You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 829K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 168
- Like
- 31.030
- Πόντοι
- 34.538
Παζαρευε το αντιτιμο μαλλον.Ο μπαρμπας γιατι την εψηνε αφου εκδιδοταν?
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 329
- Πόντοι
- 21
Γύφτισσα και ξυρισμένο?με άφησε να το βγάλω και το μοιράζομαι μαζί σας...
είναι από σπίτι πάντα περποιημένηΓύφτισσα και ξυρισμένο?
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 329
- Πόντοι
- 21
Γιατί θα την ξεμουνιαζε ο 80αρης? Λίγο γλώσσα....Μόνο και μόνο που έκατσε στον 80αρη τι να την κάνεις μετά;Σε σημεία όπως αυτό που κάνει αυτή πιάτσα βάζοντας κάτι παραπάνω σε ευρώ δέχονται να κάνουν τα πάντα ακόμα και ακαποτα ότι ασθένεια κυκλοφορεί την κουβαλάνε.
giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.257
- Πόντοι
- 486
Ενταξει αδερφε μας επεισες... θα την γαμησουμε.... θα μας δωσεις τηλεφωνο ?
Nicknick69
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2024
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Α ρε φίλε το χάνεις έχασα την παρθενιά μου με γυφτισσα και μόνο γυφτισσες πηδαωειναι απ τις φορες που μπορει να πεσουμε πανω σε κανα καλο γυφτακι , αλλα ισως το μέρος, ο χωρος, ο κοσμος τριγυρω μας κανει να νιωθουμε αβολα ή να ντρεπομαστε το οτι και καλα τη πεφτουμε στη γυφτισσα και μετα λεμε γιατι ρε γαμωτο δεν εκανα κινηση να μιλησω ή να χωθω για γνωριμια και οπου βγει.. Εχω δει στο παρελθον γυφτισσα μουναρα σε πανηγυρι αλλα ηταν μαζι της ολος ο καταυλισμος. Να τολμισω να κανω κινηση ? ποτεεε ..και αλλη φορα εχω δει κουκλα τσιγγανα μεσα σε ντατσουν με τον αντρα της..Παιδιά εννοείται πως σ αυτες τις περιπτωσεις δε μετανιωνω που δεν εκανα πεσιμο γιατι ακομα θα με ψάχνατε
Παντως για το κοριτσι με τ ακορντεον δεν την ξαναειδες γιατι μαλλον θα εκανε κινηση καποιος αλλος συναγωνιστής του forum μας !Δεν ήμουν εγω πάντως !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Nicknick69
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2024
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Μια χαρα με 40 και εγώ με το γύφτικο μουνι εχω φάει σκάλωμα μόνο με γυφτισσςς παωΝαι εγώ, το παραδέχομαι, κατά τύχη. Περίοδος 2006 στα Λαδάδικα, μόνη της με κολλητή φούστα περπάταγε βράδυ η Άντζελα. Μετά από ομιλία μαζί της, ζήτησε τσιγάρο, από μόνη της με ρώτησε τι ζητάω. Αυτή κατέβαινε από Κατερίνη με τον θείο της, ο οποίος έπαιζε λατέρνα για χρήματα.
Εν συντομια ανταλλάξαμε τηλέφωνα, την έφερνε ο θείος της κοντά στο σπίτι, την έσκιζα με 40 ευρώ. Μετά από 5-6 ραντεβού εξαφανίστηκε...μετά από χρόνια το 2011 την πέτυχα στον ηλεκτρικό στάση Νέα Ιωνία έγκυο με ήδη ένα παιδί και έναν άλλον τσιγγάνο....έκανε πως δεν με ήξερε αν και με γνώρισε...
Nicknick69
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2024
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Έτσι μόνο μακριά από τα λημέρια της γαμιουντε αυτεςΜεγάλη προσοχή αδέρφια!!Τα Εξαμιλια ειναι από κει 5 λεπτά και όλη η περιοχή εκει ειναι γεμάτη από νομάδες γυφτοτσιγγανων . ΠΡΟΣΟΧΗ .Την τσιγγάνα την πηδας μακρυά απ τα λημέρια της .ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ
Nicknick69
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2024
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Και όμως πίστεψε με τα ποιο καλά γλυφονουνια τα έχω κάνει σε γυφτισσες το μουνι τους καθαροΤώρα με το καύσωνα η μυρωδιά είναι πιο έντονη ειδικά αν έχει να πλυθεί και κανα μήνα ..
Βάλε μες στο αμάξι κανένα αποσμητικό χώρου για να κανείς τη δουλειά σου και κανα αρωματικό μαντηλάκι να την κανείς μπάνιο πρόχειρα !
Nicknick69
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2024
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Το καλύτερο γαμησι που έκανα στην ζωή μου με την τανια τρελό γαμησι το μουνι της το γούσταρα και από τότε μόνο γυφτισεςΕχει παρει κανεις γύφτισα;
Nicknick69
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2024
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Εγώ έκανα τα καλυτερα γλιφομουνια σε γυφτισσα ποιο καθαρό μουνι ητανΦτιάχνονται με το τι κρύβεται από κάτω...εγώ είδα πρόσφατα μια λαθροπουλα με σκούρο δέρμα αλλά με κραγιόν έντονο και ψηλοτάκουνα πέδιλα...θα έκαψε καρδιές στα μέλη της κοινότητας της.
Ναι αλλά με τα μουνια τους έχω φάει μεγάλο σκαλωμαΝαι φίλε μη το ψάχνεις είναι μεγάλη και κακια φαρα
Nicknick69
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2024
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Έτσι και εγώ έπαθα πλάκα σε ρουφάνε μέσα τουςΑν γίνεις χορηγός της γύφτισσας να σου κάθεται και για laser τη πας και μπάνιο τη βάζεις να κάνει απλά μετά χάνεις το original γύφτικο βρώμικο γαμησι !
Nicknick69
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2024
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Δεν υπάρχει καλύτερο μουνι από τις τσιγγανας έχω κάνει άπειρα γκυφομουνια σε τσιγγανες όλες καθαρεςμε άφησε να το βγάλω και το μοιράζομαι μαζί σας...
Δεν υπάρχει καλύτερο γαμησι από το γύφτικο εγώ έχω φάει σκάλωμα με τις γυφτισσες είναι καυλεςΈχετε πάει ποτέ με γυφτάκι???Οποιος έχει ας μεταφέρει εμπειρία και επίσης αν γνωρίζει κανείς μαγαζί που να μπορούμε να βρούμε ή πιάτσα που να ψωνίζονται....
Nicknick69
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2024
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
ΦΙλε δεν ξέρεις τι τρελό γαμησι που κανουνε σε ρουφάνε μέσα τους
Αυτες τις ξεκατινιαζουν απο 8 ετων, ουτε με 3 μετρα σκουπα δεν θα ακουμπαγα γυφτ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις