You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dreams Platinum στo αεροδρόμιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 624
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εγω επιμενω στην εκθεση μεσα.τεραστιος χωρος,ανετο παρκινγκ κ αν θες μπαινω κ εγω μετοχος για να βαλουμε περισσοτερα χρηματα κ να κανουμε καλυτερη δουλεια
νταξει ρε deker δεν θα μαλωσουμε .
θανοιξουμε δυο και οποιο πιασει ...
δεν με καταλαβες,δεν θελω να ανοιξω δικο μου.θελω να γινω μετοχος στο δικο σου.νταξει ρε deker δεν θα μαλωσουμε .
θανοιξουμε δυο και οποιο πιασει ...
κ γω το πιστευω κ γιατι να μην γινουμε ολοι μετοχοι.αν δουλευουμε κ με κοσμο απο δω μεσα παει,θα τα κλεισουμε τα υπολοιπα στριπτιζαδικαΟ μέτοχος επιμένει! Νομίζω ότι πρέπει να βρεθούμε όλοι απόψε στο Dreams και να εξετάσουμε το θέμα.
δεν με καταλαβες,δεν θελω να ανοιξω δικο μου.θελω να γινω μετοχος στο δικο σου.
παλι εγω θα βγω μπροστα να φαω το
καλα , θα το συζητησουμε με ενα πουτο στο ντριμς
ωραια,πειτε μου ωρα που θα πατε.....Μπράβο, εύγε, πολύ καλή η επιλογή σου, δε θα το μετανοιώσεις!!!
Κανενα νεοτερο για την Ελβιρα? Τι παιζει τωρα? Μηπωσ τωρα λογω κρισης εινα ακλητερο timing για να μπορεσεισ αν βγεις μμαζη της κερνωντας 1-2 σαμπανιες?Εχω ακομα κολημα με την συγκεριμενη. Χερειςκανεις(ενα δεν μπορει on air αν πει εας στειλει pm).
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Πιστευω οτι το συγκεκριμενο μαγαζι θα επρεπε να εχει μεγαλυτερο αριθμο απο κοπελες λογω του μεγεθους του. Με τοσες λιγες κοπελες φαινεται καμια φορα αδειο οταν δεν εχει πολλους πελατες.
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Πηγε κανεις συναγωνιστης προσφατα για να ενημερωσει? Παιζει καμια καλη γκομενα? Τα πριβε του τι λενε? Ποια κοπελα προτεινεται?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις