Χθες το βραδυ πηγα και εγω σε Στριπτιτζαδικο πρωτη φορα στην ζωη μου. Πηγαμε 4 ατομα γυρω στις 12 και. το μαγαζι αδειο φυσικα. Κοπελες πολλες. Στην αρχη εκανε χωρο η Ντενις... πω θεε μου , τι απιστευτος κωλος.... Σκανε μυτι 3 γκομενες, και σε μενα μου ερχεται μετα απο λιγο μια ΜΑΥΡΗ. και δν μπορω τις μαυρες! λολ. την εδωσα ακυρο και περιμενα με αγωνια την Ντενις. Με το που πλησιαζει στο τραπεζι μετα απο 10 λεπτα η Ντενις ερχεται καθεται διπλα μου χωρις να δωσει καμια σημασια στους φιλους μου! χεχε! αμεσως μου λεει να την κερασω ποτο η να φυγει? της λεω τι αλλο παιζει? μου λεει πριβε χωρο. Βουρ πανω της λεω φυγαμε. Εγλυψα βυζακι, πεταχτα φιλακια, και πολυ μουνοτριψιμο, επισης εβαλε τα κωλομερια της τοσο καλα που ειχα μπει μεσα της. Απο τους αλλους φιλους ενας δοκιμασε την Κατερινα που προσωπικα εμενα μου φανηκε μεγαλη στην φατσα αλλα ο φιλος μου λεει εχυσε κιολας και οτι ηταν τοπ η γκομενα στον χωρο. Ελβιρα παντως δν θυμαμαι καμια. ΑΛλη μια που μου αρεσε επισης ηταν περιπου ιδια με Ντενις αλλα πιο γυμνασμενη απο μπροστα, μελαχροινη και αυτη και πιο μικροκαμωμενη καπως.