Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 829K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
206
Like
5.109
Πόντοι
16.055
Ο μπαρμπας γιατι την εψηνε αφου εκδιδοταν?

pcilos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2024
Like
1.502
Πόντοι
200
άλλη μία τώρα που τελείωσαν οι γιορτές...

Συνημμένα

• 81041692_2526123497664287_7753190356178436096_n.jpg
    81041692_2526123497664287_7753190356178436096_n.jpg
    291,8 KB · Εμφανίσεις: 106

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
329
Πόντοι
21
Μόνο και μόνο που έκατσε στον 80αρη τι να την κάνεις μετά;Σε σημεία όπως αυτό που κάνει αυτή πιάτσα βάζοντας κάτι παραπάνω σε ευρώ δέχονται να κάνουν τα πάντα ακόμα και ακαποτα ότι ασθένεια κυκλοφορεί την κουβαλάνε.
Γιατί θα την ξεμουνιαζε ο 80αρης? Λίγο γλώσσα....

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
759
Πόντοι
96
ενα βιντεο με μια θεια γυφρισα ειναι εδω? με εναν πιτσιρικα που τουλεγε να χυσει μεσα

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
81
Πόντοι
0
ειναι απ τις φορες που μπορει να πεσουμε πανω σε κανα καλο γυφτακι , αλλα ισως το μέρος, ο χωρος, ο κοσμος τριγυρω μας κανει να νιωθουμε αβολα ή να ντρεπομαστε το οτι και καλα τη πεφτουμε στη γυφτισσα και μετα λεμε γιατι ρε γαμωτο δεν εκανα κινηση να μιλησω ή να χωθω για γνωριμια και οπου βγει.. Εχω δει στο παρελθον γυφτισσα μουναρα σε πανηγυρι αλλα ηταν μαζι της ολος ο καταυλισμος. Να τολμισω να κανω κινηση ? ποτεεε ..και αλλη φορα εχω δει κουκλα τσιγγανα μεσα σε ντατσουν με τον αντρα της..Παιδιά εννοείται πως σ αυτες τις περιπτωσεις δε μετανιωνω που δεν εκανα πεσιμο γιατι ακομα θα με ψάχνατε
Παντως για το κοριτσι με τ ακορντεον δεν την ξαναειδες γιατι μαλλον θα εκανε κινηση καποιος αλλος συναγωνιστής του forum μας !Δεν ήμουν εγω πάντως !:buck2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Α ρε φίλε το χάνεις έχασα την παρθενιά μου με γυφτισσα και μόνο γυφτισσες πηδαω

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
81
Πόντοι
0
Ναι εγώ, το παραδέχομαι, κατά τύχη. Περίοδος 2006 στα Λαδάδικα, μόνη της με κολλητή φούστα περπάταγε βράδυ η Άντζελα. Μετά από ομιλία μαζί της, ζήτησε τσιγάρο, από μόνη της με ρώτησε τι ζητάω. Αυτή κατέβαινε από Κατερίνη με τον θείο της, ο οποίος έπαιζε λατέρνα για χρήματα.
Εν συντομια ανταλλάξαμε τηλέφωνα, την έφερνε ο θείος της κοντά στο σπίτι, την έσκιζα με 40 ευρώ. Μετά από 5-6 ραντεβού εξαφανίστηκε...μετά από χρόνια το 2011 την πέτυχα στον ηλεκτρικό στάση Νέα Ιωνία έγκυο με ήδη ένα παιδί και έναν άλλον τσιγγάνο....έκανε πως δεν με ήξερε αν και με γνώρισε...
Μια χαρα με 40 και εγώ με το γύφτικο μουνι εχω φάει σκάλωμα μόνο με γυφτισσςς παω

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
81
Πόντοι
0
Μεγάλη προσοχή αδέρφια!!Τα Εξαμιλια ειναι από κει 5 λεπτά και όλη η περιοχή εκει ειναι γεμάτη από νομάδες γυφτοτσιγγανων . ΠΡΟΣΟΧΗ .Την τσιγγάνα την πηδας μακρυά απ τα λημέρια της .ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ
Έτσι μόνο μακριά από τα λημέρια της γαμιουντε αυτες

• Like
Αντιδράσεις: krou44

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
81
Πόντοι
0
Τώρα με το καύσωνα η μυρωδιά είναι πιο έντονη ειδικά αν έχει να πλυθεί και κανα μήνα ..
Βάλε μες στο αμάξι κανένα αποσμητικό χώρου για να κανείς τη δουλειά σου και κανα αρωματικό μαντηλάκι να την κανείς μπάνιο πρόχειρα !
Και όμως πίστεψε με τα ποιο καλά γλυφονουνια τα έχω κάνει σε γυφτισσες το μουνι τους καθαρο

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
81
Πόντοι
0
Φτιάχνονται με το τι κρύβεται από κάτω...εγώ είδα πρόσφατα μια λαθροπουλα με σκούρο δέρμα αλλά με κραγιόν έντονο και ψηλοτάκουνα πέδιλα...θα έκαψε καρδιές στα μέλη της κοινότητας της.
Εγώ έκανα τα καλυτερα γλιφομουνια σε γυφτισσα ποιο καθαρό μουνι ηταν

Ναι φίλε μη το ψάχνεις είναι μεγάλη και κακια φαρα
Ναι αλλά με τα μουνια τους έχω φάει μεγάλο σκαλωμα

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
81
Πόντοι
0
Αν γίνεις χορηγός της γύφτισσας να σου κάθεται και για laser τη πας και μπάνιο τη βάζεις να κάνει απλά μετά χάνεις το original γύφτικο βρώμικο γαμησι !
Έτσι και εγώ έπαθα πλάκα σε ρουφάνε μέσα τους

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
81
Πόντοι
0
με άφησε να το βγάλω και το μοιράζομαι μαζί σας...
Δεν υπάρχει καλύτερο μουνι από τις τσιγγανας έχω κάνει άπειρα γκυφομουνια σε τσιγγανες όλες καθαρες

Έχετε πάει ποτέ με γυφτάκι???Οποιος έχει ας μεταφέρει εμπειρία και επίσης αν γνωρίζει κανείς μαγαζί που να μπορούμε να βρούμε ή πιάτσα που να ψωνίζονται....
Δεν υπάρχει καλύτερο γαμησι από το γύφτικο εγώ έχω φάει σκάλωμα με τις γυφτισσες είναι καυλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom