Νέα

Dreams Platinum στo αεροδρόμιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 624
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ρε εσυ ..ποιος σου εστειλε μυνημα..πως σε λενε moynaraaa? τι πεταγεσαι ,το δικηγορο κανεις? και για προσεξε σε ποιον και σε τι απαντω,σε οποιον αποκαλει την πολη που κατοικω "παπαρια" ειδικα οταν εκθειαζει ενα πργματικο ΓΚΕΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ την αθηνα

"Ρε συ" να λες σ'αυτον που σε γαμαει καρντασι μου.. :jerking: :jerking: :jerking:

Αυτα..

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τι ερχουμε τωρα εδω? θεματακι αδερφουλα?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι παθατε ρε ξαφνικα κ τα χωνετε ο ενας στον αλλον?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τι παθατε ρε ξαφνικα κ τα χωνετε ο ενας στον αλλον?
μπα τιποτα ο-η nokia-moynara ποσταρησε ενα πολυ προσβλητικο και υποτιμητικο μυνημα πριν λιγο καιρο και δεχτηκε απαντηση αναλογη με αποτελεσμα να τα πουμε ηλεκτρονικα αν και θαθελα να τα λεγαμε και απο κοντα..αλλα γαμησε τον(την)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μπα τιποτα ο-η nokia-moynara ποσταρησε ενα πολυ προσβλητικο και υποτιμητικο μυνημα πριν λιγο καιρο και δεχτηκε απαντηση αναλογη με αποτελεσμα να τα πουμε ηλεκτρονικα αν και θαθελα να τα λεγαμε και απο κοντα..αλλα γαμησε τον(την)
ελα μωρε μην δινεις σημασια ρε φιλε.καθεσαι κ αναλωνεσαι με τον καθενα

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Σαλτα γαμισου εσυ καλυτερα..Ετσι για να βαλουμε και τα πραγματα στην θεση τους πιτσιρικο..

Ααα..και που'σαι...Μπουρδελο να λες το σπιτι σου και οχι την Αθηνα, παλιοκομπλεξαρα..

Αυτα..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ρε μουνακι σαλτα και γαμισου με την μπασταρδοπροτευουσα σου την πολη των γκευ απο αρχαιοτατων χρονων..προς τη ολη αυτη η παρουσιαση της γαμημενης αθηνας? γαμω το μπουρδελο σας!!!

Για οσους δεν θυμουνται τι εγραψε ο καρντασης σας..

Αυτα..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κατ αρχην βρειτε τα μεταξυ σας,αν δεν μπορειτε μην γραφετε αλλο εδω κ σπαμαρετε κ το θεμα κ σπατε κ αρχιδια.δεν ξερω τι εγραψε ο καθενας κ ποιος εγραψε πρωτος αλλα ξεκολλατε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ο.κ εχεις δικιο εγω τον :badair:..κανενα νεο απο το μαγαζι? εμαθα οτι βαρανε μυγες τελευταια ,κοψαν νυχτοκαματα και ποσοστα απο τα κοριτσια αλλα οι τιμες τιμες για τον κοσμο

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Οι τιμές τιμές, μέχρι να έχει κι αυτό την τύχη του Gatto Nero. Δηλαδή λουκέτο.  :tooth:  Μπορούν να το σώσουν κατεβάζοντας τις τιμές, δίνοντας μια κάρτα δωρεάν χορού κλπ. Απλά πράματα που κάνει και το Blue Iguana και είναι κάθε βράδυ γεμάτο.  :idiot:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
ο.κ εχεις δικιο εγω τον :badair:..κανενα νεο απο το μαγαζι? εμαθα οτι βαρανε μυγες τελευταια ,κοψαν νυχτοκαματα και ποσοστα απο τα κοριτσια αλλα οι τιμες τιμες για τον κοσμο
Οπως τα λες ειναι φιλε μου

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Μια που έπεσε πολύ παρακμή στα μαγαζιά της περιοχής μας ....λέω να πάω καμιά βόλτα προς τη πρωτεύουσα , να  :knockinb: καμιά MOUNARAAAA περιγράφοντάς μου τις ομορφιές της πόλης της ....! Ε! κι αν το nokia κάθεται φρόνιμα χωρίς να χτυπάει μπορεί να το αφήσω να πάρει μάτι  :new_shocked:

Αυτά .... :uglystupid:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μια που έπεσε πολύ παρακμή στα μαγαζιά της περιοχής μας ....λέω να πάω καμιά βόλτα προς τη πρωτεύουσα , να  :knockinb: καμιά MOUNARAAAA περιγράφοντάς μου τις ομορφιές της πόλης της ....! Ε! κι αν το nokia κάθεται φρόνιμα χωρίς να χτυπάει μπορεί να το αφήσω να πάρει μάτι  :new_shocked:

Αυτά .... :uglystupid:

Ελα ..καλα θα περασεις αλλα μην κατσεις πανω απο 2-3 ημερες..Και εδω μυγες βαραμε/νε στα στριπτηζαδικα.

Αναφορικα με τις ομορφιες της Αθηνας, καλυτερα ξεχνα το..Δεν εμεινε τιποτε ωραιο να δεις..

Σχετικα με το ματι, δεν βαριεσαι..εδω μας εχει παρει ματι ολη η Αθηνα.

Αυτα..

ΥΓ - Τι διαλο ρε πουστη μου..τι κολλημα εχουν φαει οι στριπτολαγνοι με το "αυτα"..!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και κάτι άσχετο.. Αν κάποιος θέλει να έρθει να έρθει να μείνει Σαλονικη, ποιες είναι οι κατάλληλες περιοχές ώστε αφενός να νοιώθει ότι ζει στην επαρχία αλλά αφετέρου να μπορεί να πάει στην πόλη μέσα σε 30-45 λεπτά , με το αυτοκίνητο ?

Αυτά..

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Τα προάστια Πανόραμα (η Κηφισιά της Θεσσαλονίκης) και Περαία, μόλις 15 λεπτά από Θεσσαλονίκη χωρίς κίνηση. Έχουν και οικονομικά ξενοδοχεία, ειδικά η Περαία. Και το Πανόραμα βέβαια, αν και κυριλέ έχει κι αυτό 1-2 ξενοδοχεία σε προσιτές τιμές.

(και για να μην ξεχνιόμαστε)
Αυτά...  ;)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και απο την αλλη μερια το ωραιοκαστρο .

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ωραια τα λετε,αλλα δεν καταλαβα προς τι τα προαστια?που κολλανε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom