φίλε ,χωρις γαστροσκόπηση και λοιπες εξετασεις νομιζεις οτι εγινε διαγνωση ?
Μπορει να εχεις ενα ογκιδιο,συνηθως στο παγκρεας , που παραγει γαστρινη ,μια ουσια που αυξανει την εκκριση οξεων στο στομαχι ,και μπορει να χρειαζεται να χειρουργηθεις .
Το πιο πιθανο βεβαια ειναι να εχεις γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση ,που προκαλει γαστριτιδα-ελκος .Θεραπευεται όμως αυτο.Σε καθε περιπτωση πρεπει να κανεις ΠΛΗΡΗ ελεγχο !
π.χ. να ελέγξεις την γαστρίνη ορού για να αποκλείσεις την περίπτωση ,την σπανια ,γαστρινώματος (Συνδρομο Zollinger Ellison)
Και γαμα και καμια λυκανθρώπισσα !
Μηπως γινεις καλα ,και σε κανουμε ανακοινωση σε διεθνες περιοδικο γαστρεντερολογιας !
Ready steady go,by Paul OakenfoldΤελειωσες μωρη λομπριτζιτα;
Να κατηφορισω;