Νέα

Dreams Platinum στo αεροδρόμιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 624
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
G

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Τωρα που σε βρηκα... ενα καλο κοριτσι η ευα εφυγε απο το μαγαζι ; ή πηγε στην πατριδα της για τις γιορτές ;;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Η Λιλου ειναι Γαλλιδα?
Στην Μικαελα επενδυσε ,αξιζει
Η Λιλου ειμαι ρωσιδα
για την βρωμιαρα τη μαρλεν ξερω ατομο χορευτη που παραιτηθικε γιατι τον βαζανε να κανει σωου μαζι της στο ντρημς

duff

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει μια Λιλού στο Platinum αν δεν κάνω λάθος είναι μαυρομάλλα μέτριου αναστήματος απο Ρωσσία με αγάπη (κορμί θανατηφόρο) απο ζόμπαλο δεν λέει κ πολλά αλλά σε γενικές γραμμές μετράει...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Για αυτο εισαι Προεδρος... η λιλου δεν ξερω αν ειναι γαλλιδα οσο για την μικαελα θα ακολουθησω την συμβουλη σου :grin: :grin: τα μπαλκονια της ειναι φυσικα ή σιλικονουχα ;
Ειναι φυσικα σιλικονουχα..

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
βασικα μαλλον o αλλος πρεπει να πηγαινει για απολυμανση ...  :headbang:
Πολύ καλά όλα αυτά ρε παιδιά και μπράβο σας που θίγετε και το θέμα της προσωπικής μας υγιεινής, λίγες φορές το έχω δει να φιγουράρει στο forum. Απλά αναρωτιέμαι... Οι συναγωνιστές που κάνουν σεξ, γλύφουν και φιλάνε μια citytour πόσο θα πρέπει να προσέχουν; Εγκυκλοπαιδικής φύσης ερώτηση...  :huh:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Δώστε πληροφορίες για τη Μιχαέλα και θα κανονίσω έκπληξη  :grin: :grin:

ΠΡΟΕΔΡΕ , πες ότι ξέρεις για τη Μιχαέλα , όλη η σχολή χρηματοοικονομικών κρεμόμαστε από τα χείλη σου !
Και γενικά όποιος ξέρει να πει κάτι ! Μπορούμε να πάρουμε τηλ. ή λέει λακαμίες τύπου "δεν εμπιστεύομαι κανέναν" ???

Πιστεύω είναι νούμερο ένα στο μαγαζί ! Πρόεδρε πόσα ποτά λες να θέλει για να "χαλαρώσει" ? Περιμένουμε....

Για αυτόν που ρώτησε , ναι είναι η Τσέχα μαυρομάλλα , εννοείται με σιλικονούχα μωράκια .  
Στο Dreams ή στο παλιό είναι η Μιχαέλα?

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Αδερφούλη μου , Εύζωνα , Τεράστιε ...
Πότε να περιμένω νέα σου ?? Κάνε μου το κονέ και από ΄μένα ότι θες ! :grin: :cheesy: ;)
Ξέρω άτομο που πιθανότατα τη γνωρίζει. Αυτό εννοώ κονέ. Θα προσπαθήσω να μάθω πληροφορίες για το αν κάνει γνωριμίες στη δουλειά της κλπ. Νέα θα σου έχω από βδομάδα λογικά.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ξέρω γω ρε φίλε μου; Λίγο δύσκολο να γίνει κονέ με στριπτιζού πάντως. Έχω πάει σε αρκετά μαγαζιά, επιλεκτικά πάντα. Έχω κάνει χορούς, γνωριμίες, έχω καψουρευτεί στριπτιζού, αλλά μου φαίνεται δύσκολο να γίνει σχέση αν πας ως πελάτης. Αν έχεις κονέ να τη δεις εκτός μαγαζιού αυτό θα ήταν το καλύτερο. Διαβάζω για άλλους συναγωνιστές που λένε ότι το έχουν κάνει με στριπτιζού, έχουν κάνει δεσμό κλπ κλπ... Τι να σου πω; Εγώ πάντως δεν ξέρω κανέναν με τέτοιο παρελθόν. Σου εύχομαι τα καλύτερα με τη Μιχαέλα!
Υ.Γ. Είναι αλήθεια τόσο γαμάτη;  ;)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Τι εννοείς τη γνωρίζει ? Δουλέυουν στο ίδιο μαγαζί ?
Βασικά είναι όντως Τσεχίδα ? Ή είναι από τσεχία Δράμας ?
Δε μπορώ να πω on air, με καταλαβαίνεις. Θα μάθω για την Τσεχία Δράμας πάντως.  :2funny:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Σίγουρα δεν είναι πάρα πολλά αλλά δεν θα κυμαίνεται το μεροκάματο από 150 ευρώ σε ψιλοάδειο μαγαζί μέχρι τα 500 τα π-σ-κ; όσο και να λέμε είναι πολλά λεφτά για μια γκόμενα που τριγυρνάει όλο το βράδυ από αγκαλιά σε αγκαλιά (χωρίς σεξ, το διευκρινίζω), προσπαθεί να ροκανίσει το χρόνο λέγοντας ό,τι πιό χαζό σκεφτεί και ονομάζει "χορό" αυτό που κάνει στην πίστα και στο prive.  Συν το ότι παραμυθιάζουν τον πελάτη μέχρι αηδίας δηλαδή ;)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Εγώ άκουσα από πολλά άτομα ότι παίρνουν ένα στάνταρ μεροκάματο συν τα μισά (ή κάτι λιγότερο από τα μισά) από κάθε ποτό ή χορό. Μιλάμε για πολύ χρήμα τότε.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ακριβώς. Άσε που όπου πάνε δεν πληρώνουν τίποτα. Αφού στα περισσότερα μπαράκια τις κερνάνε. Γνωριμίες βλέπεις. Πάντα μια πολύ ωραία γυναίκα έχει σχεδόν τα πάντα τζάμπα. Πόσο μάλλον μια στριπτιζού.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Καληνύχτα συναγωνιστή!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Η Μικαελα δουλευε στο Ιγκουανα παλαια.
Η κοπελα βγαινει εξω με πελατες ,καφε ,φαγητο.Τωρα ειναι στο χερι σου φιλε να γινει κατι παραπανω,ολες το παιζουνε παρθενες ,αλλα ισως ειναι στον αστερισμο μονο.
Τα νυχτοκαματα που παιρνουν ,καθε βραδι,ειναι αναλογα με το μαγαζι,απο 60 ευρω εως 130,βαλε και τα ποτα ,πριβε 25% καλουτσικα λεφτα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Εσύ Πρόεδρα πως το ξέρεις ? Έχεις κανά γνωστό που βγήκε μαζί της ?
Θέλει πολλά ποτά για να γίνει το κονέ ?
Ευχαριστώ Πρόεδρε ! Αξίζει δηλαδή το μωρό έτσι ?

Κερασε την 2-3 σαμπανιες 2 φορες και θα με θυμηθεις.
Αξιζει φιλε BORJA

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Προεδρέ μου , πόσο θα μου βγουν οι δυο σαμπάνιες ? Με πότά δε γίνεται τίποτα ?
Ότι αξίζει τι εννοείς ?? Θα πέσει κανά σπρώξιμο ή μόνο τηλέφωνο και έτσι ?
Ξέρεις άτομα που "έφαγαν" καλά ?
Κρέμομαι από τα χείλη σου ! :headbang:

αναλογα την σαμπανια απο 150-500,λιγο δυσκολο με ποτα μονο,αλλα ποτε δεν ξερεις.
Για τα αλλα θα σου πω με πμ αλλα το βραδι ,γιατι πρεπει να βγω εξω για δουλεια

OP
OP
G

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Το μηνυμα να το στειλεις και σε μενα προεδρε γιατι ειμαι εν δυναμει ενδιαφερομενος... :tickedoff: :tickedoff:
δεν σε πειραζει BORJA ;; Αν σε πειραζει παντως να κανω πισω για λιγο καιρο.. :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε borja διαβασα την κουβαντουλα σας κ τα πηρα λιγο.ποιον λες παπατζη?κ χαλαρωσε με τα κονε σου...οκ?αν διαβασεις απο παλιες συζητησεις ειμαι ενας απο τους αρκετους παπατζηδες που πηδουσαν στριπτιζου κ η πλακα ξερεις ποια ειναι?οτι δεν εδωσα μια παραν του ενος πριβε κ οποιος εχει να πει μαλακια οπως εκανε ενας παλιοτερα κ πηγαμε για καφε κ ειδε βιντεο ας την πει....οσο για τα λεφτα που λες οτι δεν ειναι προβλημα,μην το ξαναπεις....το παιζεις large κερνα κανα δυο σαμπανιες κ μη μενεις στα ποτα.αντε για να προσεχουμε τι λεμε εδω μεσα κ ποιους κραζουμε.....οκ?μην στραβωνεις που στα λεω,απλα να προσεχεις ποιους λες παπατζηδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom