Νέα

Dreams Platinum στo αεροδρόμιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 624
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pantaprotos

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πηγε κανεις συναγωνιστης προσφατα για να ενημερωσει? Παιζει καμια καλη γκομενα? Τα πριβε του τι λενε? Ποια κοπελα προτεινεται?
Γεια χαρα παιδια για το συγκεκριμένο μαγαζι τυχανει να γνωρίζω τα πραματα απο πρωτο χερι...λογο προσωπικησ φιλιας με τ ατομα του μαγαζιου...εχει ωραιεσ κοπελεσ(ΕΛΒΙΡΑ)αλλα οι τιμεσ δεν συμφερουν.....οποιος θελησει πιο ιδιαιτερες ερωτησεις για ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ ασ εποικοινωνησει μαζι μου με πμ

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
με διαφορά μία από τις ωραιότερες strippers είναι η αλέσια από ρουμανία.
Το κακό στην όλη υπόθεση είναι οι υπερβολικά υψηλές τιμές.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ελβίρα, Ντενίς, Αλεξάνδρα, Ίρις. Μια ανθοδέσμη από 4 πανέμορφα λουλούδια.  :rockon:

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ποιες ειναι οι Ντενις και Ιρις? Δωστε μια περιγραφη. Σιγουρα τις εχω δει αλλα δεν μπορω να τις συνδιασω με ονοματα. Οσο για Ελβιρα ειναι πολυ καλη για κουβεντα αλλα και για χορο. Η Αλεξανδρα και αυτη πολυ καλη αν και λιγακι ευρωρουφηχτρα με αγριο τροπο. Ωραια μουνια ομως.

ta-suka-skafh

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η αλεξανδρα απο τη λευκορωσια που δουλευε στο πλατινουμ? Δουλευει στο Dreams τωρα η για αλλη μιλαμε?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αυτη η αλεξανδρα απο το παλιο πλατινουμ που μοιαζει με τρανς δεν εχει καμια σχεση με το μπουμπουκι που ειναι στο dreams...οσο για την ντενις ειναι μια πραγματικη κουκλα απο ρουμανια και πολυ καλο ατομο
γενικα παντως το μαγαζι ειναι ασυμφορο

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Λετε ρε παιδι να ειναι τραβελος οι Αλεξανδρα? Εχει και λιγο χοντρη φωνη. Μπα δεν νομιζω. Πρεπει να ηταν αυτη τιποτα παλια αθλητρια. Οταν την ειχα κερασει ποτακι παλιοτερα μου ειπε οτι δουλευε σε στριπτιζαδικο της μυκονου για πολυ καιρο. Ειχε πολυ απαλο δερματακι η Αλεξανδρα. Στο πριβε δεν αφηνε ομως τριψιματα στο μουνι της. Πηγαινε να σου παιξει τον πουτσο αλλα δεν σου το εκανε καλα ωστε να χυσεις. Που σαι ρε Καρινα!
Ρε παιδια η Ελβιρα το σκουλαρικι στην γλωσσα τι το εχει? Παιρνει κανενα τσιμπουκι η' οχι?
Εχω παρατηρησει τους τελευταιους μηνες ολοενα και λιγοτερα νεαρα ατομα και παρεες νεων να πηγαινουν στο πλατινουμ και να αυξανονται οι καπως πιο μεγαλοι. Λογικα με τετοιες τιμες. Οι νεοι στο μαγαζι ειναι κυριως μπατσελορ παρτυ. Εχει ωραιες μουνες ομως. 

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Η Αλεξάνδρα του Dreams είναι γυναικάρα 100% και από τις καλύτερες χορεύτριες στην Ελλάδα! Πρόσεξέ την στην πίστα, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Θα σε στεναχωρήσω αλλά η Ελβίρα δεν κάνει τίποτα πονηρό με το σκουλαρίκι της.  ;) Είναι όμως στο private dance η καλύτερη της Θεσσαλονίκης !

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ναι η Αλεξανδρα ειναι σιγουρα μουναρα οπως λες απλα αν την δεις πρωτη φορα απο μακρια μπερδευεσαι. Εχει τρομερα γυμνασμενο σωμα. Πρεπει να λιωνει στο γυμναστηριο. Και πολυ απαλο δερματακι. Ειδικα τωρα το καλοκαιρι που μαυριζει απο τον ηλιο γινεται πολυ γκαβλομουνα. Ειναι ομως πολυ ευρωρουφηχτρα βρε παιδι μου οπως ξαναειπαμε εσω περα. Θελα να σου τα φαει με πολυ φανερο τροπο. Μονο ενα χαπατο μπορει να κοροιδεψει. Στην πιστα ομως κανει τρομερο χορο. Στο πριβε δεν αφηνει ομως να της χαιδεψεις το μουνακι.

ilias...

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η ΕΛΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ??

pseg

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καμια Νικη απο Μολδαβια δουλεψε τον τελευταιο μηνα Θεσ/νικη ? 30αρα γλυκια καστανοξανθη χορευει συνηθως με μακρυ κοκκινο φορεμα.

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα παιδιά.

Χτες είχα την πρώτη μου εμπειρία σε τέτοιο μαγαζί στο Dreams. Με 2 κοπέλες έκανα παιχνίδι, Κατερίνα και Αλεξάνδρα (Σάντρα; έτσι το άκουσα πρώτη φορά).

Η πρώτη από Ουγγαρία, ψηλή μελαχρινή και η δεύτερη από Ρωσία, κοντούλα, φοβερά μάτια.

Και οι 2 απίστευτες στην πίστα, πολύ ερωτικός (και πραγματικός) χορός.

Αν θέλει κάποιος να μοιραστεί μαζί μου τη γνώμη του, αν έχει, θα χαρώ να τον ακούσω.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα παιδιά.

Χτες είχα την πρώτη μου εμπειρία σε τέτοιο μαγαζί στο Dreams. Με 2 κοπέλες έκανα παιχνίδι, Κατερίνα και Αλεξάνδρα (Σάντρα; έτσι το άκουσα πρώτη φορά).

Η πρώτη από Ουγγαρία, ψηλή μελαχρινή και η δεύτερη από Ρωσία, κοντούλα, φοβερά μάτια.

Και οι 2 απίστευτες στην πίστα, πολύ ερωτικός (και πραγματικός) χορός.

Αν θέλει κάποιος να μοιραστεί μαζί μου τη γνώμη του, αν έχει, θα χαρώ να τον ακούσω.
ποσα ευρωπουλα σου φαγανε μεγαλε?

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ποσα ευρωπουλα σου φαγανε μεγαλε?

Δεν έδωσα τίποτα που να μην το ήθελα. Να φανταστείς ότι ήρθε 3 φορές η Μπρέντα και έφαγε άκυρο και μάλιστα ήρθε και τέταρτη και την πάσαρα στον φίλο μου. χαχα. Τέλος πάντων. 2 χοροί και 1 ποτό στην Κατερίνα και 1 χορό στην Αλεξάνδρα, συνολικά 120 ευρώ, αλλά επαναλαμβάνω τα ήθελα και τα έδωσα και δεν περίμενα κάτι παραπάνω από αυτό που πήρα και το οποίο μου άρεσε. Πέρασα πολύ ωραία.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έδωσα τίποτα που να μην το ήθελα. Να φανταστείς ότι ήρθε 3 φορές η Μπρέντα και έφαγε άκυρο και μάλιστα ήρθε και τέταρτη και την πάσαρα στον φίλο μου. χαχα. Τέλος πάντων. 2 χοροί και 1 ποτό στην Κατερίνα και 1 χορό στην Αλεξάνδρα, συνολικά 120 ευρώ, αλλά επαναλαμβάνω τα ήθελα και τα έδωσα και δεν περίμενα κάτι παραπάνω από αυτό που πήρα και το οποίο μου άρεσε. Πέρασα πολύ ωραία.
μεγαλε με 120 ευρω το εχωνες και σε καλο μουνι με τηλεφωνο.αλλα φιλε τετοιες μαλακιες κανετε και τα συντηρητε αυτα τα κολομαγαζα.αφηστε τους λιγο στην πεινα να ριξουν τις τιμες.

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
μεγαλε με 120 ευρω το εχωνες και σε καλο μουνι με τηλεφωνο.αλλα φιλε τετοιες μαλακιες κανετε και τα συντηρητε αυτα τα κολομαγαζα.αφηστε τους λιγο στην πεινα να ριξουν τις τιμες.

Το τι μαλακίες κάνει ο καθένας, είναι δική του επιλογή. Τουλάχιστον έτσι νομίζω. Το τι έκανα με 120 ευρώ επίσης το ξέρω και το έχω κάνει. Πήγα εκεί λόγω bachelor ενός φίλου. Αυτά περίμενα να πάρω, αυτά τα λεφτά ήθελα να δώσω. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Επίσης, ανέφερα ότι ήταν η πρώτη φορά σε τέτοιο μαγαζί. Ίσως δεν το πρόσεξες.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το τι μαλακίες κάνει ο καθένας, είναι δική του επιλογή. Τουλάχιστον έτσι νομίζω. Το τι έκανα με 120 ευρώ επίσης το ξέρω και το έχω κάνει. Πήγα εκεί λόγω bachelor ενός φίλου. Αυτά περίμενα να πάρω, αυτά τα λεφτά ήθελα να δώσω. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Επίσης, ανέφερα ότι ήταν η πρώτη φορά σε τέτοιο μαγαζί. Ίσως δεν το πρόσεξες.
απο εδω και περα οταν πηγαινεις να εισαι πιο συμμαζεμενος φιλαρακο.
να με ακους εμενα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
60+60 120+15 το ποτο σου 135 βαλε και κανενα εξοδο ακομα το 150αρι το φαγες σε συνολο 25-30 λεπτα τουλαχιστον με τις γκομενες και πολα λεω..δεν λεω μπορει να γουσταρεις να τα τρως ετσι δικα σου ειναι αλλα αν σε παρασυρουν γιατι ειναι η δουλεια τους αυτη..την εκατσες...τεςπα πολλα ειναι και οπως λεει και ο φιλος πιο πανω καλα ειναι να απεχουμε για να μαθουν και να κατεβασουν τις τιμες γιατι στο φιναλε μια μαλακια διασκεδαση ειναι και την κοβεις ευκολα και δεν τους συμφερει

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
60+60 120+15 το ποτο σου 135 βαλε και κανενα εξοδο ακομα το 150αρι το φαγες σε συνολο 25-30 λεπτα τουλαχιστον με τις γκομενες και πολα λεω..δεν λεω μπορει να γουσταρεις να τα τρως ετσι δικα σου ειναι αλλα αν σε παρασυρουν γιατι ειναι η δουλεια τους αυτη..την εκατσες...τεςπα πολλα ειναι και οπως λεει και ο φιλος πιο πανω καλα ειναι να απεχουμε για να μαθουν και να κατεβασουν τις τιμες γιατι στο φιναλε μια μαλακια διασκεδαση ειναι και την κοβεις ευκολα και δεν τους συμφερει

Όλα αυτά σεβαστά. Εγώ όμως το μόνο που ήθελα είναι κάποιες γνώμες ή εμπειρίες για τις κοπέλες. Όχι ανάλυση για το τι πρέπει να κάνω ή αν άξιζε ή όχι. Το thread τουλάχιστον νομίζω λέγεται Dreams Platinum , όχι εμπάργκο στα στριπτιτζάδικα! Φιλικά πάντα μιλάω. Δεν έχω διάθεση να αρπαχτώ με κανέναν.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Πάνε ρε φίλε, μην ακούς κανέναν!! Γλέντα ρε, η ζωή είναι ωραία!! Όλοι αυτοί τα λένε για να τα ακούνε οι ίδιοι, επειδή δε μπορούν να βάλουν φραγμούς στα θέλω τους! Τι είπα πάλι ο παίχτης ρε!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Απλά να κοντρολάρεις τα λεφτά σου, αυτό μόνο. Όχι υπερβολές. Και γαμώ τις γκόμενες: Ελβίρα, Ντενίς, Ίρις, Λιλού!!! Καλά γλέντια!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom