Eraser
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Η Λιλου ειναι Γαλλιδα?
Στην Μικαελα επενδυσε ,αξιζει
Η Μικαέλα είναι μια σγουρομάλλα μελαχροινή Τσέχα???
Η Λιλου ειναι Γαλλιδα?
Η Λιλου ειμαι ρωσιδαΗ Λιλου ειναι Γαλλιδα?
Ειναι φυσικα σιλικονουχα..Για αυτο εισαι Προεδρος... η λιλου δεν ξερω αν ειναι γαλλιδα οσο για την μικαελα θα ακολουθησω την συμβουλη σου τα μπαλκονια της ειναι φυσικα ή σιλικονουχα ;
Πολύ καλά όλα αυτά ρε παιδιά και μπράβο σας που θίγετε και το θέμα της προσωπικής μας υγιεινής, λίγες φορές το έχω δει να φιγουράρει στο forum. Απλά αναρωτιέμαι... Οι συναγωνιστές που κάνουν σεξ, γλύφουν και φιλάνε μια citytour πόσο θα πρέπει να προσέχουν; Εγκυκλοπαιδικής φύσης ερώτηση...βασικα μαλλον o αλλος πρεπει να πηγαινει για απολυμανση ...
Στο Dreams ή στο παλιό είναι η Μιχαέλα?Δώστε πληροφορίες για τη Μιχαέλα και θα κανονίσω έκπληξη
ΠΡΟΕΔΡΕ , πες ότι ξέρεις για τη Μιχαέλα , όλη η σχολή χρηματοοικονομικών κρεμόμαστε από τα χείλη σου !
Και γενικά όποιος ξέρει να πει κάτι ! Μπορούμε να πάρουμε τηλ. ή λέει λακαμίες τύπου "δεν εμπιστεύομαι κανέναν" ???
Πιστεύω είναι νούμερο ένα στο μαγαζί ! Πρόεδρε πόσα ποτά λες να θέλει για να "χαλαρώσει" ? Περιμένουμε....
Για αυτόν που ρώτησε , ναι είναι η Τσέχα μαυρομάλλα , εννοείται με σιλικονούχα μωράκια .
Τίποτα, αλλά μπορώ να μάθω.. Έχω κονέ... ;)Στο παλιό είναι το μωρό , ξέρεις τίποτα ?
Πρέπει να ήταν παλιά στο Ιγκουάνα ... δεν είμαι σίγουρος .
PLS....
Ξέρω άτομο που πιθανότατα τη γνωρίζει. Αυτό εννοώ κονέ. Θα προσπαθήσω να μάθω πληροφορίες για το αν κάνει γνωριμίες στη δουλειά της κλπ. Νέα θα σου έχω από βδομάδα λογικά.Αδερφούλη μου , Εύζωνα , Τεράστιε ...
Πότε να περιμένω νέα σου ?? Κάνε μου το κονέ και από ΄μένα ότι θες ! ;)
Δε μπορώ να πω on air, με καταλαβαίνεις. Θα μάθω για την Τσεχία Δράμας πάντως.Τι εννοείς τη γνωρίζει ? Δουλέυουν στο ίδιο μαγαζί ?
Βασικά είναι όντως Τσεχίδα ? Ή είναι από τσεχία Δράμας ?
Εσύ Πρόεδρα πως το ξέρεις ? Έχεις κανά γνωστό που βγήκε μαζί της ?
Θέλει πολλά ποτά για να γίνει το κονέ ?
Ευχαριστώ Πρόεδρε ! Αξίζει δηλαδή το μωρό έτσι ?
Προεδρέ μου , πόσο θα μου βγουν οι δυο σαμπάνιες ? Με πότά δε γίνεται τίποτα ?
Ότι αξίζει τι εννοείς ?? Θα πέσει κανά σπρώξιμο ή μόνο τηλέφωνο και έτσι ?
Ξέρεις άτομα που "έφαγαν" καλά ?
Κρέμομαι από τα χείλη σου !