Επίσκεψη στο Dreams κατά τις 2 σήμερα τα ξημερώματα. Το μαγαζί όχι φίσκα γεμάτο, είχε 4-5 παρέες (μία γυναικοπαρέα). Αργότερα γέμισε σχεδόν ασφικτικά.
Λόγος επίσκεψης το "ανέβασμα" της διάθεσής μου, καθώς είχα πληροφορηθεί κάποια άσχημα νέα νωρίτερα.
Λόγω του γνωστού "κολλήματος" και αφού εκείνη έλειπε, οι επιλογές μου ήταν περιορισμένες.
Οι κοπέλες ήταν:
1) Κατερίνα (Ουγγαρία)
2) Αλεξάνδρα [Σάντρα] (Ρωσία)
3) Νάταλι (Τσεχία)
4) Μπρέντα (Ρουμανία)
5) Ντενίζ (Ρουμανία)
6) Ροξάνα (Ρουμανία)
7) Μάτα (Ελλάδα)
8) Ίρις (Ελλάδα)
9) Ολίβια (Πολωνία)
10) Βαλεντίνα (Τσεχία)
11) Τζέσικα (...μαυρούλα...)
12) μία ακόμα Μαυρούλα
13) Αλέσια (Ρουμανία)
14) Λάρα (Λιθουανία) από Platinum ήρθε μετά τις 4
15) Μικαέλα (νομίζω Τσεχία) επίσης από Platinum
16) Κλαούντια (δεν ξέρω) από Platinum
και 2 ακόμα κοπέλες από το Platinum που δεν έμαθα ποιες ήταν.
Έχουμε και λέμε. Προσπάθησα όσο μπορούσα να είμαι διακριτικός στα "όχι" μου.
1) Η Νάταλι που ήρθε πρώτη, χωρίς να είναι κάτι εντυπωσιακό, δε νομίζω ότι αφήνει κάποιον αδιάφορο. Αξιοσημείωτο το ότι μιλήσαμε κανένα 5λεπτο πριν μου ζητήσει ποτό. Μιλάει καλά τα Ελληνικά και λογικά θα είναι ευχάριστη στην κουβέντα.
2) Η Κατερίνα στη συνέχεια, σταθερή αξία για όποιον θέλει μια εντυπωσιακή γυναίκα και για παρέα, αλλά και για χορό πριβέ. Μιλήσαμε αρκετά στο ποτό, περί ανέμων και υδάτων την πιο πολλή ώρα.
3) Η Αλεξάνδρα γλυκιά όπως πάντα. 2 ποτά μέχρι να φύγω. Δεν μιλάει καλά ελληνικά, αλλά έχουμε γνωριστεί πια κι έτσι την καταλαβαίνω και με καταλαβαίνει. Με τη Σαμπίνα ή χωρίς στο μαγαζί, από μένα θα έχει τουλάχιστον ένα ποτό. Γιατί είναι πολύ καλό παιδί και ειλικρινής.
Πάμε τώρα στα δύσκολα... Έμεινα από τις 2 μέχρι τις 6 στο μαγαζί και στο διάστημα αυτό κέρασα συνολικά 3 ποτά. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, έμεινα πολλή ώρα μόνος μου στον καναπέ. Βέβαια, κοπέλες που με ήξεραν, όπως η Αλέσια, δεν μπήκαν καν στον κόπο να έρθουν στον καναπέ. Με χαιρέτησαν απλά από μακριά. Η Κατερίνα και η Αλεξάνδρα είναι "εντός ορίων" και το ξέρουν, γι'αυτό και έρχονται. Τέλος πάντων, στο προκείμενο...
4) Εκεί που καθόμουν μόνος, έρχεται από πάνω μου η Μάτα και γίνεται ο εξής διάλογος:
- Τι κάνεις;
- Καλά, εσύ;
- Καλά. Να σε πάρω για πριβέ;
- Όχι, ευχαριστώ.
- (Φανερά ενοχλημένη, απομακρυνόμενη και γεμάτη ειρωνία) Κάτσε κι άλλο, καλά είσαι.
Δε μου έκανε και καμία εντύπωση βέβαια αυτό, αν και θα έπρεπε να με θυμάται, αλλά τι ψάχνεις τώρα. Πάντως κάκιστη συμπεριφορά.
5) Προτελευταία επαφή της βραδιάς η Λάρα. Ψηλή, εντυπωσιακή, όχι πολύ όμορφη, αλλά καθόλου μα καθόλου αδιάφορη. Όμορφα μάτια. Μιλήσαμε για κανένα πεντάλεπτο. Είχε έρθει σε μένα και πριν μια βδομάδα, δεν με θυμόταν. Της θύμισα. Της εξήγησα ότι τη βρίσκω πολύ ελκυστική και ίσως υπό άλλες συνθήκες να περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί. Πολύ γλυκιά και ευγενική μου ευχήθηκε να περάσω καλά και αποχώρησε. Όλος ο διάλογος στα Αγγλικά.
6) Τελευταία επαφή η Κλαούντια. Ξανθιά κοπέλα, μαλλί μέχρι τους ώμους, πολύ ωραίο σώμα. Γενικά, απ'ό,τι παρατηρούσα δυναμική και μου φαινόταν και πιεστική με τους πελάτες. Σε μένα όμως ήρθε, μου μίλησε πολύ γλυκά και ευγενικά, με ρώτησε γιατί κάθομαι μόνος και της απάντησα ότι έφευγα (ήταν ήδη 5.30). Συστηθήκαμε και ήταν πάρα μα πάρα πολύ ευγενική. Το τονίζω αυτό.
Σε ό,τι αφορά την πίστα, η Κατερίνα όπως πάντα α ι σ θ η σ ι α κ ό τ α τ η. Η Αλεξάνδρα (Σάντρα) καταπληκτική χορεύτρια. Ξεχωρίζει και η Αλέσια που πραγματικά το ευχαριστιέται πάνω στην πίστα, αλλά και η Ολίβια (καινούρια) η οποία έχει καταπληκτικά πόδια.
Το σέρβις άψογο, όπως πάντα. Το ποτό (βότκα πορτοκάλι) καλό και καθαρό.
Κόστος επίσκεψης: 20 (είσοδος με ποτός) + 3 x 30 (3 ποτά) + 10 (tip) + 2 (parking) = 122 ευρώ
Η επόμενη φορά ελπίζω να είναι διαφορετική, καθώς αναμένεται επιστροφή του αστεριού μου.