Φίλε μου είσαι φανατικός και δε μπορούμε να συνεννοηθούμε. Για πες μου καταδικάζεις τα εγκήματα Ρώσων και Σέρβων τα οποία ευλογεί και η ορθόδοξη εκκλησία ? Αν όχι, δεν έχει νόημα να συζητάμε...Εύκολο να κρίνουμε μόνο τους άλλους χωρίς να κοιτάμε την καμπούρα μας...Όταν λες να πεθάνουν όλοι, εσύ είσαι χειρότερος τζιχαντιστής !
Ρε παπαρα τι ριχνεις την μπαλα στην εξεδρα;
Ειμαι οσο πιο αντι-θρησκος γινεται, γιατι αποφευγεις να απαντησεις;
Δεν γουσταρω ΚΑΜΙΑ αναμιξη ΚΑΜΙΑΣ θρησκειας στα του κρατους/εθνους. Ό,τι εγκλημα και να γινεται με προφαση τη θρησκεια και με αφορμη αυτην, ειναι κατακριτεο, θλιβερο και οποιος το κανει πρεπει να του γαμανε τον κωλο ασαλιωτα.
Αλλα οπως και να το κανουμε, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ο χριστιανισμος ειναι κατι το εκφυλισμενο ( και ξεφτιλισμενο αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια ) και ΔΕΝ επηρεαζει τις ζωες μας σε κανενα θεμα. Τωρα το να εχεις μια Λουκα και μερικους μαλακες να σου λενε οτι εισαι απιστος και 10002 πιπες δεν μου λεει κατι, τη στιγμη που οταν πεις οτι εισαι αθεος σε ισλαμικα καθεστωτα απλα σε σφαζουν ( μετριπαθεις οχι ισλαμιστες, τους λιθοβολισμους τους κανει απλος κοσμος )
Κοιτα εδω την ιστορια αυτη και αναρωτησου πως ειναι δυνατον 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ κοσμου να διαδηλωνουν υπερ ενος που ΣΚΟΤΩΣΕ καποιον επειδη απλα ειπε να αναθεωρησουν τα του νομου περι βλασφημιας και ξεστραβωσου λιγο :
Εγω ΔΕΝ ειμαι τζιχαντιστης γιατι προτιμω να ΖΗΣΩ για τις ιδεες μου, γαμημενε. Οχι να πεθανω και να σκοτωθω η να σκοτωσω για αυτες. Αυτο ειναι η ευκολη λυση και η λυση του αγραμματου και του ζωου.
Εγω γουσταρω να ζησω και να καταφερω, αν καταφερω, μεχρι να πεθανω, να απομακρυνω εστω και 1 ( ενα ) ατομο απο το σκουπιδαριο που λεγεται οργανωμενη θρησκεια, οχι να επιβαλλω ξενα ηθη - εθιμα ( εκλεψες ψωμι, φερτο χερακι σου να στο διαμελισουμε ) για χαρη της δηθεν ανεξιθρησκειας και της ανεκτικοτητας.
Ανεκτικοτητα σε κοινωνιες που ειναι ο,τι πιο φασιστικο και αυστηρο υπαρχει σε κοινωνια αυτη τη στιγμη.
Οποτε σαλτα και γαμησου και παρτο αλλιως.